Μοιράζει πόνο ο SnapDragon 7+ Gen 2, με διαφορά πιο δυνατός στη μεσαία κατηγορία

Η αγορά των smartphone μεσαίας κατηγορίας πρόκειται να λάβει σημαντική ώθηση το υπόλοιπο του 2023 με την κυκλοφορία πολλών νέων συσκευών. Το Redmi Note 12 Turbo, το Realme GT Neo 5 SE και το iQOO Neo 7 SE είναι μερικά από τα πιο αναμενόμενα τηλέφωνα της χρονιάς. Και οι τρεις συσκευές έρχονται με το πιο πρόσφατο SoC Snapdragon 7+ Gen 2, έως και 16 GB RAM και μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Από την λίστα βέβαια απουσιάζει το Poco F5 που όμως είναι η ίδια συσκευή με το Redmi Note 12 Turbo.

Όπως όλα δείχνουν, πολύ σύντομα θα ανανεωθεί η λίστα με τα καλύτερα κινητά!

antutu benchmarks
image from depositphotos.com

Το Redmi Note 12 Turbo έρχεται με οθόνη OLED 6,67 ιντσών, κύριο αισθητήρα 64MP, υπερευρυγώνια κάμερα 8MP και macro 2MP και μπροστινή selfie κάμερα 16MP. Διαθέτει επίσης μεγάλη μπαταρία 5500mAH, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσους την χρειάζονται.

Το Realme GT Neo 5 SE από την άλλη διαθέτει οθόνη OLED 6,74 ιντσών, μπαταρία 5000mAh και μια σειρά άλλων χαρακτηριστικών. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και με τι κόστος θα έρθουν όλες αυτές οι συσκευές για να μπορούμε να τις κρίνουμε καλύτερα.

Τέλος, το iQOO Neo 7 SE, διαθέτει οθόνη AMOLED 6,78 ιντσών, μπαταρία 5000mAh και μια σειρά από άλλα χαρακτηριστικά που για την ώρα δεν έχει νόημα να εστιάσουμε. Παρόλα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια ισχυρή συσκευή με μοντέρνο σχεδιασμό.


Παρακάτω και η σχετική εικόνα με τα benchmarks που δημοσίευση το Antutu με τα πιο δυνατά smartphones μεσαίας κατηγορίας.

antutu κινητά μεσαίας κατηγορίας 2023