Η Xiaomi και η Realme θα λανσάρουν κινητά με SnapDragon 7+Gen2

Η Qualcomm μόλις ανακοίνωσε το πιο πρόσφατο chipset Snapdragon 7+ Gen 2 και φαίνεται ότι Xiaomi και Realme είναι οι πρώτες που θα επιβιβαστούν. Το Redmi Note 12 Turbo και το Realme GT Neo5 SE έχουν επιβεβαιωθεί ότι θα κυκλοφορήσουν με το νέο SoC.

Η σειρά Redmi Note 12 θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου και το Note 12 Turbo φημολογείται ότι θα διαθέτει οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, κύρια κάμερα 50MP και μπαταρία 5.500 mAh με φόρτιση 67W. Εν τω μεταξύ, το Realme GT Neo5 SE αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Απρίλιο με οθόνη AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 144Hz, κύρια κάμερα 50MP, υπερευρυγώνια κάμερα 8MP και βοηθητική μονάδα 2MP.

SnapDragon 7+Gen2

Φαίνεται ότι και η Poco μπαίνει στη δράση, καθώς το Poco F5 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα με το τσιπ SD7+ Gen2. Η Qualcomm φημολογείται επίσης ότι θα λανσάρει ένα άλλο chipset μεσαίας κατηγορίας με το Snapdragon 685.

Είναι σαφές ότι η Qualcomm επιδιώκει να κάνει ένα μεγάλο μπαμ στην αγορά της ανώτερης μεσαίας κατηγορίας με το τελευταίο της chipset. Με το Redmi Note 12 Turbo και το Realme GT Neo5 SE να έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα κυκλοφορήσουν με το νέο SoC, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε περισσότερα τηλέφωνα που χρησιμοποιούν το chipset Snapdragon 7+ Gen 2 στο εγγύς μέλλον.

I can only show you the door...