Shein Ελλάδα – Ρούχα από Κίνα χωρίς τελωνείο; [Οδηγός]

Μπορεί στο TechValue να γράφουμε για gadgets, αλλά εστιάζουμε αρκετά και σε online αγορές και ειδικά σε καταστήματα που έχουν καταφέρει με τον τρόπο τους να ξεχωρίσουν. Ένα από αυτά είναι το shein το οποίο έχει τεράστια γκάμα από ρούχα με καλή ποιότητα και φυσικά καλές τιμές. Την καλή ποιότητα φυσικά δεν την έκρινα μόνος μου, αλλά με την βοήθεια της γυναίκας μου η οποία ασχολείται αρκετά με ρούχα, αλλά και έξυπνες αγορές.

To shein όμως έχει έδρα στη Κίνα, ακόμα και αν κάνεις τις αγορές σου από το eur.shein.com τα ρούχα πάλι θα ξεκινήσουν από την Κίνα και πιο συγκεκριμένα από το Hong Kong. Οπότε όπως είναι λογικό αν το δέμα έχει αξία πάνω από 22€ θα περάσει τελωνείο στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα ακόμα και για ρούχα αξίας 25€ να χρειαστεί να πληρώσεις αλλά 30€ στο “Ελληνικό δημόσιο” για ΦΠΑ και δασμούς, μη βιάζεσαι όμως γιατί το shein έχει φροντίσει ώστε να μην πληρώσεις τελωνείο ούτε δασμούς!

shein Ελλάδα

Πώς να παραγγείλω από το Shein; [Οδηγίες]

Αν θες να είσαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά με την παραγγελία σου, αλλά και να βοηθήσεις στη σωστή συντήρηση του άρθρου (affiliate) που έχει βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες να ψωνίζουν έξυπνα τότε ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες:

 1. Να μπαίνεις στο Ευρωπαϊκό Shein πάντα από αυτό το link πριν κάθε παραγγελία.
 2. Η αγορά ρούχων online δεν είναι εύκολη υπόθεση. Να χρησιμοποιείς πάντα laptop ή σταθερό υπολογιστή ώστε να βλέπεις τις εικόνες καθαρά, αλλά και να ελέγχεις αξιολογήσεις και φωτογραφίες από άλλους χρήστες εύκολα ώστε να μειώσεις την πιθανότητα λάθους. Επίσης ένα κινητό είναι λιγότερο ασφαλές σε σύγκριση με έναν υπολογιστή για online αγορές για πολλούς λόγους.
 3. Μην κάνεις βιαστικές παραγγελίες, συγκέντρωσε τουλάχιστον 5-6 ρούχα ή αντικείμενα στο καλάθι αγορών. Έτσι έχεις πιο πολλές πιθανότητες για μεγαλύτερη έκπτωση, αλλά και θα πληρώσεις πιο λίγα μεταφορικά από ότι αν τα αγόραζες ένα ένα.
 4. Για την μέθοδο αποστολής δεν είναι ανάγκη να κάνετε κάτι, είναι μόνο μία.
 5. Επέλεξε μέθοδο πληρωμής PayPal ώστε αν το δέμα χαθεί να έχεις την εγγύηση επιστροφής χρημάτων που μόνο αυτό προσφέρει. Τι είναι το PayPal;

Οδηγίες εντοπισμού πακέτου στην Ελλάδα

1) Το σύστημα ταχυδρόμησης του shein είναι κάτι παραπάνω από έξυπνο, αλλά ταυτόχρονα και πολύπλοκο όταν χρειαστεί να εντοπίσετε δέμα. Αρχικά θα πρέπει να βρείτε το tracking πηγαίνοντας στις λεπτομέρειες της παραγγελίας όπως φαίνεται και στην εικόνα παρακάτω.

shein greece tracking

2) Στη συνέχεια θα εμφανιστεί το tracking της παραγγελίας και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε πάνω στο copy ώστε να γίνει η αντιγραφή του tracking.

shein

3) Τέλος, πάμε στη σελίδα parcelsapp και στο πεδίο αναζήτησης κάνουμε επικόλληση το tracking του shein και πατάμε track. Αυτό το βήμα έχει νόημα να το κάνουμε μόνο εάν στις πληροφορίες tracking του δέματος που εμφανίζει το shein αναγράφει πως έχει φτάσει Ελλάδα “GREECE delivery to local courier”. Συνήθως χρειάζονται περίπου 3 έως 6 εργάσιμες για να φτάσει Ελλάδα, δηλαδή έρχονται γρήγορα, εκτός απροόπτων όπως τώρα με τον covid19, Πάσχα και Χριστούγεννα. Αν λοιπόν έχει φτάσει Ελλάδα, τότε στο parcelapp θα εμφανίσει και το αντίστοιχο tracking από την Ελληνική εταιρία courier που συνήθως είναι ACS, Speedex ή Γενική ταχυδρομική. Πατάμε πάνω στο εικονίδιο της courier όπως φαίνεται παρακάτω και αυτόματα θα μας οδηγήσει στο σύστημα εντοπισμού της εκάστοτε εταιρίας μαζί με το tracking νούμερο το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να επικοινωνήσουμε με την courier για πιο πολλές λεπτομέρειες.

shein τελωνείο

Shein Ελλάδα | Χωρίς Τελωνείο 2021

Στο Shein όμως γνωρίζουν καλά ότι πολλές χώρες όπως η Ελλάδα έχουν ένα πραγματικά ανεύθυνο και αργόσχολο ταχυδρομείο. Γι’ αυτό ακριβώς έχουν δημιουργήσει το δικό τους σύστημα ταχυδρόμησης ώστε να μην χάνουν χρήματα και πελάτες εξαιτίας των “ΕΛΤΑ” χωρίς να φταίνε.

Έτσι το shein στέλνει στην Ελλάδα με ιδιωτική Courier και οι αποστολές εκτελωνίζονται Βέλγιο, Ολλανδία ή άλλες Ευρωπαϊκές χώρες ώστε να φτάσουν στα χέρια μας γρήγορα και χωρίς καμία έξτρα χρέωση. Τι πρέπει να κρατήσεις από όλο αυτό;

 1. Ρούχα από shein δεν περνάνε καν από ΕΛΤΑ ή τελωνείο στην Ελλάδα.
 2. Ακόμα και αν το κόστος της παραγγελίας ξεπερνάει τα 22€ δεν έχει σημασία, φροντίζει το shein ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσουμε τίποτα παραπάνω.
 3. Η τελική παράδοση γίνεται από Ελληνικές ιδιωτικές courier στη πόρτα σου.
 4. Πριν κάθε παραγγελία να ακολουθείς τον οδηγό.

Προσοχή: Η παραπάνω έρευνα σχετικά με το shein στην Ελλάδα βασίζεται σε στοιχεία από πολλές δικές μου παραγγελίες αξίας πάνω από 50€ που έγιναν το 2020 και το 2021. Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι το shein στέλνει όλες τις παραγγελίες με τον ίδιο τρόπο παρόλο που στο checkout διαθέτει μόνο μία μέθοδο αποστολής. Το άρθρο δεν σχετίζεται με τον οδηγό για αγορές από Κίνα χωρίς τελωνείο που λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο.


Νέοι όροι εκτελωνισμού από 1η Ιουλίου 2021

Από πρώτη Ιουλίου 2021 η Ευρωπαϊκή ένωση κατάργησε την ατέλεια σε αντικείμενα με αξία 22€ και κάτω για αποστολές που έρχονται εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης. Αυτό σημαίνει πως πλέον δεν μπορείτε να παραγγέλνετε από marketplaces (aliexpress, ebay) διότι εκεί ο κάθε πωλητής έχει διαφορετικές μεθόδους αποστολής με αποτέλεσμα και να καθυστερούν, αλλά και να έρχονται με χρεώσεις δασμών/ΦΠΑ. Από την άλλη με το shein δεν αλλάζει τίποτα. Στο shein ήδη εκτελωνίζουν αυτοί τις αποστολές για εμάς μέσω logistics υπηρεσιών, οπότε ο νέος κανονισμός της Ε.Ε δεν αφορά τις αγορές από το shein και ουσιαστικά δεν έχουν καμία έξτρα χρέωση. Συνεχίστε να ακολουθείτε τον οδηγό για κάθε παραγγελία σας ώστε να συνεχίσουμε και εμείς να τον ενημερώνουμε.

Επιστροφές

Επιστροφές ρούχων στο Shein

Οι επιστροφές προϊόντων στο shein καλό θα είναι να γίνονται μέσω ΕΛΤΑ και αφού πρώτα έχετε συνεννοηθεί με το shein. Οι επιστροφές σε καταστήματα του εξωτερικού δεν είναι όπως αυτές από καταστήματα στην Ελλάδα, η διαδικασία είναι διαφορετική.

Ο πιο οικονομικός τρόπος να επιστρέψετε ρούχα στο shein είναι με “δική τους χρέωση” και θα κοστίσει 4.5€ (μέχρι 1 κιλό) τα οποία αυτοί αφαιρούν στη συνέχεια. Διαβάζουμε προσεκτικά τις οδηγίες γιατί ανάλογα με το τι έχετε επιλέξει μπορεί να διαφέρουν τα βήματα και η διαδικασία.

Όταν παραλάβουν τα ρούχα σε λίγες μέρες σας επιστρέφουν τα χρήματα όπως εσείς είχατε επιλέξει χωρίς να χρειαστεί να γίνει κάποια άλλη ενέργεια από εσάς.

Λάθος νούμερα

Shein λάθος νούμερα

Προσπαθήστε να ακολουθείτε τον οδηγό, να μπαίνετε πριν κάθε αγορά από το link που υπάρχει στα βήματα πιο πάνω και να χρησιμοποιείται σταθερό υπολογιστή ή laptop. Έτσι θα βλέπετε τις εικόνες πιο μεγάλες και θα διαβάζεται σχόλια και αξιολογήσεις άλλων χρηστών με την ησυχία σας χωρίς βιασύνη. Έτσι θα μειώσετε δραστικά τα λάθη με τα νούμερα. Τέλος, αρκετά χρήσιμο γενικότερα για την αγορά ρούχων online είναι και το μεγεθολόγιο.

Προσοχή! Το shein από τις 12 Οκτωβρίου ενημέρωσε όλους τους συνεργάτες στην Ευρώπη να ειδοποιήσουν τους καταναλωτές να παύσουν τις αγορές μέχρι νεωτέρας γιατί έχουν δεχθεί χιλιάδες παραγγελίες παραπάνω από εκείνες που μπορούν διαχειριστούν. Υπομονή!

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.

1,574 Comments

 1. Παραγγελία 8/10 με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης έως 25/10,κολλημένη από 13/10 στην Ολλανδία, σήμερα είναι στο κατάστημα ACS που με εξυπηρετεί και θα παραλάβω στις 29/10.

 2. Στο app του shein υπάρχει ανακοίνωση στο support για τις καθυστερήσεις στις παραλαβές όχι μόνο για Ελλάδα αλλά και για άλλες χώρες και δίνει επιπλέον 3-5 ημέρες στον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.Αφορα παραγγελίες από 16/9 έως 3/10.

 3. Επειδή είμαστε πολλοί με μεγάλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις καλό θα ήταν να υπάρχει ένα feedback από όσους είχαν το ίδιο πρόβλημα και παρέλαβαν τελικά.Μια ενημέρωση μετά από πόσες ημέρες από την εκτιμώμενη ημέρα παραλαβής.

 4. Εκανα την παραγγελια μου 9/09 & μέχρι σημερα 26/10δεν έχει έρθει, ενώ έλεγε παράδοση 26-28/10/21.
  Επικοινώνησα με το shein και μου απάντησαν ότι οι υπεύθυνοι παραγγελίας μου θα την εντοπίσουν και θα επικοινωνήσουν μαζί μου.
  Πέρασε μια βδομάδα, τους ενημερωσα ότι δεν είχα ακόμα καμία ενημέρωση απ τους “υπεύθυνους παραγγελίας “μου αλλά πάλι καμία ενημέρωση.
  Αν κάποιος γνωρίζει τι θα μπορούσα να κάνω στο εξής ας με ενημέρωση.
  Ευχαριστώ

  1. Πως επικοινωνησατε μαζί τους ; Δεν μπορώ να βγάλω άκρη τους έχω στείλε φβ και στην σελίδα τους .

 5. Εκανα την παραγγελια μου στις 12 οκτωβριου και απο τις 15 δεν εχει καμια ενημερωση (δεν εχει φυγει καν απο την κινα η παραγγελια). Υπαρχει περιπτωση να μην ερθει;;

 6. Πότε θα ήταν καλό να αρχίσουμε να παραγγέλνουμε ξανά? Επειδή ειπώθηκε πως καλύτερα να μη παραγγείλουμε ακόμα λόγω φόρτου εργασίας

  1. Καλησπέρα Κατερίνα,

   Μόλις αφαιρεθεί το μήνυμα σχετικά με το πρόβλημα μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά τις αγορές, για την ώρα καλύτερα να μην κάνετε καμία.

 7. Καλησπέρα. Αν παραγγείλει κάποιος αυτές τις μέρες από Shein υπάρχει περίπτωση να μην έρθει το δέμα του?

 8. Έχω παραγγείλει από 16 Σεπτεμβρίου κι ακόμα δεν μου έχουν έρθει ενώ σε αλλά άτομα που ξέρω πήγαν κανονικά.

 9. Ηρθε σημερα η παραγγελια μου μετα απο 20 μέρες κολλημένο σρην ολλανδια

  1. Πόσο περίπου άργησε το δέμα σου από την ημερομηνία που ήταν να έρθει?

 10. Καλημέρα σας. Βλέπω πολλά σχόλια για καθυστερήσεις και άρχισα να αγχώνομαι. Πόσο περίπου μπορεί να καθυστέρησει ένα δέμα και υπάρχει περίπτωση να μην έρθει το δέμα μου?

 11. Καλησπέρα σας. Θέλω να κάνω μια επιστροφή και μου βγάζει διεύθυνση επιστροφής στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζετε αν ειναι κάποιος συνεργάτης εκει;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

 12. Ξέρει κάνεις τι γίνεται ; Έχω παραγγηλει πάνω από 100 € και εδώ και 20 μέρες είναι κολλημένο στην Ολλανδία έχει γίνει σε άλλον και ήρθαν ποτέ ; !!!! 😔😔

  1. Και η δικιά μου παραγγελια εχει κολλησει στην ολλανδοα εδω και 18 ημέρες

  2. Εμένα ήρθαν σήμερα μετά από 15 μέρες κολλημένο δεν άλλαξε ποτέ το status απλά μου ήρθαν

 13. Καλησπερα έχω δυο παραγγελίες που η μια έχει κολλήσει στην Ολλανδία και η αλλά μου δείχνει απλά ότι την έστειλαν και μετά τίποτα . Ποσό καιρό μπορεί να κάνει να έρθει ;

 14. Καλησπέρα έχω παραγγείλει εδώ και 1μιση μήνα και δεν ξέρω καν που βρίσκεται το δέμα μου . Παίζει να μην έρθει ποτε ; Είναι 300€ και δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους. Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω ;

  1. Δεν Χρειάζεται να αγχώνεσαι. Καμία μας δεν θα χάσει το δέμα της! Το SHEIN το παθαίνει αυτό ανά λίγους μήνες. Τα δέματα κολλάνε και καθυστερούν αρκετά πολύ αλλά πάντα έρχονται σε εσάς! Το έχω πάθει αρκετές φορές και αυτές τις μέρες το παθαίνω ξανά. Υπομονή μεγάλη !! Όλα θα πάνε καλά ♥️

  1. Δεν ισχύει. Αυτή τη στιγμή το Shein αντιμετωπίζει πρόβλημα με μεγάλο όγκο παραγγελιών που δυσκολεύεται να φέρει εις πέρας η μεταφορική τους στην Ολλανδία.

   Για την ώρα μην αγοράζετε τίποτα.

 15. Γεια σας, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει από τελώνιο η παραγγελία και να πληρώσουμε παραπάνω, έτσι?

 16. Καλησπέρα έκανα την παραγγελία 11/10 και τώρα είδα το μυνημα πιο πάνω λέτε να μην έρθει η παραγγελία??

 17. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω επιστροφή ρούχων στο SHEIN

 18. Καλησπέρα σας. Είδα και σε άλλα σχόλια πιο κάτω ότι το πακέτο έχει κολλήσει στην Ολλανδία και ήθελα να πω ότι μου συνέβη το ίδιο. Ξέρει κανείς κατι; Υπάρχει περίπτωση να χαθεί και να χάσω τα χρήματα μου ;

  1. Και μένα είχε κολλήσει Ολλανδία,αλλά έφτασε κανονικά

  2. Και εμένα ακριβώς το ίδιο… παραγγελία απο 16 σεπτέμβρη εχει κολλήσει Ολλανδία απο 19/9… παρέλαβε κάποιος απο αυτους που περιμέναν όπως είδα απο κάτω;

 19. Καλησπέρα σας!

  Αν δείτε τα πιο παλιά σχόλια αυτές οι περίεργες καθυστερήσεις ανέκαθεν συμβαίνουν ανά 2-3 μήνες. Όπως και σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση έτσι και εδώ κάποια ενδιάμεση μεταφορική έχει μεγάλο φόρτο εργασίας, οπότε υπομονή και θα παραλάβετε κανονικά όπως πάντα.

  1. Γνωρίζετε που μπορώ να απευθυνθώ προκειμένου να πάρω μια απάντηση σχετικά με το δέμα. Έχω αγχωθεί λίγο.

  2. Έχει ακουστεί κάπου οτι αν έχουν χαθεί παραγγελίες ; Έχω παραγγελία απο 16/9 και είναι κολλημένη στην Ολλανδία απο 19/9.. έχω αρχήσει να πιστεύω πως χάθηκε 🥺

 20. Καλήσπερα! Για να μην περάσει τελωνείο πρέπει να παραγγείλω από το site ή μπορώ και από την εφαρμογή; Έχει παραγγείλει κανείς πρόσφατα;

  1. Από το site παραγγέλνω κ παραλαμβάνω κανονικά χωρίς τελωνεία

 21. Γειά σας! Δεν ξέρω τι έχει γίνει με το πακέτο μου. Πλέον το shein δεν μου βγάζει καμία ειδοποίηση για το που βρίσκεται, άοσμο εγώ αγχωθεί πολύ. Έχει κολλήσει από τις 22 Σεπτεμβρίου στις αποθήκες της Ολλανδίας και από τότε τίποτα.

  1. Και εμενα το ιδιο απο 24 σεπτεμβριου ειναι κολλημενο στην ολλανδια

  2. Υπάρχει κάποιος που είχε πάθει το ίδιο; εν τέλη του ήρθε;

  3. Σε εμένα ακόμα δεν έχει έρθει ενώ έπρεπε να είχε έρθει μέχρι χθες. Ξέρει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ?

  4. Και μένα βρίσκεται εκεί από 22 Σεπτεμβρίου, είχε κάνει καμία ενημέρωση; πρώτη φορά μου αργεί τόσο

 22. Να κάνω μια ερώτηση για παραγγελίες από shein δεν πληρώνεις τίποτα εχτρα? Ούτε ΦΠΑ ?

 23. Καλημέρα. Από χθες κι εγώ προσπαθούσα να ολοκληρώσω την παραγγελία από shein αλλά μου έβγαζε το: “the following items cannot be shipped please remove them”.
  Είδα στα σχόλια ότι υπάρχει θέμα με τις μάσκες. Τις αφαίρεσα και όντως, η παραγγελία έγινε!

 24. Δεν υπάρχει τελωνείο στο shein σίγουρα?εχετε αγοράσει πρόσφατα ρούχα και δεν υπήρχε επιβάρυνση?

  1. Ναι σίγουρα, παρέλαβα μόλις προχθές τα ρούχα μου! Απλά ακολούθα τα βήματα του άρθρου, μόνο από το site αγοράζω, όχι από την εφαρμογή.

 25. Καλησπέρα,μάσκες υφασμάτινες γιατί δε μπορώ να παραγγείλω??κάνω κάτι λάθος?Ευχαριστώ

  1. Καλησπέρα Εμμανουέλα, όχι δν κάνεις κάτι λάθος, απλά δεν υπάρχει αυτη η δυνατότητα προσωρινά (υποθέτω). Μπορείς να κάνεις αγορές σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα κανονικά.

 26. Καλησπερα, θελω να κανω μια παραγγελια αλλα αγχωνομαι για το εαν θα παει τελωνειο. Οσοι το εχουν κανει ετσι, ειναι εμπιστο?

  1. Δεν περνανε τελωνείο. Πετάτε κατευθείαν σε καποια Ευρωπαϊκή χώρα (αυτή την περίοδο Ολλανδία, πριν λιγους μηνες πήγαιναν Λουξεμβούργο κλπ) και εκεί γίνεται ο εκτελωνισμός.

 27. Μου συνέβη το ίδιο ακριβώς μην ανησυχείς και παρέλαβα σήμερα το πρωί κανονικά!

 28. Καλησπέρα γνωρίζετε τη διαδικασία αλλαγής σε νούμερο στοshein; είναι όλα στα αγγλικά και δεν κατάλαβαινω ακριβώς τη διαδικασία.και αν γνωρίζετε πόσο κοστίζει και να πάει και να έρθει.ευχαριστω

 29. Καλησπέρα , παρηγγειλα 26/8 κ η τελευταία μέρα παράδοσης από το σαιτ είναι 13/9 σήμερα κ δν έχει έρθει ταυτοχρόνως η εφαρμογή δείχνει ακόμη ότι είναι σε αποθήκες στην Ολλανδία από 2/9 ξέρει κάποιος αν αυτό σημαίνει ότι έχεις ρθει Ελλάδα ?

  1. Υπομονή..Θα φύγουν από κει και σε μια μέρα θα είναι στη Speedy στη Βουλγαρία ..Από κει είναι ακόμη μια μέρα η δύο για την ACS

  2. Μου συνέβη το ίδιο ακριβώς μην ανησυχείς και παρέλαβα σήμερα το πρωί κανονικά!

 30. Καλησπέρα. Είσαι σίγουρος ότι ακόμα και σήμερα το shein δεν περνάει τελωνείο; Γιατί κάτι άκουσα ότι ξεκίνησε να περνάει από Αύγουστο.

  1. Καλησπέρα Μαρία, σίγουρα δε περνάνε τελωνείο. Αν πέρναγαν θα είχε γίνει πόλεμος στα σχόλια πίστεψε με!

 31. Καλησπέρα σας!!
  Θα ήθελα να σας ρωτήσω η εταιρεία courier speedy πόσο καιρό κάνει να τα στείλει τα δέματα; Ειναι η πρώτη φορά που μου έρχεται δέμα με την συγκεκριμένη.
  Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

  1. Καλησπέρα :)

   Η Speedy είναι ενδιάμεση μεταφορική για να φτάσει Ελλάδα το δέμα. Η παράδοση θα γίνει με ACS ή κάποια άλλη courier.

   Παρακαλώ και καλή παραλαβή!

 32. Καλησπέρα, προσπαθω να κανω παραγγελία απο το app και στο checkout μου βγάζει μήνυμα the items cannot be shipped. Τι μπορεί να φταιει; Εχω ξανακάνει στο παρελθόν παραγγελιες χωρίς κανένα πρόβλημα…

  1. Καλησπέρα σας, πρέπει να μπείτε από τη σελίδα όπως αναφέρεται και στα βήματα του οδηγού. Ανέκαθεν η εφαρμογή ήταν προβληματική.

  2. Κι εγώ αυτό το προβλημα έχω και δεν έχω βρει άκρη, ουτε με το παραπανω link.

 33. Καλησπέρα,έκανα παραγγελία 15/8 και μου εδωσε ημερομηνία μέχρι 2/9 απλά αγχώνομαι λιγάκι Επειδή έχω ένα συγκεκριμένο φόρεμα και το χρειάζομαι στις 10/9 λετε να έρθει εάν κάποιος απαντήσει θα χαρώ πολύ καλή μέρα να έχετε:)

  1. Καλησπέρα,

   Έχει τύχει να παραλάβω και σε 8 μέρες από shein, αλλά ποτέ δε ξέρεις πόσο θα αργήσει. Καθοριστικό ρόλο έχει ο φόρτος εργασίας της μεταφορικής. Οπότε εύχομαι καλή τύχη!

   Καλή συνέχεια :)

 34. Διαβάζω για πολλές επιστροφές λόγω λάθους στα νούμερα..Αν κάνατε τον κόπο να διαβάζετε τα νούμερα (πατώντας πάνω σε κάθε νούμερο π.χ 3xl ,4xl.κλπ.σας ανοίγει ένα ολόκληρο παράθυρο.με διαστάσεις που αφορά αυτά τα νούμερα ..Κάντε τον κόπο και.αγοραστε.μια.μεζουρα απο ένα μαγαζί με είδη ραπτικής ..Μετρηθειτε.!!!!Ακολουθήστε τις διαστάσεις …Θα γλυτώσετε.απο.επιστροφες και περιττά έξοδα ..Ότι έχω πάρει εγώ και η κόρη μου μας ήρθαν κουτί…και ψωνίζουμε σχεδόν ενάμιση χρόνο από.shein Kαι κυρίως διαβάστε τις κριτικές πελατών από.κατω…Και την σύνθεση του υφάσματος του ρούχου .Έχει καταπληκτικά βαμβακερά αν δεν θέλετε συνθετικά ..Μη βιάζεστε.με τις παραγγελίες σας ..α

  1. Μπράβο σας πείτε τα! :)

 35. Καλησπέρα έχω κάνει 15/8 παραγγελία και δεν μου έχει έρθει ακόμα:(

  1. Τι εννοείς; Είχα κάνει παραγγελία 15/7 και μου ήρθε χθες 20/8 😂

  2. Μια εβδομάδα έχει περάσει δεν έχει αργήσει 😅

  3. Οι παραγγελίες κάνουν να έρθουν από ,15 έως 30.ημερες .Βέβαια έχουν έρθει και σε 12 μέρες παλιότερα …Δεν είναι άλλωστε το Shein στην Ελλάδα
   έρχονται μέσω Λουξεμβούργου και.απο.κεο.σε βουλγαρικη κούριερ .Στην Ελλάδα παραλαμβάνεις.μεσω Acs η Σπηντεξ .Διαβάστε τι.γραφει.ο.κ.Αριστειδοπουλος.

 36. Καλημέρα. Προσπαθώ από χτες να κάνω παραγγελία και μου βγάζει αυτό: The following products cannot be shipped, please remove them. Η απάντηση που πήρα από το customer service ήταν ότι προσωρινά λόγω κόβιντ έχουν έλλειψη χεριών και δεν τα στέλνουν Ελλάδα και Κύπρο. Αντιμετωπίζει και άλλος το ίδιο πρόβλημα;

  1. Εγώ παρήγγειλα πριν από 1 εβδομάδα περίπου δεν είχα τέτοιο πρόβλημα

  2. Αχ κι εγω ακριβώς το ίδιο αντιμετωπίζω…έγραψα σχόλιο παραπάνω… τι σπαστικό…χρειάζομαι πράγματα για το σχολείο των παιδιών και δεν μπορω να τα παραγγείλω…σας είπαν μήπως ποτε θα αποκατασταθει;

  3. Γειά κ χαρά σε όλους! Σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να παραγγείλουν αυτές τις μέρες από το shein, δοκιμάστε να αφαιρέσετε από το καλάθι αγορών σας τις μάσκες………. Ακούγεται περίεργο αλλά αυτός ήταν ο λόγος που προσπαθούσα κ εγώ μέρες τώρα να αγοράσω κάποια προϊόντα κ τυχαία ανακάλυψα τι ευθύνεται.Κορίτσια κ αγόρια καλή τύχη κ καλές αγορές!

 37. Εν τέλει η διεύθυνση που έστειλαν είναι Γερμανία.. Η ίδια μ αυτή που έγραψες Μαρία μου..

  1. Τους έγραψα για το γεγονός ότι δεν άλλαξαν τους όρους επιστροφής που ισχύουν από 1/7/21..Μ απάντησαν πως το έχουν στείλει το θέμα στον “manager”.. Πάντως κάτω από 20 € δεν θα βγει η επιστροφή.. Το οποίο δε συμφέρει αν έχεις λίγα προϊόντα να επιστρέψεις

 38. Καλησπέρα σας.. Οσον αφορά τις επιστροφές μετά από επικοινωνία με emai μου έγραψαν πως από 1/7/21 δεν συνεργάζονται με ΕΛΤΑ συνεπώς η μόνη επιλογή για επιστροφή είναι να τα στέλνουμε με δικά μας έξοδα. Return label ίσχυε όταν υπήρχε η επιλογή να γίνει επιστροφή με bpost (ΕΛΤΑ).. Η Επιστροφή μου ανέφεραν πως γίνεται στο Βέλγιο!!!!!

  1. Καλησπέρα. Εμένα απάντησαν ότι οντως δεν είναι διαθεσιμο το label στην Ελλάδα δεν είπαν κάτι για την ΕΛΤΑ, ωστόσο για εμάς από άποψη εξόδων ίσως είναι καλύτερο με ταχυδρομείο για να μην πάει ο κουκος αηδόνι.
   Εμένα μου γράφει αυτή τη δ/νση Goodcang Logistics GmbH Regioparkring 14, 41199 Mönchengladbach, την οποία τη δείχνει στη Γερμανία και όχι στο Βέλγιο…
   Είναι η ίδια με τη δική σου;

  2. Μήπως ξερεις πόσο κοστίζει η επιστροφή μεσω ΕΛΤΑ?

 39. Καλησπέρα. Έχετε βγάλει άκρη με την επιστροφή; Θέλω να κάνω και έχω μπερδευτεί.. Έχει ως μόνη επιλογή να το στείλουν με δικά μας έξοδα

  1. Προσωπικά δεν έχω βγάλει άκρη.. αιτήθηκα χθες επιστροφή και είναι στο στάδιο processing.. δεν μπορώ να βγάλω το Label που ζητάνε και δεν ξέρω τι να κάνω. Άνοιξα και ticket επικοινωνίας στο οποίο δεν έχω λάβει απάντηση και δεν γνωρίζω εάν πρέπει να πάω στα ΕΛΤΑ χωρίς αυτό (ώστε να μη χάνω και ημέρες) ή να περιμένω να “συνεννοηθώ” μαζί τους.

 40. Καλησπέρα.. Μπηκα σήμερα στην εφαρμογή για να κάνω διαδικασία επιστροφής.. Σαν μέθοδο επιστροφής έχει self sending (return by yourself at your cost)..Εν τέλει πληρώνουμε έξοδα αποστολής από δω; Επιπλέον δεν κατάφερα να βγάλω άκρη με τη φόρμα επιστροφής.. Αν μπορεί κάποιος να με βοήθησει.. Ευχαριστώ

 41. Καλησπέρα. Παραγγελία από τις 15/7 και έχει κολλήσει από τις 18/7 στο ” Netherlands arrived at local facility”. Εντω μεταξύ στο parcelsapp app μου το εμφανίζει στη speedy από τις 16/7 λέγοντας ‘Shipment data received ATHENS”.
  Δεν απαντάνε σε κανένα email μου ούτε το SHEIN αλλά ούτε η SPEEDY. Τι να κάνω; (πέρα από υπομονή)

 42. Καλησπέρα σας σήμερα παράγγειλα απο τα shein ενα φορεμα και μου έδωσε ημερομηνία μέχρι τις 2/11 ενώ εγώ το χρειάζομαι για 7/9 λετε να καθυστερήσει πολυ εαν μπορείτε να με βοηθήσετε σας ευχαριστώ <3

  1. Μήπως κάνετε λάθος ;Συνήθως έρχονται σε 15-20 ημέρες..Για 7/9 δεν πιστεύω πάντως ότι θα έρθει …

 43. Καλησπέρα.Θελω να επιστρέψω μια παραγγελία shein.Δεν είχε μέσα return label ούτε μπορώ να τη βρω στην εφαρμογή.Πως μπορώ να κάνω την επιστροφή;;

  1. Καλησπέρα. Έχετε βγάλει άκρη με την επιστροφή; Θέλω να κάνω και έχω μπερδευτεί.. Έχει ως μόνη επιλογή να το στείλουν με δικά μας έξοδα

 44. Διάβασα πως από 1-7 οι παραγγελίες θα χρεώνονται με έξοδα ΦΠΑ και τελωνείου, ισχύει; Υπήρχε κάποια επιπλέον χρέωση σε κάποιον που έκανε την παραγγελία εντός αυτού η του προηγούμενου μήνα;

  1. Διαβάστε το αρχικό σχόλιο του κ.Αριστειδοπουλου
   Τίποτε επιπλέον δεν χρεώνεται στο shein

 45. Καλησπέρα σας!!!ηθελα να ρωτήσω μπορώ να κάνω αλλαγή στο SHEIN?να κάνω αλλαγή λόγο το ότι είναι πιο μικρό μέγεθος από τι περίμενα

 46. Παιδιά καλησπέρα! Είναι φυσιολογικό η παραγγελία να είναι κολλημένη εδώ και μέρες στο shipped; Δεν ξέρω τι πάει λάθος γιατί στην πρώτη μου παραγγελία δεν είχα κάποιο ανάλογο θέμα. Έχει τύχει σε κάποιον; Και αν ναι τι κάνατε; Έχω σκεφτεί βέβαια να στείλω και email ώστε να είμαι σίγουρη γιατί δεν θέλω να γυρίσει πίσω η παραγγελία μου.

  1. Και σε μένα το ίδιο είχε κάνει περίπου για 5 μέρες μετά το ένα πακέτο ήρθε κατευθείαν στις 10 μέρες το πολύ

 47. Καλησπέρα σε όλους!
  Θέλω να παραγγείλω από Shein αλλά βλέπω όλα αυτά τα κάπως ανησυχητικά σχόλια και διστάζω λίγο…. Υπάρχει κανείς/καμία που να έχει παραγγείλει από το Shein τον τελευταίο χρόνο χωρίς πρόβλημα? Οι παραγγελίες έρχονται κανονικά (ή ακόμα και με κάποια καθυστέρηση) ή υπάρχει περίπτωση να χαθούν και να μην έρθουν ποτέ?

  1. Ότι έχω παραγγείλει έρχεται κανονικά και.μαλιστα και.πιο νωρις…Μόλις ανέβει το tracking number διάβασε πιο πάνω της οδηγίες του Μανώλη και παρακολούθησε το από κει Εγώ λαμβάνω μέσω Acs

 48. Καλησπέρα έκανα παραγγελία από το shein 17 Ιουλίου το δέμα θα ερχόταν 2-4 Αυγούστου έλεγε ωστόσο δεν έχει έρθει ακόμα μπαίνω στν εφαρμογή και Μ δείχνει ότι έχει φτάσει Ελλάδα και στν περιοχή μου και λέει αποτύχεις παραδώσει ….. Ξέρει κανείς πως μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω ή να συνεννοηθώ μπας κ έρθει το δέμα .

 49. Έκανα τη παραγγελία 17 Ιουλίου μετα από λίγες μέρες μου έβγαλε πως στις 19 Ιουλίου εφυγε από Κίνα και έφτασε Ολλανδία και μετα σε διαμετακομιση για τις “κατω” χώρες..Και επίσης ήταν να έρθει 1 με 3 Αύγουστου
  Μπαίνω σήμερα δηλαδή στις 6 Αύγουστου και έχουν αλλάξει όλα γράφει 17 Ιουλίου αποστείρωση και κάτι τέτοια..Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;

  1. Και εμένα ακριβώς το ίδιο. Ίδιες ημερομηνίες κιόλας.

  2. Σήμερα μου βγάζει ξανά ότι 19 Ιουλίου έφτασε Ολλανδία.. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.

  3. Καλησπέρα!Ειχα το ίδιο πρόβλημα , κανε υπομονή έχει κάποιες καθυστερήσεις υποθέτω λόγω συνθηκών και φορτωμένου όγκου παραγγελιών. Εγω περιμενα το δεμα 31/7 με 2/8 και εφτασε χτες στην acs . Χτες ειχε ανανεωθεί το tracking του shein , σήμερα που μπηκα να ελέγξω άλλη παραγγελία κολλησε ξανα . Οπότε υπομονή ,γτ εγω δεν ειχα τους τρελανα στα μειλ.

  4. Tatiana σε ευχαριστούμε πολύ! Έχει κανένα νόημα να τους στείλουμε μέιλ ή όχι; Επίσης, σε ποιο μέιλ έστειλες; Άντε μακάρι να έρθουν τα πράγματα μας!

  5. support@shein.zendesk.com
   Καλησπέρα Sophie!
   Σου απαντάνε την επόμενη μέρα. Ισως αν στείλετε και εσείς διορθώσουν το πρόβλημα στο tracking, γιατί βλεπω πως και η άλλη παραγγελία που εχω κάνει είναι χώρις ανανέωση όπως πριν.Εμένα με καθησυχασε κάπως το γεγονός ότι ενημερώθηκαν και είπαν θα το ψάξουν . Επίσης μου έκαναν δώρο 30ποντους επειδή καθυστέρησε η παράδοση .

 50. Καλησπέρα Αγγελική. Εγώ είχα αγοράσει μια φορά με χρεωστική κάρτα και όλα μια χαρά. Αλλά είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις ή προπληρωμένη κάρτα ή PayPal για 100% ασφάλεια. Έκαναν 2,5 βδομάδες να έρθουν

 51. Αυτή είναι η απάντηση του SHEIN σχετικά με τις επιστροφές από Ελλάδα (δέχονται επιστροφές μόνο με έξοδα δικά μας, αφού δεν έχουν συμφωνία πια με Bpost/Ελτα.

  we just lost our partnership with Bpost which caused us to be unable to create a return label with orders placed from 2021-07-01.
  Since this is the case, we can only proceed with self-return.

 52. Παιδιά καλησπέρα! Έχω μέρες που διαβάζω όλα τα σχόλια παρακάτω κι η αλήθεια είναι πως έχω αγχωθεί αρκετά! Έκανα μια παραγγελία από shein στις 3/8 και μιας και μου στάλθηκε το tracking number είπα να μπω μια και στην parcel αλλά μου λέει πως είμαι στην Speedy. Η κυρια ερώτηση που έχω είναι αν έχει έρθει στην Ελλάδα. Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί. Οποιος ξέρει ας απαντήσει διότι είμαι η δεύτερη φορά που αγοράζω κι φοβάμαι μην μου γυρίσουν πίσω

 53. Καλημέρα! έκανα παραγγελία στις 15 Ιουλίου, 17 έφυγε και από τις 19 Ιουλίου γράφει οτι είναι στην Ολλανδία. Σήμερα ξαφνικά εξαφανίστηκε η πληροφορία για τις 19 Ιουλίου και φαίνεται μόνο ότι έφυγε στις 17. Γνωρίζει καμία/κανείς τι έχει γίνει; Ευχαριστώ πολύ!

  1. Έπαθα σχεδόν το ίδιο 😭😭
   Αν βγάλεις άκρη πες μου σε παρακαλώ

  2. Τους έστειλα email. Αν απαντήσουν ποτέ θα σε ενημερώσω!

 54. Καλησπέρα να σας κάνω μια ερώτηση έχω κάνει μια παραγγελια η παραγγελια ήρθε κ έφυγε χωρίς να με ειδοποιήσει η μεταφορική εταιρεία .. και ειδα από τη. Εφαρμογή ότι η παραγγελια μου γύρισε πίσω…τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση ..θα μου την στείλουν πίσω ή έστω πως να παρω τα χρήματα μου πίσω;

 55. Καλημέρα σας,
  Θέλω να κάνω μια παραγγελία από Shein αλλά διστάζω λίγο. Μπορεί να μου πει αν είχε κανείς θέμα με τα προσωπικά του δεδομένα ή με την πιστωτική του κάρτα μετά από αγορά από το Shein? Πόσο καιρό κάνει περίπου να φτάσει ένα δέμα στην Ελλάδα από το ευρωπαϊκό σάιτ και παραλάβετε όλοι/όλες τα δέματα σας ή υπάρχει περίπτωση να μην έρθει ποτέ και να χάσω τα λεφτά μου?

 56. Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να απαντήσει για τις επιστροφές σε SHEIN?
  Δεν υπάρχει η επιλογή να τα στείλεις με δικά τους έξοδα, αλλά μόνο με δικά σου.
  Στο site τους όμως γράφει ότι ισχύει το “return label” για Ελλάδα.
  Τι ισχύει τελικά?
  Ευχαριστώ.

 57. Καλησπέρα. Έκανα μια παραγγελία στις 17 Ιουλίου και η εκτιμώμενη παράδοση ήταν 2-4 Αυγούστου. Στην εφαρμογή μου βγάζει ότι το δέμα μου είναι στην Ολλανδία. Μπήκα στο parcelsapp και λέει ότι βρέθηκε στην speedy, που από όσο έψαξα είναι στη Βουλγαρία. Πρέπει να ανησυχήσω και υπάρχει περίπτωση να μην έρθει ποτέ η παραγγελία και να γυρίσει πίσω;

  1. Και σε εμένα έτσι είναι ακριβός. Αγχώνομαι και δεν ξέρω τι να κάνω και στο email που έστειλα δεν απαντάνε εμένα στο λινκγ βγάζει ότι είναι Αθήνα ενω δεν είμαι εκει. Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει κάτι !

  2. Καλησπέρα Αποστολία είχα κι εγώ ακριβώς το ίδιο θέμα. Μην σε ανησυχεί για τη speedy, γιατί σε όλους (νομίζω) βγαίνει η speedy. Ωστόσο, ενδεχομένως να μπορούσες να καλέσεις την ACS και να ρωτήσεις αν έχουν κάποιο δέμα με το όνομά σου. (Σε εμένα για παράδειγμα είχαν αλλάξει εντελώς το tracking number με αποτέλεσμα να δείχνει ότι και σε μένα έχει κολλήσει στην Ολλανδία.) Θέλει υπομονή και θα έρθουν μην ανησυχείτε για αυτό!

  3. Και εμένα έτσι ακριβώς ίδιες ημερομηνίες ακριβώς με εσένα σήμερα ξαφνικά άλλαξαν ολα μου βγάζει ότι 17 Ιουλίου έγινε αποστείρωση και κάτι τέτοια ενώ εχθές μοτ ελεγε ότι στις 19 έφτασε Ολλανδία..

 58. Καλησπέρα σας. Εδώ και μέρες έχω κάνει την παραγγελία και τώρα εδω και 4 μέρες έπρεπε να είχε έρθει. Έχουν περασει οι ημέρες που μου λέει και από της 19 Ιουλίου έχει μείνει στην Ολλανδία έτσι όπως λέει. Δεν έχει αλλάξει καθόλου. Μπήκα σε ένα λινγκ να το βρω και λέει ότι είναι Αθήνα ( μενω αλλου και δεν μπορώ να βρω το κούριερ. Λέει ένα speedy μπήκα να το ψάξω αλλά είναι νομίζω βουλγαρικό (κατι τέτοιο) . Να ανησυχήσω;;;🙁

 59. Μανώλη θελω να επιστρέψω 4 δέματα(αρκετά μεγάλα)από το shein.Μπορείς να μου γράψεις ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω?Επίσης θα πληρώσω μεταφορικά?Εχω διαβάσει τοσα σχόλια και ακόμα δε μπορώ να καταλάβω πως να τα επιστρέψω!
  Ευχαριστώ

 60. Εγώ έχω κάποιες απορίες για τις παραγγελίες. Διάβασα ότι για να κάνεις παραγγελία από Shein προς Ελλάδα πρέπει να έχεις διεύθυνση στην Αμερική ακόμα και να μην είναι ο τόπος κατοικίας σου. Μου φάνηκε αρκετά παράλογο… Ισχύει κάτι τέτοιο?
  Επίσης έχω διαβάσει πολλά παράπονα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και κυρίως των πιστωτικών καρτών. Ισχύει? Αν κάνω αγορά μέσω Shein με Prepaid θα είμαι καλυμμένη από άποψη ασφάλειας ή καλύτερα να φτιάξω PayPal? Τέλος ήθελα να ρωτήσω παραδίδονται όλες οι παραγγελίες κανονικά ή υπάρχει πιθανότητα να έχω θέμα, να μην την παραλάβω ποτέ και να χάσω τα λεφτά μου?

 61. Καλησπέρα,
  Η επιλογή επιστροφής με post office δεν υπάρχει στο λογαριασμό μου.
  Υπάρχει μόνο η επιλογή “Return By Yourself At Your Cost”
  Δεν είναι το ίδιο για όλους στην Ελλάδα?

 62. Καλησπέρα, φαίνεται πως κάποιες παραγγελίες καθυστερούν, αλλά είναι λογικό να συμβαίνει μερικές φορές. Αν κοιτάξετε και πιο παλιά σχόλια θα δείτε πως έχει γίνει ξανά λόγο φόρτου εργασίας στη μεταφορική, αλλά οι παραγγελίες παραδόθηκαν κανονικά, οπότε υπομονή ;)

  1. Καλησπέρα, ευχαριστούμε πολύ για τις τόσες πληροφορίες!
   Γνωρίζεις κάτι για τις αγορές μέσω της εφαρμογής;
   Έκανα παλαιότερα και έλεγε .co.uk, αλλά μετά το Brexit το φοβήθηκα!
   Και πάλι ευχαριστώ!

  2. Καλησπέρα Αλεξία και ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

   Είναι μπέρδεμα η εφαρμογή γενικότερα, δεν την χρησιμοποιώ καθόλου οπότε και δεν γνωρίζω κάτι σχετικά με το .co.uk, αλλά τελωνείο δεν θα περάσει σίγουρα, δεν έχει αλλάξει κάτι. Έτσι κι αλλιώς τις πιο πολλές φορές από Βέλγιο έρχονται, όχι Αγγλία.

   Να μας δείχνεις πιο συχνά τη γατούλα :D και αν δείξεις πράγματα από shein να μου στείλεις να βάλουμε το βίντεο σου να το δουν τα κορίτσια!

 63. Θα ήθελα να ρωτήσω αν παραγγείλω τώρα από shein θα περάσει τελωνείο η παραγγελία μ ?

  1. Βρε κορίτσια, αφού το γράφω στον οδηγό, δεν περνάνε! ;)

 64. Anna σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες , αλλα σε μένα συνεχίζει και το δείχνει ,και η εκτιμώμενη παράδοση ηταν 31/7με 2/8.Στο parcel app μου βγάζει Αθήνα αλλά αυτό μου το έβγαζε απο την αρχή .

  1. Tatiana κι εγώ αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο θέμα. Είχες κάποια εξέλιξη;Εμένα έχει κολλήσει από τις 19/7 κι είχα εκτιμώμενη παράδοση 2-4 Αυγούστου.

  2. Ισμήνη έστειλα email αλλα μην φανταστείς οτι πήρα και κάποια ιδιαίτερη απάντηση απλα οτι κάποιες φορές καθυστερεί. Βέβαια εψαξα τις συνθήκες εργασίας στην Ολλανδία και επειδή έχουν αύξηση κρουσμάτων λειτουργούν ολα με το ελάχιστο προσωπικό και καπως παρηγοριεμαι οτι αυτός είναι ο λόγος . Θα δούμε στις επόμενες μέρες γτ εκανα και άλλη παραγγελία, ας ελπίσουμε οτι μεσα στη βδομάδα θα τα λάβουμε και οι δύο μας.

  3. Τατιάνα καλημέρα, εγώ είχα εξέλιξη στη δική μου παραγγελία. Ωστόσο, το tracking παραμένει στάσιμο και η ACS έχει εντελώς διαφορετικό tracking number από αυτό που μου είχε δοθεί. (Μου έστειλε μήνυμα η ACS ότι η αποστολή μου έρχεται και κάπως έτσι το κατάλαβα.) Οπότε ελπίζω ότι κάτι τέτοιο θα ισχύει και σε σένα και θα έχεις τη χαρά να τα πάρεις εγκαίρως.

  4. Ισμήνη μου πολύ χαίρομαι που θα λάβεις το δέμα σου , εγώ κατάφερα και επικοινώνησα με το shein ,και ανέλαβαν να το ψάξουν οι ίδιοι το δεμα και μου ζήτησαν να περιμένω πέντε μέρες. Ωστόσο μου έκαναν δώρο 30 πόντους λόγω αργοπορίας. Ωστόσο μετα την ενημέρωση σου και σε ευχαριστώ πολύ , προσπάθησα να επικοινωνήσω με την acs , μετά απο πολύ προσπάθεια μου ειπαν ότι δεν έχουν λάβει κάποιο δεμα απο τη speedy στα στοιχεία μου . Ελπίζω αυτές τις μέρες να έρθει , τι να πω …

 65. Καλησπέρα σας! Έχω κάνει μια παραγγελία στο shein και πρώτη φορά έχει κολλήσει για τόσες μέρες η ενημέρωση στο track. Απο τις 18/7 βγάζει In transit
  Netherlands arrived at the local facility. Να αρχίσω να ανησυχώ ή έχει συμβεί και σε εσας;

  1. Ακριβώς το ίδιο γράφει και σε μένα από τις 25/7. Δοκίμασα όμως μόλις να βάλω το tracking number στο parcelsapp και μου βγάζει ότι βρίσκεται στην πόλη μου και λογικά τις επόμενες μέρες θα παραλάβω. Μπες εδώ να το τσεκάρεις https://parcelsapp.com/en/tracking/61470235503

 66. Δε παρέλαβα ποτέ τη παραγγελία μου απ’ το shein γιατί υποτίθεται δε με βρήκαν κ γυρισε πίσω μπορει κάποιος να μου πει τι πρέπει να πατήσω για να λάβω τα χρήματα πίσω να τα ξαναπαραγγειλω?

 67. Κορίτσια καλησπέρα!! Θέλω να κάνω μια επιστροφή στα σειν και τα πήγα στην speedex όπου μου ζητάνε 70€. Ξέρετε αν επιστρέφουν τα έξοδα επιστροφής μαζί με τις επιστροφές των ρούχων; Επίσης κάτι είδα για τα ΕΛΤΑ. Εκεί δεν πληρώνουμε για να τα επιστρέψουμε ;

 68. Καλησπέρα. Θέλω να επιστρεψω κάποια ρούχα. Προσπαθώ να εκτυπωσω την ετικέτα επιστροφης αλλά υπάρχει μόνο η ένδειξη επιστροφης με δικά μου έξοδα… Εξηγείστε μου σας παρακαλώ γιατί μου συμβαίνει αυτό. Τι κάνω λάθος;;

  1. Κι εγώ το ίδιο παθαίνω και δεν βρίσκω κάποιο μέιλ να επικοινωνήσω…

 69. Καλημέρα.Αν υπάρξει πρόβλημα στην πληρωμή παραγγελίας με PayPal σε ενημερώνει το κατάστημα με κάποιο τρόπο ή απλά δεν στέλνουν ποτέ τα πράγματα!!!Πως μπορώ να είμαι σίγουρη ότι δεν θα πληρώσω δεύτερη φορά?

 70. Κορίτσια έκανε καμία σας επιστροφή με self sending ?και αν ναι τότε ποίο ήταν το κόστος ?θέλω να επιστρέψω ένα προϊόν και βλέπω πως άλλαξαν την διαδικασία.ευχαριστω .

 71. Συνήθως από Ολλανδία για Ελλάδα κάνει κάποιες μέρες για να έρθει εμένα στην προηγούμενη παραγγελία που είχα κάνει έκανε 8 μέρες από Ολλανδία για Ελλάδα

 72. Καλημέρα! Πολύ βοηθητικές όλες οι πληροφορίες, συγχαρητήρια!!! Έχω λάβει πολύ πιο σύντομα από τις αναγραφόμενες ημερομηνίες ήδη 4 πακέτα το τελευταίο δίμηνο αλλά θα χρειαστεί να επιστρέψω 3 προϊόντα λόγω αστοχίας στην επιλογή μεγέθους. Δε βρίσκω όμως για να εκτυπώσω το return label, αλλά μου δίνει return address σε πόλη της Γερμανίας; Monchengladbach? Ξέρει κανείς πώς γίνεται αν δεν εκτυπώσεις return label; Επίσης, μέσω ΕΛΤΑ γίνεται η επιστροφή γιατί διάβασα στα σχόλια ότι δε δίνεται tracking number σε αυτή την περίπτωση… Ευχαριστώ!

 73. Η λυση για να παρω τα χρηματα μου πισω ισως να ειναι μεσω paypal οπως αναφερεις. Το θεμα ειναι με ποιον τροπο επικοινωνιας θα μαθω που βρισκεται το δεμα μου αφου με shein δεν μπορω να επικοινωνησω

  1. Γι’ αυτό προτείνω PayPal dispute, αρχικά το shein θα δει τι μπορεί να γίνει όπως που βρίσκεται το πακέτο και αν δεν μπορούν να βγάλουν άκρη για να παραλάβεις τότε το PayPal dispute θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα που είναι η αποζημίωση.

   Το PayPal dispute είναι κάτι σαν “ή βρίσκεις το πακέτο μου και παραλαμβάνω ή παίρνω αποζημίωση” έτσι δουλεύει, αρχικά το PayPal με τον πωλητή και εσένα προσπαθεί να βρει μία λύση. Είναι η καλύτερη λύση όταν ένα κατάστημα όπως το shein είναι δύσκολο στην επικοινωνία και όπως αναφέρεις έχεις παραγγελία από 25 Απριλίου.

  2. Φυσικά τα παραπάνω τα προτείνω εφόσον έχεις εξαντλήσει τις πληροφορίες του οδηγού, φαντάζομαι έχεις κοιτάξει το tracking και δεν βγάζεις άκρη.

  3. Στείλε μύνημα στη shein μέσω email στο support. Εγώ και με τους δύο τροπους έχω διαρκή επικοινωνία μαζί τους.

  4. Επίσης refund παίρνεις η στο shein wallet η στο λογαριασμό με τον οποίο πλήρωσες για το πακέτο

 74. Καλησπέρα. Έχω παραγγείλει από shein από 25 Απριλίου και δεν έχω παραλάβει. Έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί τους άλλα δεν τα καταφέρνω. Ξέρει κάποιος κάποιον σίγουρο τρόπο για να μιλήσω μαζί τους. Ευχαριστώ

  1. Καλησπέρα, άνοιξε PayPay dispute αίτημα από το PayPal ώστε να πάρεις τα χρήματα σου πίσω ή και να τους πιέσεις να εντοπίσουν το δέμα. Παρακαλώ

  2. Γειαα σας! Μου ήρθε η παραγγελία σήμερα χωρίς τελώνιο και το πόσο ήταν αρκετά μεγάλο

 75. Ερώτηση στα κορίτσια που έχουν κάνει επιστροφή. Επειδή με ενημέρωσε το Shein ότι μου έκανε επιστροφή χρημάτων στο payment account.Αναρωτιέμαι όμως που θα μου επιστραφούν τα χρήματα αφού πλήρωσα με την Cosmote prepaid και δεν έχω PayPal.

  1. Τα χρήματα επιστρέφονται όπως ακριβώς ολοκληρώθηκε η πληρωμή. Σε αυτή τη περίπτωση μετά από μερικές μέρες θα φανούν κανονικά στη προπληρωμένη κάρτα.

 76. Καλησπέρα σας
  Θέλω να παραγγείλω από shein αλλά φοβάμαι μην πληρώσω τελωνείο … έχει παραγγείλει καμία μετά τις 1/7/21 ;

  1. Καλησπέρα σας, το αναφέρω και στο άρθρο, για το shein δεν έχει αλλάξει κάτι. Οι παραγγελίες συνεχίζουν να μην περνούν τελωνείο.

 77. Please Helpp!😓

  Όσο αφορά την αλλαγή ακολούθησα όλες τις οδηγίες εκτύπωσα το κουπόνι και το έβαλα πάνω στο δέμα και το πήρα πίσω από εκεί που το παρέλαβα δηλαδή την ACS ( από όσο λέει και καταλαβαίνω λέει να το παραδώσω από εκεί που το παρέλαβα). Αφού το παρέδωσα και ακολούθησα πίστα κάθε οδηγία η υπάλληλος της ACS μου είπε πως δεν μπορεί να το στείλει εφόσον δεν έχει κάποιον κωδικό παραλήπτη η δεν γίνει κάποια εντολή. Μόλις διάβασα ότι το επιστρέψατε μέσω ΕΛΤΑ. Μηπως πρέπει να το πάρω εκεί; Αλλά δεν μου πέρασε από το μυαλό διότι δεν παρέλαβα το δέμα από εκεί επίσης επειδή είναι η πρώτη μου αλλαγή γνωρίζω ότι έχω το δικαίωμα να το κάνω δωρεάν. Οι μέρες περνάνε και θα λήξει η προθεσμία μου να το αλλάξω. Τι να κάνω 😭 έχω στείλει αρκετά μέιλ εννοείται κ οι απαντήσεις τους είναι με ρομπότ. Απαντάνε με γενικολογίες χωρίς να με εξυπηρετούν κατάλληλα

  1. Καλημέρα. Το στελνεις με απλό ΕΛΤΑ και δεν πληρώνεις τίποτα, πάει ατελώς. Έχω στείλει 4 δέματα ετσι, πάω και δίνω μόνο το πακέτο στα ΕΛΤΑ. Μετά από 15 περιπου μέρες γίνεται και η επιστροφή χρημάτων είτε στο wallet είτε στον αρχικό λογαριασμό της κάρτας που πληρωσες. Ελπίζω να βοήθησα.

 78. Θα πληρώνουμε τελωνεία από εδώ και πέρα γνωρίζει κανείς να μου πει; ευχαριστώ!!

  1. Συνεχίζουν να μην περνάνε τελωνείο.

 79. Έχει παραγγείλει κάνεις από Αθήνα; Έχει παραλάβει η Comet Hellas το δέμα μου από τις 24 του μήνα. Τους κάλεσα και μου είπαν ότι θα μου το παραδώσουν εκείνοι μόλις βγει δρομολόγιο για την περιοχή μου (Μαρούσι). Παρολαυτα ακόμα δεν έχουν βγάλει δρομολόγιο. Τους ξαναπήρα την Παρασκευή και τους είπα αν μπορώ να πάω να το παραλάβω η ίδια μετά τη δουλειά μου από τα γραφεία τους στα Σεπολια γιατί την επόμενη εβδομάδα θα λείπω αρκετά από το σπίτι. Μου απάντησε ότι θα με καλέσει πίσω σε λίγα λεπτά να μου πει. Φυσικά δε με κάλεσε ποτέ κι ακόμα περιμένω το δέμα μου. Αυτό που τα δέματα μας έρχονται από Κίνα Ελλάδα μέσα σε 5 μερες και μετά κάνουν ένα μήνα για να παραδωθουν εντός Ελλάδας με ξεπερνά.

  1. Αυτό συμβαίνει χρόνια τώρα! Από Κίνα Ελλάδα 3-5 μέρες και μετά 2 βδομάδες μέσο όρο για να παραδοθεί! Πραγματικά απαράδεκτοι, ευτυχώς δεν συμβαίνει πάντα.

 80. Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα κάνω επιστροφή δεν καταλαβαίνω τίποτα

  1. Μπαινεις στην παραγγελια σου και επιλεγεις return item. Επιλεγεις τα προιοντα που θελεις να επιστρεψεις και επιλεγεις και τον λογο.Επιλεγεις να το στειλεις με post office, οχι με δικα σου εξοδα.Και επιλεγεις που θα σου επιστρεψουν τα χρηματα.Στο τελος σου βγαζει να εκτυπωσεις το return label. Το εκτυπωνεις και το κολλας πανω στο δεμα σου και το πας στα ελτα…Να προσεχεις τα προιοντα να ειναι το καθενα στα σακουλακια του γτ μπορει να μην σου δεχτουν την επιστροφη…Βγαζεις μια φωτο το δεμα σου ως αποδεικτικο στοιχειο και τους το στελνεις στο μειλ…Απο τς χρηματα που θα σου επιστραφουν θα σου κρατησουν 5 ευρω ή 7κατι αναλογα με το βαρος του δεματος…Το ελτα δεν σου δινει καποια αποδειξη ουτε tracking number να το παρακολουθεις… απο οτι μου ειπαν θελει 10 με 17 μερες να φτασει το δεμα σε αυτους. Μολις το λαβουν θα σου επιστρεψουν τα χρηματα στο λογαρισμο σου ή στο wallet για να τα χρησιμοποιησεις την επομενη φορα,αναλογα με το τι εχεις επιλεξει. Εγω τους εστειλα μειλ οτι θελω να κανω επιστροφη και σου λενε με λεπτομερειες.. Σε αυτο το μειλ μ απαντησαν support@shein.zendesk.com

 81. Κορίτσια,καλησπέρα!Έχω 1 πρόβλημα.Εχω παραγγείλει σχεδόν 60 φορές από Shein και ήταν όλα τέλεια.Την περασμένη Τετάρτη έβαλα 1 παραγγελία που δν έγινε το shipping ποτέ.Την Τρίτη,μετά από 6 μέρες,την ακύρωσα,πήρα refund και την ξαναεβαλα.Ομως,πάλι δν παίρνει μπρος.Εστειλα ticket κλασικά και μου είπαν ότι έχει φύγει από τις αποθήκες,όμως το στάτους της παραγγελίας δν έχει κουνηθεί.Τα λεφτα και οι πόντοι μου είναι δεσμευμένα,φυσικα.Τι συμβαίνει;Τι καθυστερήσεις είναι αυτές;Καινούριο είναι αυτό;6 μέρες και δε φεύγει η παραγγελία;Έχει τύχει σε κάποια/ον από εσάς μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;

 82. Παιδιά εγώ είχα κάνει παραγγελία στις 24 Ιουνίου και ήρθε παρά πολύ γρήγορα (την παρέλαβα 1 Ιουλίου) και χωρίς να περάσει τελωνείο

  1. Καλημέρα !! Αλήθεια λες ;; Εγώ έκανα χθες μια παραγγελια μου έχει εκτιμώμενο χρόνο 20 με 30 Ιουλίου αλλα στο Τρακ μου γράφει ότι έφυγε για Αθήνα !! Ενώ αλλες φορες περνάει από χίλια κύματα .. Λες να είμαι και εγώ το ίδιο τυχερή ;; 🥳🥳🥳

 83. Καλησπέρα κορίτσια ήμουν απ τις πιο αγχωμένες με την παραγγελία μου ήταν να παραδωθεί μέχρι και τις 24/6 και την παρέλαβα σήμερα 1/7 δεν πλήρωσα τελωνείο. Ήρθε με speedex. Μόνο που μου έκαναν ένα λάθος αντί για ένα παντελόνι μου έστειλαν ένα μαυρο μαγιό στη θέση του ευτυχώς ίδιο νούμερο. Ήμουν τυχερή
  Μην απελπίζεστε ακόμα και αν περάσει μήνας η παραγγελία σας θα ρθει!!!!

  1. Ευχαριστώ που μας ενημέρωσες, κι εγώ μέχρι 24 έπρεπε να παραδωθει και περιμένω.. Βρίσκεται στην comet Hellas εδώ και μια εβδομάδα

  2. Πάρε τηλ στην Κομετ Άρτεμις να σου δώσουν κωδικό speedex

  3. Έχω εκνευριστεί πολυ γιατί, ίσως επειδή είμαι Αθήνα, η Comet δεν παρέδωσε το δέμα μου στη speedex αλλά περιμένει να βγάλει δρομολόγιο προς την περιοχή μου για να μου το παραδώσει η ίδια. Το αποτέλεσμα είναι ότι το έχουν στα γραφεία τους από 24 Ιουνίου και ακόμα δε μου το έχουν φέρει. Μου είπαν αν βιάζομαι να περάσω από τα γραφεία τους στο κέντρο να το παραλάβω αλλιώς λογικά θα μου το φέρουν από Δευτέρα. Το ίδιο μου είχαν πει όμως και για αυτή τη βδομάδα. Τραγικοί. Καλύτερα να το είχαν δώσει στη speedex, θα το είχα παραλάβει ήδη.

 84. Καλησπερα κ εγω ειχα εκτιμωμενη παραδοση 14-24 κ δεν ειχα καμια ενημερωση άπο 4/6 σήμερα ευτυχως ανανενωθηκε το track του shein και το δεμε πηγε στην comet hellas! Mην απελπιζομαστε λοιπον!

 85. Koριτσιαα και τα δικα μου ηρθαν σημερα, ειχαν κολλησει απο 8 Ιουνη στην Αθηνα και ειχαν εκτιμωμενη παραδοση 10-20.. μην αγχώνεστεε καντε υπομονη <3

 86. Καλησπέρα κορίτσια.
  Ήθελα να σας πω ότι εγώ ήταν να παραλάβω την παραγγελία μου 12-22 Ιουνίου, ήταν από τις 4 Ιουνίου στην Ελλάδα (Greece arrived at the local facilities) και παρέλαβα σήμερα (28 Ιουνίου). Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στα πακέτα που έρχονται απευθείας από Κίνα ,αλλά μην ανησυχείτε θα έρθουν κάντε υπομονή.Δεν πληρώνεις τίποτα παραπάνω δεν περνάει τελωνείο απλά αναγκάστηκα εκτελωνιζονται.
  Υπομονή και θετική σκέψη!

  1. Οπότε εμένα που μου δίνει έως 24 Ιουνίου και δεν έχω παραλάβει ακόμα να μην τρελαίνομαι ότι έχει χαθεί το δέμα μου και ότι έχασα τα λεφτά μου..Έκανα παραγγελία 30 Μαΐου

  2. Κι εγώ το ίδιο…παραγγελία από 30 Μαΐου και έπρεπε να παραλαβω έως 28 Ιουνίου. Αππ τις 8 Ιουνίου έχει κολλήσει στο arrives greece at local facility!

  3. Θα παραλάβετε κορίτσια. Εγώ ήταν να παραλάβω μέχρι 24 Ιουνίου. Στις 24 Ιουνίου άλλαξε το tracking και δείχνει ότι το έχει παραλάβει η Comet Hellas. Σήμερα επικοινώνησα με την εν λόγω μεταφορική και μου είπαν ότι το δέμα θα παραδωθει εντός της εβδομάδας από τους ίδιους.

  4. Εγώ παρήγγειλα 28 Μαΐου και από 2 Ιουνίου είναι arrived at the local facility και ακόμα δεν έχει έρθει ενώ έπρεπε μέχρι 22 να είναι εδώ.
   Πήρα την comet Hellas και μου είπαν μέσα στην εβδομάδα θα έχει πάει στην speedex
   Μου είπαν στο τηλέφωνο ότι τα δέματα που έρχονται Ελλάδα είναι πολλά και ότι απλά να κάνουμε υπομονή
   Κανενα δέμα δεν χάνεται ή επιστρέφεται στην Κίνα

  5. Ζωή καλησπέρα μήπως μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο της comet στο οποίο κάλεσες; τους έδωσες τον αριθμό παραγγγελιας του Σέιν ;

  6. Eva μπες στο comethellas.gr, γράφει το νούμερο κάτω κατω. Δεν ξέρω αν μπορώ να το γράψω σε σχόλιο. Θα τους δώσεις τον κωδικό που ξεκινάει από 5 και σου τον γράφει στο parcelapp

 87. Παιδιά ξέρει κανείς τι ισχύει με το τελωνείο από εδώ και πέρα;;;

 88. Έχω κάνει 2 πρόσφατες παραγγελίες στις 19/6 και στις 26/6.Και στις 2 το tracking number από shein αρχίζει από 6 και είναι 11ψηφιο.Στο parchelsapp μου εμφανίζει τα international parcel number αλλά όταν τα κάνω tracking μου αναφέρει πληροφορίες για πακέτα που έχουν ήδη παραδοθεί στο Μεξικό!!!Σε καμία γνωστή μεταφορική δεν εμφανίζει τα νούμερα αυτά.Επικοινωνησα με shein αλλά το μόνο που μου απάντησαν ότι είναι εντός εκτιμώμενο χρόνου,να κάνω υπομονή,μπλα μπλα μπλα!Ξερει κάποιος σε ποια μεταφορική μπορεί να ανήκουν προκειμένου να τα παρακολουθω;Υπόψιν έχω δοκιμάσει ήδη Υun express, Cne express,dpd,4px,speedy, DHL,εννοείται και στις ελληνικές.Ευχαριστω!

 89. Departed from Facility γεια σας ξέρει κάνεις τι σημαίνει αυτό? από τις 22 ιουνίου αυτό λέει!

  Custom clearance completed

  Arrived at Sort Facility.

  Arrived at AIRPORT of Destination.

  1. Ξέρουμε αλλά όχι ακριβώς. Δλδ! Είναι κάπου στην Ελλάδα-Αθήνα αλλά από ότι έγινε και σε εμένα στην πρώτη παραγγελία καθυστέρησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Από 3 Ιουνίου που έπρεπε να την πάρω πήγε 26 Ιούνη

 90. Παιδιά από τι έχω καταλάβει έχει κολλήσει το shein….ναι Αλλά ακόμα στο τελωνείο μου δειχνει ότι είναι το δέμα μου λέει held at customs από της 9 Ιουνίου το δείχνει μήπως κάποια ξέρει τι μπορω να κάνω??

  1. Μαρία μου καλησπέρα, σήμερα μετά από 1,5 μήνα καθυστέρηση και αγχώδη αναμονή μου ήρθε το 1 από τα 2 μου δέματα.. Η καθυστερήσεις είναι τεράστιες και όσο απαίσιο και αν είναι κάντε υπομονή ♥️

 91. Καλησπέρα, θέλω κι εγώ την βοήθεια σας. Είχα κάνει μια παραγγελία, είχε φτάσει Ελλάδα αλλά λόγω κακής συνεννόησης δεν πρόλαβα να παραλάβω την παραγγελία μου και έχει επιστραφεί πίσω. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους για να μου την ξαναστείλουν;

 92. Κορίτσια να σας κάνω μια ερώτηση. Όσες παραλάβετε δέμα με speedex πόσες μέρες έκανε να σας έρθει;; Εμένα μου έστειλε σήμερα το πρωί η commet hellas οτι βρίσκεται σε αποστολή ενώ ήταν η τελευταία μέρα χρονικά για να φτάσει το πακέτο μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! 💗

  1. Συνήθως σε εμένα ήταν 3 μέρες αναμονή μετά από αυτό το μηνυματάκι ♥️

 93. Μπαίνεις μέσα στην παραγγελία σου, πατάς στο επιστροφές return, και επιλέγεις ότι θέλεις να επιστρέψεις προϊόντα. μετα τσεκάρεις ποια προιοντα της παραγγελίας σου θέλεις να επιστρέψεις. μαρκάρεις τους λόγους που τα επιστρέφεις και ακολουθείς τα βήματα. σε αφήνει να επιλέξεις αν θες να σου επιστρέψουν τα χρήματα ή να πάρεις πόντους. τότε σου στέλνουν μια ετικέτα που την κολλά πάνω στο δέμα. Τα προϊόντα πρέπει να είναι στο σακουλάκι που σου τα στείλανε.
  Είμαι στην φάση που σήμερα θα τα παω ταχυδρομείο. Εννοείται ότι από τα χρήματα που είναι να σου επιστρέψουν σου κρατάνε τα χρήματα αποστολής. πρώτα θα πάρουν τα προϊόντα θα τσεκάρουν αν είναι οκ και μετά θα σου επιστρέψουν τα χρήματα.

  1. Ειμαι στην ιδια φαση με σενα.Το ετοιμασα και Δευτερα θα το παω Ελτα…Στο δεχτηκαν χωρις να πληρωσεις κατι εσυ?

  2. Πως εκτύπωσες το κουπόνι, εγώ δεν το βρήκα. Αφου μόνη επιλογή δίνει “Επιστροφή με δικά σας εξοδα” δεν βγάζει καμμία ετικέτα επιστροφης για εκτύπωση.

 94. Θέλω να κάνω επιστροφή προϊόντων, μπήκα στη παραγγελία μου ακολούθησα τις οδηγίες και εκτύπωσα το κουπόνι της επιστροφής. Ξέρει κάποιος να μου πει σε ποια εταιρεία το επιστρέφουμε?? Η ACS μου είπε ότι θέλει εξουσιοδότηση από την SHEIN.

 95. Άρτεμις και μένα το ίδιο παρήγγειλα στις 31 Μαΐου και ήταν να παραδοθει μέχρι και χθες 24/6 αλλά και μένα κολλημένο στις 8 Ιουνίου στο arrived Greek facility. Ενώ το parcrlaapp, το δειχνει Κίνα επί 24 μερες transit . Τι να πω θα περιμένουμε…..

  1. Μόλις σήμερα μου άλλαξε το status στο shein ότι το παρέλαβε η Comet Hellas! Υπάρχει ελπίδα τελικά χαχα! Λογικά κι εσένα θα αλλάξει σύντομα status μην αγχώνεσαι!

  2. Άρτεμις σου άλλαξε το στο she in truck η στο parcellapp? Ποιο να εμπιστευομαι ;

  3. Το στάτους “arrived at comet Hellas” μου το εμφάνισε και στο shein και στο parcel app. Και πλέον κάνω κανονικά track το δέμα μου μέσω του comet hellas

  4. Καλησπέρα κορίτσια. Και εμένα από της 8/6 μου λέει ότι είναι Greece arivved at the local facility. Έπρεπε να έχω παραλάβει από 24/6. Τι μπορεί να συμβαίνει;

  5. Από ο,τι φαίνεται υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις, υπομονή…

  6. Ευχαριστώ Άρτεμις!!!Χριστίνα και μένα το ίδιο έχουμε τις ίδιες ημερομηνίες που περιμέναμε αν αλλάξει κάτι ενημέρωσε με εδώ στο τσατ
   Θα σε ενημερώσω κ γω αν δω κάτι να αλλάζει
   Ελπίζω μέχρι 10-15 ιουλη να έχουν έρθει βαριά

 96. καλησπερα ξερουμε για την νεα νομοθεσια σχετικα με το τελωνειο τι θα ισχυσει;

  1. Σίγουρα έχουν δρομολογηθεί αλλαγές που αφορούν την απόδοση ΦΠΑ σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Κάθε χώρα όμως έχει δικό της ποσοστό, σε εμας θεωρώ οτι θα χρεώνεται το 24%, ίσως κάποια είδη έχουν διαφορετικο ΦΠΑ, εξαρτάται μάλλον από την κατηγορία που ανήκουν. Το θέμα είναι αν εκτός από ΦΠΑ θα πληρώνουμε πλέον και τέλη εκτελωνισμου. Πάντως σε ενημερωτικό mail που μου στάλθηκε από shein δεν αναφέρει κάτι τέτοιο, κάτι λέει για Ιρλανδία όμως…το διάβασα πολύ γρήγορα δεν πρόλαβα να τα συγκρατήσω όλα. Θα μάθουμε σύντομα πάντως γιατί η νέα πολιτική ισχύει για όλα τα δέματα που εισέρχονται στην ευρωπαϊκή ένωση από την 1η Ιούλιου ανεξάρτητα από το πότε έγινε η παραγγελία η ποτέ στάλθηκε από τον πωλητή.

 97. Γεια σας θα αλλαξει κατι τωρα με την αλλαγει στα τελωνεια κει τα Φπα που λενε θα βαλουνε;

 98. Δεν ξερω αν εχει αντιμετωπισει και καμια αλλη το ιδιο προβλημα αλλα μου εστειλε η comet hellas οτι εχει προωθηθει η παραγγελια με speedex αλλα οταν βαζω τον 12 ψηφιο για να βρω που ειναι το δεμα μου λεει οτι βαζω λαθος νουμερο.. παιρνω τηλεφωνο στη speedex και ζητανε αριθμο αποστολης για να το σηκωσει υπαλληλος και δεν ξερω τι να κανω

  1. Μάλλον δεν έχει καταχωρηθεί ο αριθμός ακόμα στη speedex επειδή μόλις προωθήθηκε το δέμα. Υπομονή, δοκίμασε ξανά ανα μερικές ώρες.

  2. Επίσης αν αναζητήσετε το δέμα σας στο parcelapp θα σας δώσει άλλο ένα tracking number στα στοιχεία, αυτό πρέπει να βάλετε στη speedex

 99. Καλησπέρα! Για να επιστρέψω προιόντα και να πάρω τα χρήματα μου πίσω τι διαδικασία χρειάζεται; Εκτυπώνω το return label και τους στέλνω μειλ για να μου στείλουν κάποιο κωδικό; το έχει κάνει κάποιος;

 100. Καλησπέρα κορίτσια θ ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε πως γίνεται η διαδικασία της αλλαγής.

 101. Κορίτσια σήμερα μου ήρθε μνμ από τη Commet HELLAS στο Viber για το ένα από τα δύο μου δέματα. Να έχετε υπομονή και να μην αγχώνεστε γιατί θα σας έρθουν έστω και πολύ αργοπορημένα ♥️ Ξέρω πόσο αγχώνεστε και φοβάστε και πόσο άσχημο συναίσθημα είναι ιδίως εγώ που το βίωσα με πολύ στρες 🤦🏻‍♀️ Υπομονή να έχετε και όλα θα πάνε καλά!! Σας εύχομαι τα καλύτερα!!

  1. γεια σου κοριτσι και με γεια σου τα πραγματακια σουυ!! ποτε ειχες εκτιμωμενη παραδοση;;

  2. Καλησπέρα γλυκιά μου!! Να φανταστείς η πρώτη μου παραγγελία έπρεπε να είναι εδώ 6 Ιούνη και η δεύτερη 13 Ιούνη ! Και τώρα μου ήρθε μνμ ότι η παραγγελία μου η Πρώτη είναι προς παράδοση στη Speedex. Ο εκτιμώμενος χρόνος έχει περάσει κατά πολυυυ και στις δύο μου παραγγελίες. Να δω τώρα η δεύτερη ποτέ θα ξεκολλήσει

 102. Καλησπέρα
  Τελικά το shein θα περνάει τελωνείο ;

  1. Νομίζω Ναι γιατί εμένα ως κι σήμερα μου λέει ότι είναι στο τελωνείο στην εφαρμογή shein

 103. Παιδιά μήπως ξέρετε τι γινενται μου έχει δώσει εκτιμώμενο χρόνο 12-22 κι ακόμα να έρθει το δέμα μου λέει ότι είναι στο τελωνείο από της 9 Ιουνίου ως σήμερα….

  1. Ειχα δέμα για 5-15 ιουνιο.. κ ειχε κολλησει απο τις 28/5 και μου ηρθε σημερα..γενικα υπαρχει μια καθυστερηση απο οτι εχω καταλαβει.. λιγες μερες υπομονη αλλιως μετα επικοινωνησε με το shein για refund-reshipment

  2. Αν περάσει ο εκτιμώμενος χρόνος τι κάνουμε. Εγώ πρέπει να τα παραλάβω έως 25

  3. Εγω θα προτεινα λογω της καταστασης να περιμενε 2-3 μερες παραπανω.. και μετα να επικοινωνησετε με το shein στο email τους.

  4. Πηνελοπη εσυ επικοινωνησες με το shein? Τι σου ειπαν ; Γιατι εγω ειχα ιδιο εκτιμωμενο χρονο παραδοσης με εσενα και δεν εχουν ερθει ακομα

  5. @Κωσταντίνα Μου πρότειναν να το ξαναστείλουν ή να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Εγώ είχα ζητήσει να το ξαναστείλουν, τωρα δε ξερω τι θα γίνει με το 2ο πακέτο περιμένω να μου πουν. Κάτι ανάλογο θα πουν και σε εσένα. Αν θες στείλτους στο support@shein.zendesk.com . Παντως δε νομιζω οτι ειναι χαμένα τα πακέτα.Απλά για κάποιο λογο είναι μπερδεμένα και καθυστερούν πολύ.

 104. Καπου διάβασα οτι απο την πρωτη Ιουλίου ολα θα περνανε απο τελωνειο και θα πληρωνουμε παραπανω ισχυει για ρο σειν αυτο?

  1. Αν ισχύει αυτό λυπάμαι πολύ για το Shein γιατί αυτόματα από εκείνη τη στιγμή θα καταδικαστεί και η μειονότητα των παραγγελιών θα είναι πιο αισθητή από ποτέ

 105. Κοριτσια κι εμενα το δεμα μου ειχε κολλησει απο 28/5 στο αεροδρομιο κ σημερα μου ηρθε μνμ στο viber απο την comet hellas οτι το προωθησαν στη speedex.Δεν χαθηκαν τα δεματα καντε υπομονη κ θα τα παραλαβετε

  1. Ευχαριστώ για την ενημέρωση, να είσαι καλά!

  2. Και εμενα ειχε κολλησει απο 28/5 και χθες ενημερωθηκα απο την comet για την speedex και το δεμα μου ειναι προς παραδοση.

 106. Κορίτσια να ρωτήσω κατι. Εαν ζητησω refund απο το shein και μου επιστρέψουν τα λεφτα στη καρτα , ενω το δεμα μου ειναι στη comet hellas και εχει δρομολοηθει για να φτασει στο σπιτι μου υπαρχει περιπτωση πριν ερθει το δεμα σπιτι μου να επικοινωνησουν και να το παγωσουν ? να το στειλουν πισω στη κινα? Γιατι στο aliexpress οταν ειχε περασει αρκετος καιρος μου επεστρεφαν τα χρηματα και τα πραγματα ερχοντουσαν μετα (δωρεαν). Δεν ξερω ομως αν το shein το επιτρεπει αυτο.

  1. Καλημέρα σας, έχω κάνει παραγγελία στις 30/5 και από τις 7/6 δείχνει ότι “Greece has arrived in local facility”, με όποια άλλη εφαρμογή έκανα track δείχνει ακόμα ότι ένα στάδιο πριν στις 2/6 πριν πετάξει από Κίνα. Η εκτιμώμενη παράδοση είναι 14 με 24 Ιουνίου. Σε κάποιες φίλες μου που παρηγγειλαν με διαφόρων 3 με 7 ημέρες ήρθαν. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να βρω που είναι το δέμα μου; Σας ευχαριστώ πολύ

 107. Κορίτσια καλησπέρα και από μένα. Απλώς επειδή ξέρω ότι έχετε αγωνία για το αν θα έρθουν οι παραγγελίες εγω ήταν κολλημένο στο Ελ. Βενιζέλος δεν ήρθε στην εκτιμώμενη ημε. αλλά ήρθε με καθυστερηση 4 ημερών απλο τη μερα που επρεπε να παραλαβω. Καντε υπομονούλα και θα ερθουν. Το προβλημα ειναι στο τελωνείο. Ήταν κολλημένο απο 28/05 επρεπε να παραλάβω μεχρι 16 και το πηρα σημερα. Μη βιαστειτε να ακυρωσετε. Και τα ρουχακια πολυ ομορφααα

  1. Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Δήμητρα!

 108. Εμενα η εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης ειναι 13 με 23 ιουνιου, δεν εχω κανεναν καινουργιο κωδικο απο τις 3 του μηνος.. Ξερω οτι εχουν καθυστερισεις κτλ απλα θα φυγω απο το μερος που ζητησα να γινει η αποστολη στις 4 ιουλιου! Πιστευετε οτι αξιζει να ζητησω επιστροφη χρηματων; Υπαρχει καποια που να το εχει κανει στη τωρινη κατασταση και ολα να πηγαν καλα;

  1. Σε όλες μας σχεδόν έχει περάσει ο εκτιμώμενος χρόνος, και η κοπέλα που μίλησα από την Commet Hellas με διαβεβαίωσε για τις καθυστερήσεις και ότι θα αργήσουν ακόμη περισσότερο…

  2. Στην θέση σου θα περίμενα και αν δεν ερχόντουσαν μέχρι τις 4 Ιουλίου τότε θα έκανα επιστροφή χρημάτων..
   Όλες έχουμε το ίδιο πρόβλημα αποτι φαίνεται περιμένουν τα δέματα να εκτελωνιστουν για να τα παραλάβουν μετά οι ταχυδρομικές.
   Εμένα το δέμα μου είναι να έρθει μέχρι αύριο και δεν έχω νέα του από τις 4/6 που έγραφε Greece arrived at the local facilities… Κάνω υπομονή, θα περιμένω όσο μπορώ και αν δω ότι δεν έρχονται θα κάνω επιστροφή χρημάτων

 109. Κορίτσια ξέρετε τι θα γίνει με το τελωνείο από 1η Ιουλίου και πόσο παραπανω θα πληρώνουμε;

  1. Δεν θα πληρωθεί τελωνείο! Τα ρούχα περνάνε από εκεί για να εκτελωνιστούν…

 110. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
  Μίλησα με την Commet Hellas
  Τα δέματα προφανώς όλων μας δεν έχουν χαθεί απλά αργούν να σκαναριστούν! Η κοπέλα στο τηλέφωνο κου ζήτησε συγνώμη για την κατάσταση αλλά με διαβεβαίωσε για την μεγάλη καθυστέρηση και μου έδωσε τους κωδικούς των δεμάτων μου!! Κάποια στιγμή θα έρθουν για όλες μας ♥️

  1. Καλησπέρα ,πως μπορουμε να επικοινωνήσουμε και εμείς με την comment Hellas; Υπάρχει κάποιο διαθέσιμο τηλέφωνο;σε ευχαριστώ πολύ

 111. παιδια τι εγινε με το shein? τωρα πρεπει να πληρωσουμε τελωνειο;;;

 112. Προσωπικά έκανα καταγγελία κατά της ACS στην ΕΕΤΤ γιατί η ελληνική κούριερ δεν μου έφερε τα προϊόντα στην πόρτα, αλλά είχε την απαίτηση να τα παραλάβω εγώ, χωρίς καν να με ενημερώσουν. Δηλαδή δεν ήξερα ότι είχαν φτάσει. Φυσικά ενημέρωσα και την SHEIN σχετικά.

  1. Παιδιά συγνώμη, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το Greece Arrived at the Local Facility που δείχνει στην εφαρμογή του shein?? Το δέμα μου βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση απ’ τις 7 Ιουνίου και δεν έχει ανανεωθεί

 113. Καλησπέρα σε όλους! Βοηθήστε με στο εξής! Οταν εκανα την παραγγελια απο shein, έλεγαν ότι από 6-16 Ιουνίου θα παραλάβω! Ακόμη δεν έχω παραλάβει και φαίνεται ότι από τέλη Μαϊου η παραγγελία είναι Ελλάδα! Τι να κάνω;

  1. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εκτός από το να περιμένεις, από την στιγμή που είναι στην Ελλάδα είναι θέμα των κούριερ εδώ. Κάνε υπομονή και θα έρθουν

 114. Κορίτσια μου σας παρακαλώ βοηθήστε με πως να κάνω επιστροφή προϊόντων!

  1. Αν θες να κάνεις επιστροφή για τη όλη κατάσταση θα σε συμβούλευα με όλη μου την καλή θέληση να κάνεις υπομονή ♥️🙏🏼 Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω αλλά δεν ξέρω πως γίνεται επιστροφή ..

 115. Αχ παιδιά έχω τρομάξει πολύ με την κατάσταση, δεν θέλω να χάσω τα δέματα μου αλλά ούτε να έρθουν τον χειμώνα, ξέρω πόσο άσχημα νιώθετε πιστέψτε με 😔

 116. Έχει κολλήσει σε κανέναν άλλον το πακέτο στην Ολλανδία? Και αν ναι πόσες μέρες έμεινε

  1. Πως ξέρεις ότι είναι Ολλανδία? Το γράφει ??

  2. Εμένα λέει κάτι για Greek Facility στο ένα δέμα και στο άλλο λέει held in customs

  3. Lydia εμένα μου ηταν κολλημένο πεειπου για 6-8 εργάσιμες μέρες όμως ξαφνικά από Ολλανδία μου εμφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη. Βέβαια η παραγγελία μπορεί να μην ταυτίζεται με μια συνηθισμένη γιατί ήρθε 2 ημέρες πριν τον εκτιμώμενο χρόνο παραδωσης ενώ από ότι βλέπω στις περισσότερες έχει κολλήσει
   Ήταν να έρθει 17-27/6 και ήρθε 15/6

 117. Παραγγελία που έχω κάνει στις 7 Ιουνίου αναμένεται να παραδοθεί άμεσα, ωστόσο παραγγελία που έγινε από 28 Μαίου ακόμα δείχνει στο shein greece local facilities.
  Στo parcel app δείχνει ότι έφυγε από Κινέζο κουριερ ενώ από 24 track parcel δείχνει ότι έχει καθαρίσει από τελωνείο….
  Αν παραλάβει κάποιος ας ενημερωσει

  1. Λέτε νσ είχαμε όλοι τη φαεινή ιδέα νσ παραγγείλουμε μαγιό κσι φρακαραν; 😂

 118. Γειά σας, έχω μια απορία. Το δέμα μου από “China flight departure” πήγε κατευθείαν σε “Greece arrived at the local facility” ενώ σε φίλους μου πήγε από Λουξεμβούργο Όλλανδια κτλ. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτό? Και είναι κολλημένο από 7 Ιουνίου.

  1. Κι εμένα από 7 Ιουνίου το βγάζει κολλημένο “greece arrived at the local facility” ενώ στο parcelapp από 2 Ιουνίου κολλημένο στην Κίνα. Μέχρι τις 14-24 Ιουνίου υποτίθεται πως πρέπει να παραλαβω, αναμένω..

  2. Επίσης δε μου έβγαλε πουθενά στο status κάποια ενδιάμεση χώρα, δείχνει ότι έφυγε από Κίνα και μετα από 5 μερες greece arrived at local facility.

 119. Καλησπέρα κορίτσια , μου ήρθε σήμερα ένα μήνυμα στο Viber από την Commet Hellas και μου γράφει ότι έχει προωθηθεί στην speedex με έναν συγκεκριμένο κωδικό αποστολής. Πάω στην σελίδα της speedex και μου γράφει κανένα αποτέλεσμα , γνωρίζετε η αν έχει τύχει σε κάποια να της σταλθεί κάτι τέτοιο και το δέμα της να της έρθει τις επόμενες μέρες;

  1. Και σε εμένα το ίδιο. Μάλλον επειδή μόλις προωθήθηκε, μπορεί ο αριθμός να είναι ενεργός 24-48 ώρες μετά

  2. Κορίτσια εσείς πότε είχατε εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής κανονικά;

  3. ηταν πολλες μερες κολλημενη η δικη σου παραγγελια;; γιατι εμενα απ τις 8 του μηνος γραφει greece arrived at the local facility

  4. Αρτεμις, εγώ είχα 18 Ιουνίου και τότε μου ήρθε το μήνυμα ότι προωθήθηκε στην speedex Κ ρώτησα είπαν θέλει 3 μέρες για να έρθει η παραγγελία σε εκείνους

  5. Ευχαριστώ Ιωάννα, ελπίζω να παραλάβουμε κι υπόλοιποι συντομα

 120. Καλησπερα, ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω αλλαγή σε ένα δέμα της shein και πόσες μέρες από την παραλαβή του μπορείς να το επιστρέψεις? Ευχαριστώ πολύ

 121. Καλημέρα, έχω κάνει μια παραγγελία από τις 28/5 και μου έδωσαν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 12-22 Ιουνίου. Από τις 4 Ιουνίου μου γράφει “Greece arrived at the local facilities”. Ψάχνω με το tracking number σε διάφορες εφαρμογές και μου δείχνει το ίδιο, εκτός από την parcelapp που μου λέει ότι Έφυγε από την Κίνα και είναι in transit εδώ και 18 μέρες.
  Συμβαίνει σε καμία το ίδιο; Και αν ναι ήρθε ποτέ το πακέτο σας;
  Έχω αρχίσει να αγχώνομαι μήπως περνάει τελωνείο γιατί πριν φτάσει στην Ελλάδα μου έγραφε in transit από Κίνα σε Ελλάδα (απευθείας)…

  1. Συμβαίνει σε εμενα ακριβως το με ιδιες ημερομηνιες και αγχωνομαι γιατι δεν υπαρχουν νεα για το δεμα εδω και 2 βδομαδες σχεδον.. εχω μονο τον κωδικο απο το σαιτ. Απο τελώνιο μην σε αγχωνει δεν θα περασουν 100%, το θεμα ειναι να μην περασει ο εκτιμώμενος χρονος παράδοσης.

  2. Τα ίδια ακριβώς έχω παραγγείλει πολλές φορές αλλά αυτό πρώτη φορά συμβαίνει.

  3. Και εγώ έχω παραγγείλει από 24 /5 και έλεγε μέχρι σήμερα εκτιμώμενος χρόνος…τωρα δεν ξέρω τι θα γίνει…μονο μην χάσω τα λεφτά μου

  4. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Είναι κολλημένο από τις 7 Ιουνίου το πακέτο μου σύμφωνα με την εφαρμογή του shein και στο parcelsapp δεν έχει ανανεωθεί από τις 2 Ιουνίου. Έχει καμία με αυτό το πρόβλημα κάποιο νέο σχετικά με την δική της παραγγελία;;

  5. Και εγώ έπαθα το ίδιο πράγμα. Παρήγγειλα 29/5 και μου είπα το αργότερο 23 θα είναι εδώ. Από τις 3 Ιουνίου μου βγάζει ‘In transit : Greece Arrived at the Local Facility’ κα δεν έχει ανανεωθεί από τότε. Επίσης, μπήκα και στο Parcelsapp μήπως και βγάλω άκρη και εκεί δεν μου βγάζει καν ότι έφτασαν Ελλάδα, αλλά ότι είναι ακόμα στην Κίνα. Επικοινώνησα, βέβαια κα με το Shein μέσω της εφαρμογής και μου είπαν πως θα καθυστερήσει ακόμα 3-5 μέρες από τον εκτιμώμενο χρόνο. Το θέμα είναι ότι εγώ φεύγω στις 30 και πρέπει να το παραλάβω το αργότερο σε 7 ημέρες… Πάντως από τα σχόλια που διάβασα εδώ πολλές κοπέλες που είχαν το ίδιο πρόβλημα, παρέλαβαν το δέμα τους λίγες μέρες αργότερα από τον εκτιμώμενο χρόνο που δίνει το Shein. Όποτε περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει.. Και ας ευχηθούμε να τα παραλάβουμε όλες άμεσα. Να μην χάσουμε ούτε τα λεφτά μας, ούτε τα ωραία μαγιουδάκια μας…

  6. Μαριλένα μήπως παρέλαβες? Έχει καμία κάποια ενημέρωση?

 122. Καλημέρα σας. Προσπαθώ να κάνω επιστροφή προϊόντων. Πήγα εχτές στα ΕΛΤΑ και το κόστος για να τα στείλω έφτασε πίσω έφτασε τα 26 ευρώ…. δεν εκτύπωσα ομως την ετικέτα π λεει στο σαιτ. Μπορείτε να με βοηθήσετε τι ακριβώς να κανω;

 123. Κορίτσια μου και στις δύο μου παραγγελίες έχει περάσει ο εκτιμώμενος χρόνος και με ανησυχεί τρομερά..Κωνσταντίνα μου σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση σου ♥️

 124. Σας παρακαλώ πείτε μου εάν υπάρχει κίνδυνος να μην έρθουν ποτέ

  1. δεν υπαρχει τετοιος κινδυνος . αν φοβασαι γραψτους ενα mail να σε ενημερωσουν αυτοι (εχουν γραψει απο κατω το email) γενικα αν χαθουν στη διαδρομη θα σου πει το shein να σου βαλει πισω τα λεφτα η να σου τα ξαναστειλει . Επισης αν δεν εχει περασει ο εκτιμωμενος χρονος παραδοσης δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις ακομα γιατι το ιδιο θα σου πουν και αυτοι

 125. Πραγματικά περιμένω δύο δέματα από τα SHEIN και έχουν καθυστερήσει πολύ! Από τις 3 Ιουνίου λένε held at customs και έχω τρόμαξει απίστευτα

 126. Εμένα μου βγάζει ότι η παραγγελία μου έχει κρατηθεί στο τελωνείο (”held at customs”), ενώ υποτίθεται πως τα δέματα δεν περνάνε από εκεί. Επίσης όσες φορές προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους οι απαντήσεις που έδινε το μποτάκι της εφαρμογής δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που ρωτούσα και όταν έστειλα e-mail στην εταιρία η απάντηση επίσης ήταν εντελώς άκυρη με αυτό που ρωτούσα. Να περιμένω; Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;

  1. στειλτουσ μηνυμα στο ινστα πολλες φορες, σε μια φιλη μου που χαθηκε η παραγγελια τησ τουσ εστειλε και τησ επστρεψαν τα χρηματα!

 127. Κορίτσια καλησπέρα !! Όσες φορές και να παρηγγειλα από το shein είχαν φτάσει και ολας από την πρώτη μέρα του εκτιμώμενου χρόνου που μου έδιναν ακόμα και τα Χριστούγεννα που σίγουρα υπήρχε αυξημένο φόρτο εργασιας . Πρώτη φορά έκανα παραγγελια 24 Μαΐου για Ελλάδα και έχει μείνει από τις 28 Μαΐου να δείχνει πως έφτασε στο Έλ. Βενιζέλος ! Το θέμα είναι ότι μου έδινε εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 7-17 Ιουνίου , δεν είχα καμία εξέλιξη τόσες μέρες και το δέμα το χρειάζομαι για τις 18 Ιουνίου . Όσα email και αν έστειλα ευχαριστώ και συγνώμη μου απαντούσαν να είστε υπομονετικοί και μπλα μπλα μπλα . Είτε με Acs επικοινωνούσα , είτε με Speedex δεν γνώριζαν τίποτα δεν τους είχε προωθηθεί τίποτα τόσο καιρό. Σήμερα λοιπόν μου στάλθηκε ένα μήνυμα στο Viber από την Comet Hellas ( με την οποία επικοινώνησα 3 μέρες πριν και δεν είχε κανένα στοιχείο από το δέμα μου ) λέγοντας μου πως το δέμα μου προωθήθηκε με speedex . Θέλω να πιστεύω πως αύριο θα έχει φτάσει σε εμένα . Και εκεί που ήθελα να καταλήξω είναι στο ότι κάτι πρέπει να συνέβη με το τελωνείο , κάπου καθυστέρησαν αρκετές παραγγελίες αλλα μην αγχώνεστε κάντε υπομονή και θα φτάσουν . Απλά την επόμενη φορά υπολογίστε 2 μήνες πριν από όταν τα χρειάζεστε για να είστε σίγουρες ! 😂😂😂

 128. Υπαρχει καποια κοπελα που ειχε κολλησει το δεμα απο 28/5 στο αεροδρομιο και να εχει παραλαβει;

  1. Έκανα παραγγελία 27 Μαΐου . Είχε κολλήσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Σήμερα έκανε update η comet Hellas και γράφει ότι παραδόθηκε σε συνεργάτη. Λογικά μέχρι την Τρίτη θα το παραλάβω. Δες εάν έκανε update στην comet Hellas

 129. Καλησπέρα,
  Πόσες από εσάς παρέλαβαν αργότερα από τον εκτιμώμενο χρόνο???

 130. Καλησπέρα έχω κάνει μια παραγγελία από 20 Μαϊου το διάστημα παραδώσεις ήταν 4-14 Ιουνίου δεν έχει έρθει ακόμα τηλεφώνησα με την acs και δεν υπάρχει κάτι εκεί στο track έχει κολλήσει στις 28 Μαϊου ότι έφτασε στο Greece local facilities ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να δω που είναι ;;

  1. Εγω ειχα διαστημα 5-15Ιουνίου, δεν ηρθε ακομα… εχει κολλησει απο τις 28 Μαϊου, στην Comet Hellas τον αριθμο που αρχιζει απο 5.. μεσω parcelapp θα τον δεις.. αλλα εμενα που επικοινωνησα δε το εχουν παρει το πακετο.. μιλησα με το shein σημερα και μου ειπαν ή επιστροφη χρηματων ή να ξαναστειλουν το πακετο, εχω ζητησει το 2ο αλλαπεριμενω ακομα απαντηση. Δε ξερω τι εχει συμβει ή αν θα φτασει αργοτερα..προφανως υπαρχει ομως γενικό θεμα

  2. έπαθα και εγώ ακριβώς το ίδιο..σου ήρθε εν τέλει; εμένα ακομα..28 μαϊου local facility

 131. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει σε εμένα. Το shein γράφει 7 Ιουνίου arrived at local facility, και το parcelapp έχει κολλήσει στις 2 Ιουνίου. Υποθέτω πως συμβαίνει αυτό που γράφει στο άρθρο παραπάνω. Εφόσον δεν έχει παραδοθεί ακόμα στην ελληνική εταιρεια courier δεν έχει ενημερωθεί σωστά το parcelapp. Λογικά τα δέματα μας περιμένουν σε κάποια αποθήκη του αεροδρομίου τη σειρά τους να παραδωθουν στην εταιρεια courier

  1. Kai se mena to idio apk 2/6 kollimeno sto aerodromio logika moy eipan stin acs kai as exei parei ton diko toys arithmo apostolis…. Den toys exeinoaradwthei

 132. Και σε εμένα το ίδιο λέει. Greece arrived at the local facility , και δεν έχει αλλάξει τίποτα εδώ και 12 μέρες

 133. To shein λεει ”Greece Arrived at the Local Facility” στις 7 ιουνιου και το parcelsapp εχει να ανανεωθει απο τις 2 ιουνιου που ελεγε ακομα Κινα αρα δεν μπορω να βρω ποια ελληνικη ταχυδρομικη εχει το δεμα μου. Συμβαινει σε κανενα αλλο ατομο το ιδιο;

  1. Ναι και σε εμενα ακριβως το ιδιο απο τις 4/6 δεν εχω καμια ενημερωση,η παραγγελια μ ειναι 60 ευρω

  2. Κ εμένα τα ίδια. Ίδιες ημερομηνίες κ όλας.

  3. Μου βγάζει ακριβώς το ίδιο και εμένα από τις 4 Ιουνίου και εκτιμώμενη παράδοση είναι 12-22 Ιουνίου. Υποθέτω ότι πρέπει μόνο να περιμένουμε.

 134. Στις τελευταίες παραγγελίες μου αυτό κάνουν. Δηλαδή το βλέπω σε αεροδρόμιο του εξωτερικού, Ολλανδία ή Λουξεμβούργο, για μέρες και ξαφνικά έπειτα από ένα διάστημα εμφανίζεται Θεσσαλονίκη με ACS. Πάντα φτάνει νωρίτερα τελικά!

 135. Καλησπέρα σας,
  Σήμερα παρέλαβα την παραγγελία μου απο speedex. Hταν κολλημένη από τις 29 Μαΐου χωρίς κανένα update. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ήταν 8/6 – 18/6.

  1. Ναι ναι ακριβώς αυτό…και εντελώς ξαφνικά μου ήρθε μήνυμα από speedex. Άμα θες βάλε τον 5ψηφιο αριθμό που έχεις στην comet Hellas για να δεις που βρίσκεται…απο οτι καταλαβαίνω πάντως ήταν γενικό το πρόβλημα

 136. Καλησπέρα. Γνωρίζετε αν η αλλαγή στον διαδικτυακό ΦΠΑ που θα εφαρμοστεί από 1η Ιουλίου θα επηρεάσει κάτι στο κόστος αγορών από το συγκεκριμένο site; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει και κάτι όσον αφορά το τελωνείο που τώρα το “γλιτώνουμε”;

  1. Ο ΦΠΑ είναι ελληνικός φόρος. Προφανώς αφορά αγορές που γίνονται διαδικτυακά από ελληνικά sites που μπορούν να ενσωματώσουν τον συγκεκριμένο φόρο. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι στις παραγγελίες από shein, oυτε στο θέμα του τελωνείου. Δόξα το θεό υπάρχουν πάντα οι χώρες που δεν χρεώνουν δασμούς στις συναλλαγές με Κινα(βλέπε Ολλανδία – Λουξεμβούργο) και χρησιμοποιούνται ως χώρες διακομιστές.

 137. Προς Pinelopi, Zoe, Δημητρα:
  Α) Μιλάμε για παραγγελίες που έγιναν ποτέ;
  Β) Ο εκτιμώμενος χρόνος που σας δίνει το shein είναι από…. έως… πότε;
  Γ) Παρακάτω στα post θα δείτε ότι και άλλες κυρίες είχαν παρόμοιο πρόβλημα και τελικά η παραγγελία τους προωθήθηκε στην speedex για παράδοση.
  Δ) Παρακάτω στα posts θα δείτε αναρτημένες απαντήσεις του shein για τις καθυστερήσεις στα τελωνεία. Σε κάθε περίπτωση αν δεν έχει παρέλθει ο εκτιμώμενος χρόνος από το shein ζητείται αναμονή. Επίσης από το shein οι καθυστερήσεις αυτές θεωρούνται δικαιολογημενες λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν προκύψει με τον covid-19.

 138. Έχω δέμα κολλημένο απο τις 28 Μαϊου ,με estimated delivery μέχρι τις 15 Ιουνίου, στο Ελ. Βενιζέλος. Έχω επικοινωνήσει με την Commet Hellas αλλα δεν το έχουν παραλάβει ακόμα. Έχω ηδη στείλει στο shein και περιμένω απάντηση. Υπάρχει κάποια που περιμένει ακόμα και δεν εχει παραλάβει ή να μην έχει καμία ενημέρωση?

  1. Κι εγω τα ιδια εχει κολλησει απο 24/5 στην Αθηνα κ δεν το εχει παραλαβει ακομη η comet hellas.Πρωτη φορα παρηγγειλα απο shein κ δεν βλεπω να τα παραλαμβανω ποτε.Εντωμεταξυ απο 1 Ιουλιου διαβασα οτι θα πληρωνουμε φορο ασχετα ποτε εγινε η παραγγελια.

  2. Καλησπέρα, και γω μια απο τα ίδια. Φαίνεται κολλημένο στο Ελ. Βενιζέλος απο 28/5. Επικοινώνησα με Commet Hellas δεν το εχουν παραλάβει ακόμα. Ξέρει κάποιος να μας πει γιατί κολλάνε στο Ελ. Βενιζελος;;στο τελωνείο δηλαδή;;εμένα λέει 16.06 οτι θα το παραλάβω στο site του Shein. Δεν ξερω τι γινετε αν καποιος ξερει ας μας πει..

  3. Ναι και μου απαντησαν αυτο
   Welcome to SHEIN.

   I understand that you are wondering why your tracking details haven’t updated yet.

   Upon checking, I can see that your order is still within the shipping timeframe and is estimated to arrive within 2021-06-07 – 2021-06-17. It was shipped out last 2021-05-24.

   I was also able to confirm that your order is already in your country but there is still no update in the tracking details yet. In line with this, I submitted a report to the logistics team so they could conduct an investigation.

   Please get back to us in 5-7 business days after the investigation so we could further assist.

   Thanks for choosing SHEIN.

   #SHEINvacaymode
   Catch our huge summer sale, with discounts up to 80% off! Download the APP to get exclusive 20% off

   For more promotions in other countries, please contact customer service.

   Best Regards,
   Raina
   SHEIN Customer Service

  4. Προς Dimitra εστειλα email εδω :support@shein.zendesk.com

 139. Καλησπέρα αν γνωρίζει κάνεις να μου απαντήσει..Η παραγγελία μου βρίσκεται Netherlands at local courier facilityσε πόσες μέρες θα είναι Ελλάδα περίπου;

  1. Υπάρχει ήδη παρακάτω επίσημη απάντηση σε mail του shein για τις καθυστερήσεις σε Ολλανδία και Λουξεμβούργο. Μπορείτε να το διαβάσετε. 10 με 15 ημέρες.

  2. Unknown recipient γράφει και ότι είναι κάπου κρατημένο σε ένα local facility. Δυστυχώς επειδή έδωσα μέιλ που ξέχασα τον κωδικό δεν μπορώ να βρω το international parcel number έχω μόνο τον αριθμό από την shein!

 140. Απάντηση στη lambrina:Στο tracking του parcelsapp θα σου βγάλει έναν 8ψηφιο κωδικο από 5 (αν δεν τον έχεις ήδη). Με αυτό τον κωδικό επικοινώνησε με comet για την προώθηση του πακέτου σου.

 141. Και σε εμένα το ίδιο. Με ενημέρωσαν από την comet ότι η αποστολή μου εχει προωθηθεί στην speedex. Η παραγγελία είχε γίνει στις 24 Μαΐου και ηταν κολλημένη στο Ελ Βενιζέλος από τις 29 Μαΐου.

 142. Καλησπέρα κορίτσια!!
  Μίλησα με την CometHellas και έψαξαν το δέμα μου και μόλις με ενημέρωσαν ότι το προώθησαν με speedex
  Σε ευχαριστούμε πού Κατερίνα για τη βοήθεια 🙏🙏❤️

  1. Καλησπέρα όλα από ποτέ σου είχε κολλήσει από 29 Μαΐου γιατί εγώ δεν έχω καμία εξέλιξη ακόμα

  2. Και σε εμένα το ίδιο. Με ενημέρωσαν από την comet ότι η αποστολή μου εχει προωθηθεί στην speedex. Η παραγγελία είχε γίνει στις 24 Μαΐου και ηταν κολλημένη στο Ελ Βενιζέλος από τις 29 Μαΐου.

  3. Καλησπέρα !! Ακριβως το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ ! Έχει κολλήσει στο Ελ.Βενιζέλος από 29 Μαΐου και δεν ξέρω που να απευθυνθώ αν πάρω στην CometHellas! Θα μπορούν να βρουν το δέμα μου με το tracking number που έχει στην εφαρμογή ;

 143. Γεια σας,εχω κάνει μια παραγγελια εδώ και αρκετό καιρό και σήμερα που το έψαξα σε ένα καινούριο σάιτ είδα ότι όταν την έκανα έγραφε “shipment data received ATHENS” ενώ εγώ είχα βάλει Heraklion Crete και σήμερα μου έβγαλε “departure scan 2078- THESSALONIKIS,GREECE”.Τι γίνεται τώρα;Θα έρθει ποτε;

  1. Κανένα πρόβλημα, στη Θεσσαλονίκη είναι κέντρο διαλογής και το μνμ που σας βγάζει είναι ότι σκαναρισαν την άφιξη. Από δω και πέρα θα προωθηθεί στην περιοχή σας. Κάντε tracking στην ελληνική μεταφορική (acs είναι;) για να βλέπετε ποτέ θα έρθει στο κατάστημα που εξυπηρετηστε. Μιλήστε κιόλας με το κατάστημα για να σιγουρευτεί τε για την έγκαιρη παραλαβή.

 144. Παραγγελία μέσα σε 10 μέρες έφτασε Θεσσαλονίκη. 9/6 έφτασε Ολλανδία και 12/6 Θεσσαλονίκη.. 3η φορά που παραγγέλνω από sheinκ πραγματικά τόσο γρήγορα ποτέ δεν το φαντάζομουν

 145. Προς όλους όσους η παραγγελία τους καθυστερεί ή φαίνεται κολλημένη:
  Α) Αν δεν εξαντληθεί ο εκτιμώμενος χρόνος που δίνει το shein δεν υπάρχει λόγος διαμαρτυριας
  Β) Από την απάντηση που έδωσαν σε εμένα (την οποία αναρτησα παρακάτω) καθώς και από τις απαντήσεις που έλαβαν και οι υπόλοιποι στα mail τους δεν προκύπτει ιδιαίτερο πρόβλημα πάρα μόνο φόρτος εργασίας των μεταφορικών.
  Οπότε υπομονή!

 146. Κορίτσια εμένα μου γράφει Greece arrived at the local facility από τις 7 Ιουνίου ενώ μου είχουν δώσει εκτιμώμενη παραδοση στις 10-20 Ιουνίου.. Τι σημαίνει αυτό? Έχει φτάσει η παραγγελία μου στην Ελλάδα?

  1. εχω το ιδιο προβλημα.. μου γραφει ακριβως το ιδιο απο τις 3 ιουνιου ενω ειχε εκτιμώμενη ημερομηνια παράδοσης 13-23 ιουνιου και δεν μου εμφανιζει οτι το εχει παραλαβει καμια ελληνικη κουριερ

 147. Εμένα μου απάντησαν για την καθυστέρηση στο Ελ.Βενιζέλος αυτό:
  In order for us to process your concern properly, may we confirm if this is the order you are referring to. Also, upon checking your order, it was shipped out last 2021-05-25 and estimated to arrive on 2021-06-18. Rest assured that the package is on its way because international shipment takes time. Kindly, wait for at least 3-5 days to be able for the shipping company update their tracking details.

  Under the current pandemic situation, logistics resources are limited during the epidemic, which leads to a shortage of manpower. This has caused a delay for your order’s tracking details to be updated.

  SHEIN will keep you up to date at all times. Any new information about the delivery will be passed on to you immediately under “My Orders”. We will try our best to minimize any inconvenience.

  We are looking forward that you receive your order soon and that you enjoy it.

  Should you have any other concerns, please do not hesitate to contact us back as it is always a pleasure assisting you.

  Thanks for choosing SHEIN and have a great day.

  1. Ιωάννα καλησπέρα.
   Που απευθύνθηκες και πήρες αυτήν την απάντηση;;;

 148. Καλησπέρα σας κορίτσια,
  Έχει παραλάβει καμία τελικά μέσα στον εκτιμώμενο χρόνο ή έστω με καθυστέρηση την παραγγελία της ενώ ήταν κολλημένη στο Ελ Βενιζέλος;; περιμένω μέχρι τις 18 αλλά από τις 29 Μαΐου δεν έχω ενημέρωση καμία…

 149. Aπαντηση από shein για τις καθυστερήσεις στα τελωνεία σε Λουξεμβούργο, Ολλανδία

  Note: Due to the outbreak of COVID-19, government has strengthen the supervision of many areas, including shipping Express industry, this may cause some delays of your package delivery. As we all know, logistics resources are limited during the epidemic. We are actively looking for different logistics providers to cooperate. Now your parcel may be arranged to be transferred from the Netherlands. Although the Netherlands has been resumed, it’s necessary to ensure a safe distance between warehouse employees, so manpower is very limited. Thus, parcels may stay in the Netherlands for about 10-15 days. Sorry to tell you that we cannot rush the speed for individual packages due to warehouse employees are bulk-production.But we promise we’re actively communicating with local logistics companies to improve processing efficiency due to we also would like to get the package delivered to you as quickly as possible. Thank you for your understanding and patience.
  Really sorry for this, it is international shipping, for now, the package is still in transit. Shipping will update once it has reached the shipping company’s next sort facility.
  Thank you for your understanding and patience.
  Order NO.: GS…….
  Shipped
  Total: 81,36€

  1. Eμένα μου απάντησαν: Hello ‍,

   Thanks a lot for your letters.
   Please accept our apology first, due to after checking there is no update recently,so we have helped you submitted the logistics issue for you, our logistics department will help you have a care check. hope you can kindly understand that the checking process needs 5-7 working days to be done, please understand as this is the best way to make sure you are completely satisfied with your order.

   Please be assured that we won’t let our customer suffer any loss and ensure you a decent solution.
   Your understanding would mean so much.

   Stay safe!Best wishes for 2021.❤️

 150. Καλημέρα έχει κόλλησε το δέμα μου στο Ελευθέριος Βενιζέλος έτσι δείχνει με την 4px από εκεί και πέρα έβαλα το κωδικό το 5 μπροστά και από 23/5 λέει έτοιμο προς αποστολή στην CometHellas
  Τι άλλο μπορώ να κάνω;;;

  1. 10 μέρες είμαι έτσι και περιμένω περιμένω περιμένω 😂😂

  2. Ααααα ωραία, υπάρχει κανείς που παρέλαβε το δέμα 🤔🤔🤔

  3. στειλτε μηνυμα στο shein ολες αυτο το θεμα εχουμε

 151. Καλημέρα κορίτσια !! Υπάρχει κάποια κοπέλα που ενώ είχε κολλήσει η πορεία παρέλαβε το δέμα της εντός του εκτιμώμενου χρόνου ;;

 152. Κορίτσια καλησπερα! Εχω δεί που λέτε για την yun express cne express και 4px αλλά σε εμένα σε καμία από αυτές δεν μου εμφανίζεται το πακετο μου το international parcel number ξεκινάει από 5 και έχει 10 ψηφία επίσης η παραγγελία μου είναι στην κατάσταση Netherlands arrived at local courier facility

  1. Ακριβώς το ίδιο κ εμένα … Κ είναι στην ίδια κατάσταση απ’ τις 8 του μήνα..

 153. Λεει στην ιστοσελιδα του shein “In transit-China flight departure”. Θα περασει τελωνειο; Στο parcel app το μονο που λεει ειναι “Shipment data received ATHENS” με speedy. Δε το φερνουν τελικα απο αποθηκη; Πριν το in transit ελεγε για international warehouse package shipped. Δε ξερω εχω μπερδευτει. Αν ξερει καποιος τι γινεται ας μου πει.

  1. Α) Δεν θα πληρώσετε τελωνείο.
   Β) Η παραγγελία σας συσκευάζεται και αποστέλλεται από Κίνα.
   Γ) Στο parcelsapp θα έχετε ενημέρωση όταν το πακέτο σας φθάσει Ελλάδα όπου θα σας βγάλει και την ελληνική μεταφορική.
   Δ) Με ποια μεταφορική έρχεται Yun express, cne express ή 4px?Από Υun express ο κωδικός συνήθως αρχίζει από γράμμα (πχ YT….). Aπο cne express έχει μόνο αριθμούς. Εντοπίστε τον κωδικό σας ποια μεταφορική τον έχει και θα παρακολουθείτε την πορεία από το tracking της μέχρι να έρθει Ελλάδα.

 154. Καλησπέρα έχω κάνει μια παραγγελία στις 2/06 και λέει εκτιμώμενο χρόνο από 17/6 έως 27/06 και στις 19 θα είμαι Αθήνα. Η παραγγελία είναι να έρθει στην Ξάνθη ξέρετε αν σε περίπτωση που δεν έρθει στο διάστημα 17-19/06 αν μπορώ να το παραλάβω από Αθήνα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  1. Αρχικά πρέπει να παρακολουθείτε ποτέ θα έρθει η παραγγελία Ελλάδα. Εν συνεχεία πρέπει αμέσως να συνεννοηθείτε με την ελληνική μεταφορική (acs, Γενική). Ωστόσο επειδή τα πακέτα δρομολογούνται σε κέντρο διαλογής Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, ανάλογα με την πτήση που έρχονται, θεωρώ δύσκολη την αλλαγή διεύθυνσης.

 155. γνωριζεται ποσο κοστιζει η επιστροφη προιοντων?

  1. Μέσω ΕΛΤΑ, απλό, ούτε συστημένο, ούτε express, δεν πληρώνετε τίποτα. Τυπώνεται μόνο από το site του shein την ετικέτα reply paid. Το τονιζετε αυτό στον υπάλληλο των ΕΛΤΑ. Βγαζεται φωτογραφία γιατί δεν θα λάβετε κάποια απόδειξη και την στέλνετε στο shein αφού έχετε συνεννοηθεί ήδη μαζί τους για την επιστροφή.

 156. Καλησπέρα! Εχω κανει παραγγελια απο 24/5 και απο 28/5 βρισκεται στο ιδιο σημειο δηλαδή In transit greece arrived και τα σχετικά ειμαι μεσα στον χρονο που υπολογίζουν 7-17/06 θα ηθελα να ρωτήσω αν έχετε παραλάβει μεσα στον εκτιμώμενο χρονο

  1. Επισης σε κανένα σαιτ δεν δείχνει κατι διαφορετικό θα (σταλεί με 4px) ολα λενε in transit.. εντωμεταξύ αγχωνομαι γιατι εχω κανει αλλες δυο παραγγελίες (στις 6/6 και στις 10/6) οι οποίες εχουν φτασει αθηνα και βρίσκονται κ αυτες in transit και φευγω 19/7 και φοβαμαι μην δεν τις προλάβω Με εκτιμώμενο χρονο η πρωτη 15-25/6 κ η αλλη 22/6-2/7

  2. αν φευγεις 19 τη τελευταια δε θα τη προλαβεις

  3. Και τι μπορω να κανω για αυτο; Μπορω να στειλω αλλο ατομο να την παρει; Ποσο καιρο θα μεινει ελλαδα;

  4. Επισης εχει παραλάβει κανεις μετα απο την παραγγελια του που ηταν κολλημένη στο Ελ. Βενιζέλος; Αν ναι εντός του εκτιμώμενου χρονου ;

 157. Έχει παραλάβει κανείς που η παραγγελία του να ήταν κολλημένη μέρες στο Ελ. Βενιζέλος;; είμαι μέσα στα πλαίσια του εκτιμώμενου χρόνου αλλά δεν έχω κανένα update απο τις 28 Μαΐου.

  1. Και εγώ το ίδιο .. και βλέπω πως είμαστε αρκετές .. δεν ξέρω τι να πω .. και εγώ τα βιάζομαι και ολας ☹️

  2. Καλημέρα σας. Κορίτσια είμαι και γω ακριβώς ίδια περίπτωση. Γράφει arrived at local facility στις 28/05.. μπαίνω και φαίνεται στο Ελ. Βενιζέλος αλλά δεν μου δίνει με ποια courier θα έρθει. Υπάρχει κάποιο τηλ. που μπορούμε να καλέσουμε;;;

  3. Τους έστειλα μόλις email γιατί έχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Σε περίπτωση που μου απαντήσουν θα σας ενημερώσω εδώ!

  4. Κοριτσια εχω ακριβως το ιδιο θεμα..επικοινωνησα με το shein πριν κατι μερες αρχικα μου ειπαν να περιμενω τον εκτιμομενο χρονο..και σε 2η επικοινωνια αν θελω να τα ξαναστειλουν ή να γινει επιστροφή χρωμάτων αλλα δεν εχω απαντησει,θα περιμενω μεχρι τη τελευταία μέρα του χρόνου που έχουν δωσει.και αν δεν ερθουν θα δω…παντως υπαρχει γενικα θεμα..πιστευω/ θελω να ελπιζω οτι θα ερθουν απλα ισως με μια παραπανω καθυστέρηση..

  5. Pinelopi σε ποιο email επικοινωνήσες μαζί τους;; εν τω μεταξύ σου είπαν ότι επέστρεψαν;; γιατι να τα ξανά στείλουν, δεν μπορούν απλά να τα προωθήσουν την στιγμή που είναι στην Αθήνα;;

  6. konstantina στο support@shein.zendesk.com .. ιδέα δε έχω και εγώ τη ίδια απορία είχα περιμένω να δω αυτή τη βδομάδα τι θα γίνει για να επικοινωνήσω ξανά.. πάντως φαίνεται ότι υπάρχει γενικό θέμα

 158. Έκανα tracking τον αριθμό του parcelsapp που μου εμφανίζει από 5 (8ψηφιο) στην comet hellas και μου γράφει αυτό : Δημιουργία ετικέτας αποστολής . Έτοιμο προς αποστολή στην CometHellas . Απο τις 2021-05-25 ..

 159. Γειά σας έχω κα ει την παραγγελία μου και έχει από 5/6 processing await picking.. Έχω παραγγείλει και άλλες φορές πρώτη φορά το έχει κάνει. Το έχει πάθει κάνεις άλλος? Κανονικά θέλει 1-3 μέρες αυτη η διαδικασία και μετά το στέλνουν

  1. Στο app του shein πάνω πανω σε μπλε πλαίσιο στο shopping bag που κάνουμε τις παραγγελίες μας γράφει ότι λόγο αναδιάρθρωσης των αποθηκών τους η παραγγελία μπορεί να καθυστερήσει επιπλέον 2-3 ημέρες να δρομολογηθεί. Δεν υπάρχει λόγος ανηαυχιας

 160. Υπαρχει κάποιος που το πακέτο του έχει κολλήσει από 27 και το έχει παραλάβει;

  1. Εμένα Έχει κολλήσει από τις 28 και δεν έχω παραλάβει ακόμα

  2. Κ μενα εχει κολλησει απο 29-5 κ ακομα δεν εχω παραλαβει. Στο comet hellas απο 24-5 δεν έχει κανένα update. Θα περιμενω κ εγω ως τις 16-6 που ειναι η καταληκτικη ημερομηνία κ μετα θα τους στειλω.

 161. καλησπερα γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει η επιστροφη προιοντων?

 162. Έχω κάνει μια παραγγελια από το shein 24/05 και το track έχει κολλήσει στις 29/05 Released from customs: customs cleared
  Eleftherios Venizelos Intl (ATH), Athens, Greece. Από τότε δεν έχω καμία εξέλιξη μέχρι σήμερα 10/06 και το επόμενο tracking νούμερο που δίνει σε κανένα ελληνικό track δε δείχνει εξέλιξη .. ούτε acs ούτε speedex ούτε γενική .. έχω ξανά παραγγείλει αρκετές φορές και ποτε δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα ξανά .. ειδικά και τα Χριστούγεννα που υπήρχε μεγαλύτερο φόρτο ☹️ Και όχι τίποτα τα πράγματα τα χρειάζομαι πριν τις 17/06 και δεν ξέρω τι να κάνω 😩😩

  1. Καλησπέρα και εγώ το ίδιο αντιμετωπίζω, δεν είσαι η μόνη !!!!ειναι κολλημένο από 29 Μαΐου …Ελπίζω να έρθουν !!!!Αμα μάθεις κάτι πες μου !

  2. Η παραγγελία σας πρέπει να έρχεται με 4px express. Στο tracking του parcelsapp σας εμφανίζει έναν αριθμό από 5 (8ψηφιο).Αυτον τον αριθμό κάντε τον tracking στην comet hellas και θα το εντοπίσετε.

  3. Έβαλα τον αριθμό στην comet Hellas και γράφει “έτοιμο προς αποστολή στην comet Hellas” από τις 24/5 όποτε έκανα και την παραγγελία. Επικοινώνησα με την comet και μου είπαν ότι δεν το έχουν παραλάβει ακόμα… Ωστόσο στο tracking της shein εμφανιζεται κολλημένο από τις 29/5 όπου εμφανίζεται το μήνυμα “in transit, Greece arrived at the local facility”

  4. εχω ακριβως το ιδιο θεμα, επικοινωνησα και εγω με την comet hellas αλλα μου ειπαν το ιδιο… ελπιζω να ερθουν συντομα.. απο οτι βλεπω παντως υπαρχει γενικα ενα θεματακι και πανε σταδιακα οποτε λογικα λιγη υπομονη..

 163. Γεια σας! Εκανα μια παραγγελία και ενω τα το πακετο ειχε φτασει στην πολη που μενω και ειχε μεινει κολλημενο στο arrival scan σημερα εψαξα το πακετο μεσω της yun express και μου λεει οτι επεστρεψαν στη Θεσσαλονίκη ομως στην εφαρμογη του shein δεν μου λεει κατι τετοιο. Γνωριζετε τι γινεται γιατι εχω μπερδευτει τελείως;

  1. Eιναι αυτό που λέω και στο post. Αναζητήστε το πακέτο στην ελληνική μεταφορική. Από το parcelsapp δείτε ποια εταιρεία το έχει. Εναλλακτικά κάντε tracking τον International parcel number στην acs ή σε άλλες ελληνικές μεταφορικές. Έχει έρθει Ελλάδα και έχει σκαναριστει η άφιξη του από την Courier.

 164. Μια συμβουλή όταν το δέμα έχει έρθει Ελλάδα και έχει δωθει σε μεταφορικη(speedex, acs, γενική) καλό θα ήταν να έρχεστε σε επικοινωνία με το τοπικό κατάστημα που σας εξυπηρετεί και να παραλαμβάνει απευθείας από εκεί. Αυτό προκειμένου να μην επιστρεφονται πίσω τα πακέτα επειδή δεν σας βρήκε ο Courier κλπ κλπ.

  1. Καλησπέρα Κατερίνα ήθελα να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις έχω κάνει μια παραγγελία από 21 Μαΐου και στο track έχει μείνει στάσιμο Greece arrived at the local facility ( 29 Μαΐου )Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται δεν μου έχει ξανά τύχει αυτό !!!μηπως γνωρίζεις ;

  2. Και σε εμένα ακριβώς το ίδιο συμβαίνει. Από τις 29 Μαΐου κολλημένη η παραγγελία. Με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 8/6-18/6

  3. Με ποια μεταφορική έρχεται Ελλάδα; Υun express ή cne express;Έχετε τον International parcel number; Έχετε κάνει tracking αυτό τον αριθμό στο δικό τους track; Το μήνυμα που λέτε το βγάζει στο track του shein; Εμένα δεν μου έχει βγάλει ποτέ τέτοιο μνμ. Συνήθως μου κολλάει στο Λουξεμβούργο. Όμως ελέγξτε σε όπως σας είπα και επικοινωνήστε με shein. Αν και δεν θα σας πουν τίποτα περισσότερο από το να περιμένετε να εξαντληθεί ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης και ότι θα το κοιτάξουν.

  4. Μόλις έκανα αυτό που μου είπες και είναι κολλημένο στο ελευθέριο Βενιζέλο από 29 Μαΐου!!Και 4px express

  5. Εάν το πακέτο σας το ανέλαβε η 4px τότε στο tracking του parcelsapp σας βγαζει εναν μικρο 8ψηφιο κωδικο που ξεκιναει απο 5******* . αυτο τον κωδικό βάλτε τον στο tracking της COMET HELLAS. Αυτή η μεταφορική είναι.

 165. Καλησπέρα Κατερίνα , έχω το ίδιο πρόβλημα με εσένα και δεν έχω βγάλει άκρη !!!!εχει μείνει κολλημένο στο tracking 29 Μαΐου !!!εσυ πως έβγαλες άκρη μπορείς να με βοηθήσεις ;

 166. Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω κάτι έκανα μια παραγγελία και έχει μείνει Κολλημένο στο in transit από 29 Μαΐου και λέει Greece arrived at the local Facility. Επισησ Να ενημερώσω πτι η παραγγελία μου θα ηταν εδώ από 6 εωσ 16 Ιουνίου .Ειχα κάνει μεγάλη παραγγελία το πρώτο πακέτο μου έχει έρθει από την προηγούμενη βδομάδα ενώ το πακέτο 2 είναι κολλημένο όπως σας είπα !Υπαρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει; Να δω που βρίσκεται η παραγγελία μου

  1. Καλημέρα, έχω κάνει και εγώ 21 Μαϊου παραγγελία και έχει κολλήσει στο ίδιο σημείο(Greece arrived at the local Facility) από τις 28 Μαϊου οπότε δεν υπάρχει κάποιο προβλημα συγκεκριμένα με την παραγγελία σου. Μπορεί να μην ενημερώθηκε η κατάσταση απλά. Εμένα την άλλη φορά ήταν πόσες μέρες στο Λουξεμβούργο και ξαφνικά ήρθε σπίτι μου.

 167. Γειά σας! Έχω κάνει μια παραγγελία από το shein. Στην εφαρμογή μου βγάζει ότι το πακετο είναι σε μία τοπική μεταφορική της Ολλανδίας αλλά στο parcelsapp μου βγάζει ότι βρέθηκε στην speedy βουλγαρική μεταφορική. Γνωρίζετε τι γίνεται ακριβώς γιατί έχω μπερδευτεί;

  1. Μήπως σας βγάζει in transit Luxembourg Findel International Airport? Σε κάθε περίπτωση η Ολλανδία είναι ενδιάμεση χώρα που αρχικά έρχονται τα πακέτα και γίνεται ο εκτελωνισμός. Εν συνεχεία η Speedy φέρνει τα πακέτα στην Ελλάδα όπου και αναλαμβάνουν πλέον ελληνικές μεταφορικές (acs κυρίως). Όταν το πακέτο σας φτασει Ελλάδα θα το δείτε στο parcelsapp όπου και θα σας δείξει ποια μεταφορική το έχει αναλαβει

  2. Πότε κάνατε την παραγγελία και από πότε είναι κολλημένο στην Ολλανδία. Πάντως στο Λουξεμβούργο που μου συμβαίνει συνέχεια κάνει και 8 εργάσιμες για να ξεκολλήσω. Τονίζω εργάσιμες!

  3. 2/6 η παραγγελία έγινε από 6/6 είναι στην Ολλανδία

  4. Πολύ πρόσφατη παραγγελία. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Υπολογίστε μετά τις 12 του μήνα να ξεκολλήσει αν κρίνω αντίστοιχα από το Λουξεμβούργο.

 168. Ολες οι κοπελες που παραγγειλατε και το δεμα το ανελαβε η 4px εαν χρησιμοποιεισετε το tracking της parcelsapp σας βγαζει εναν μικρο 8ψηφιο κωδικο που ξεκιναει απο 5******* . αυτο τον κωδικο μπορειτε να τον εντοπισετε στο tracker της εταιριας COMET HELLAS .

 169. Καλησπερα εχω κανει μια παραγγελία στη shein την προηγούμενη εβδομάδα η παραγγελία μου ηρθε acs μου έστειλαν μήνυμα οτι δεν βρηκαν την οδό μετα απο πολύωρη αναμονή καταφέρνω να κλεισω ενα ραντεβού παράδοσης αλλα ποτε δεν ηρθε πηγα στη acs και μου ειπαν οτι την παραγγελία μου μου την εστειλαν πισω γιατι δεν με βρηκαν τωρα εγω χανω την παραγγελία μηπως γνωρίζετε τι πρεπει να κανω. Ευχαριστώ

 170. Έχετε International parcel number ( 10ψηφιος αριθμός από 5); Αν ναι δοκιμάστε στο tracking του parcelsapp. Λογικά θα σας εμφανίζει που βρίσκετε το δέμα καθώς και ποια μεταφορική ελληνική το έχει. Τον ίδιο αριθμό δοκιμάστε τον και στην acs.

 171. Κανένα απολύτως!Η παραγγελία σας θα συνεχίσει την πορεία της κανονικά. Απλά αυτό το πατάμε όταν έχουμε ήδη παραλάβει και κερδίζουμε και πόντους.

 172. Θεωρητικά σε ενημερώνει η εκάστοτε εταιρία ACS, Speedex Κλπ με κάποιο μήνυμα, ή μέσω parcelapp αν μπεις και κάνεις track το δέμα σου. Υπήρχαν γενικώς καθυστερήσεις , οποτε λογικά θα σου έρθει μην ανησυχείς και εγω περιμενω ακόμα. Ελλάδα είναι αλλα υπάρχει καθυστέρηση για κάποιο λογο απο τις μεταφορικές.

 173. Παρακαλώ πείτε μου αν ξέρετε με την 4px express αν έχετε παραλάβει παραγγελία. Δεν ξέρω πως να επικοίνωνησω. Το track no μου δείχνει από τις 27 Μαΐου ότι ειναι στο Ελ. Βενιζέλος

  1. Έχω παραλάβει χθες.ηταν κολλημένο το δέμα μου από τις 25.05 στο Ελ. Βενιζέλος.προχθες μου ήρθε μνμ στο viber ότι το πακέτο έχει προωθηθεί στην speedex. ταυτόχρονα μου άλλαξαν τον αριθμό σε ένα 12ψηφιο. Μην αγχώνεσαι.θα το πάρεις σύντομα.

  2. Καλησπέρα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με εσένα είναι κολλημένο από 29 Μαΐου και λέει 4px έβγαλες άκρη τι είναι αυτό ;

 174. Κάνατε παραγγελία από το site όχι από την εφαρμογή, γιαυτό δεν σας εμφανίζει τίποτα,παρολο που εκ των υστέρων κάνατε εγγραφή. Επιτυχής παραγγελία σημαίνει ότι έρχεται μνμ μέσω mail από το shein όπου σας επιβεβαιωνουν την παραγγελία, σας εμφανίζει τα είδη που παραγγειλατε καθώς και τον κωδικό αποστολής προκειμένου να παρακολουθείτε την πορεία του πακέτου σας. Στην περίπτωση σας έγινε έτσι; Έχετε κωδικό αποστολής, κωδικό παραγγελίας; Αν όχι επικοινωνήστε μαζί τους (οι τρόποι έχουν αναφερθεί σε άλλα posts). Δεν χάνονται οι παραγγελίες.

 175. Είχα πρόβλημα και εγώ το tracking ειψε μείνει στς 25/05 ότι είναι Ελ Βενιζέλο,μου είχαν δωσςι χρόνο άτι θα έρθουν 4-14/06 και χθες μου ήρθε απλά ένα μνμα από speedex και λέει ότι εχουβ το δέμα μου και να επικοινωνήσω μαζί τους στον αριθμό που μου έγραψαν και το πρωί σήμερα μου τα έφεραν

 176. Κορίτσια με πήρανε σήμερα από την speedex τηλέφωνο, ήρθε το πακέτο μου . Φαντάζομαι θα έρθουν και τα δικά σας μην ανησυχείτε

 177. Με ποιους επικοινωνήσατε; Γιατί κι εγώ ακριβώς το ίδιο update μου δίνει , ότι είναι στο Ελ Βενιζέλος.

 178. Κι εμενα ακριβως το ιδιο μου συνεβη και μπηκα να δω κι εγω μηπως εχει κανενας απο εσας καμια εξελιξη;;; Το μηνυμα ηταν απο μια εταιρεια comet και λεει προωθησε το δεμα στη speedex αλλα ο κωδικος στη speedex δεν υπαρχει.

 179. Παραγγελία μου από 25/5.εφυγε 27/5 και ήδη σήμερα παρέλαβα απο..Acs .Στο τρακινγκ της Shein το εμφανίζει στο Λουξεμβούργο στο parcellapp επίσης …Σήμερα το πρωί είπα να περάσω το τρακινγκ νούμερο στην Αcs και έλεγε ότι το έχει ο.κουριερ και το φέρνει όπως πράγματι έγινε..Τα αλλά apps σερνονται

 180. Πότε σας ήρθε το μήνυμα;; συνήθως στην σελίδα των μεταφορικών ο αριθμός αποστολής εμφανίζεται από την επόμενη μέρα παραλαβής.

 181. Βρε κορίτσια έκανα επιστροφή προϊόντων από την εφαρμογή…Μου έμεινε να εκτυπώσω την απόδειξη κ να ΕΛΤΑ στείλω…Τα λεφτά όμως πως θα μου επιστραφούν;;

  1. Αν έχετε πληρώσει με PayPal πιστωνονται στο λογαριασμό σας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να πιστωθουν στο λεγόμενο wallet για να τα χρησιμοποιήσετε σε επόμενη αγορά. Τέλος αν είναι αλλαγή λόγω μεγέθους θα σας σταλούν τα σωστα.

  2. Κορίτσια εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσάς είναι κολλημένο από 29 Μαΐου αλλά δεν μου έχει έρθει κανένα μυνημα από speedex η Acs γνωρίζεται τι να κάνω ;

  3. Πως κανατε την επιστροφή προϊόντων; μπορείτε να με βοηθήσετε;

 182. Καλησπερα,
  δενεχω ξαναπαραγγείλει στο shein αν τα ρουχα δεν ειναι στο νουμερο μου μπορω να τα κανω αλλαγή η ακομη καλύτερα επιστροφη χρημάτων υπάρχει?

  1. Αλλαγές γίνονται και πίστωση χρημάτων. Όμως επειδή πρόκειται για χρονοβόρα διαδικασία και λίγο περίπλοκη καλό θα ήταν να κάνετε σωστό υπολογισμό του μεγέθους σας, να διαβάσετε προσεκτικά τα reviews άλλων αγοραστών, δείτε καλά τις εικόνες των προϊόντων.Γενικά τα μεγέθη είναι παρόμοια με των μεγάλων αλυσίδων ή αν έχετε ψωνίσει από κάποιο κινέζικο. Καλές αγορές!!

 183. Καλησπέρα σας. Έκανα μια παραγγελία στις 3/6 αξίας 21€ (4 προιοντα). Τα 3 μου λέει purchase και το 4ο είναι out of stock .Όταν βάζω το αριθμό παραγγελίας μου εμφανίζεται η speedy που σημαίνει έρχεται από Βουλγαρία όμως στο σάιτ του shein μου βγάζει china flight departure , ξέρετε τι γίνεται ακριβώς??

  1. Η speedy είναι η εταιρεία πριν έρθει η παραγγελία Ελλάδα. Είναι πολύ πρόσφατη η παραγγελία σας για να ανησυχείτε. Ακόμα δεν έχει φύγει από Κίνα. Όσο για τα προϊόντα out of stock,πριν πατήσετε confirm την παραγγελία δεν σας ενημέρωσε;

 184. Γειά σας. Έκανα μια παραγγελία αλλά δυστυχώς ξέχασα ένα γράμμα στην πόλη και τώρα δεν μπορω Ν το αλλάξω. Μίλησα μαζί τους αλλά δεν κατάλαβα τι γίνεται. Θα έρθει το πακέτο μου από τι στιγμή που η πόλη δεν είναι σωστή αλλά έχω συμπληρώσει χώρα και ταχυδρομικο κώδικα?

  1. Θα φτάσει κανονικά Ελλάδα. Πόσο πια διαφέρει το όνομα της πόλης σας για ένα γράμμα; Ωστόσο από την στιγμή που δείτε ότι έχει έρθει Ελλάδα, επικοινωνήστε με την τοπική μεταφορική (το πιθανότερο acs) και ενημερώστε τους. Χρειάζεται το International parcel number (10ψηφιος από 5)

 185. Έκανα μια παραγγελία στις 2/6 και σήμερα μου γράφει 5/6 china accepted at airlines distribution center να ανησυχήσω???

  1. Όχι δεν χρειάζεται. Δεν περνάει τελωνείο ποτέ.

  2. Πολύ πρόσφατη παραγγελία. Ακόμα δεν έχει φύγει από Κίνα. Η παραγγελία το πιο πιθανό θα περάσει από ενδιάμεσο αεροδρόμιο (Λουξεμβούργο) όπου και θα γίνει ο εκτελωνισμός. Δεν θα πληρώσετε τίποτα παραπάνω. Αλλά υπολογίστε τουλάχιστον 15 ημέρες ή τον εκτιμώμενο χρόνο που σας δίνει το shein.

 186. Χαίρεται…!!!! Έκανα μια παραγγελία πριν λίγες ημέρες .. αριθμό αποστολής δεν μου έστειλαν . Επειδή έκανα cancel item κ μίλησα μέσω εμαιλ πήρα απ’ εκεί έναν αριθμό αποστολής τον οποίο όταν τον βάζω λέει ελήφθησαν δεδομένα Αθήνα με τον ταχ.κωδικα τον δικό μου εδώ Θεσσαλονίκη.
  Λέτε να έγινε λάθος;;; 🤔🤔 Έχω παραγγείλει άλλες 3 φορές κ πρώτη φορά μου το εμφανίζει αυτό .

  1. Σε μια γνωστή μου ππυ της έβγαλε το ίδιο μήνυμα , ότι τα δεδομένα έφτασαν στην πόλη της και τον Τ.Κ. , σε πληροφορώ ότι δεν της ήρθαν ποτέ τα πράγματα , η παραγγελία της προχώρησε μέχρι να λέει shipped και το μήνυμα που έχεις και εσυ , τώρα ελπίζω να σταθείς πιο τυχερή εσυ

 187. Κοριτσια εδω και 2 μερες προσπαθει «μαλλον» η ACS να μ φερει τα πραγματα, καθε μερα λεει unsuccessful delivery ενω δεν εχει ερθει καν. Να παω απο εκει ή οχι;

  1. Καλώντας στο 2108190000 με τον κωδικό αποστολής (International parcel number) θα σας βγάλει που βρίσκεται το πακέτο σας, μπορείτε να συνδεθείτε και με εκπρόσωπο. Εναλλακτικά αν γνωρίζετε το κατάστημα που εξυπηρετηστε καλέστε απευθείας εκεί.

  2. Καλησπέρα. Σου έχουν αφήσει χαρτί ή το συμπεραίνεις αυτό από το track order του shein;
   Σε όποιο κατάστημα κ να πάρεις(καλύτερα στο κοντινό σου) , δίνοντας το κινητό σου θα σου πουν τι ακριβώς συμβαίνει.
   Εμενα όταν είχε συμβεί να βλέπω unsuccessful delivery από το σαιτ αλλα χωρίς να έχει έρθει κάποιος, μου είπαν ότι καταχωρήθηκε αυτό από λάθος και δύο μέρες μετά μου ήρθε.
   Με επιφύλαξη πιστεύω ότι το πατάνε ίσως για να δικαιολογησουν την καθυστέρηση.
   Σε κάθε περίπτωση παρε ένα τηλ κ θα σου πουν

 188. Παράγγειλα απο το shein και μου ηρθε μνμ οτι η παραγγελία επιστράφηκε με επιτυχία ενω εγω δεν εκανα καμια τετεοια κινηση, περιμενα την παραγγελία στις 4-14/06/21, πρωτη φορα εγινε , εχω παραγγείλει άπειρες φορές. Εχει συμβεί σε κάποιον ? τι γινεται τωρα θα μου στειλουν τα λεφτα πισω και πρεπει να τα ξανα παραγγείλω?

  1. Που λάβατε το μνμ (στο mail σας ή κάποιο μνμ στο tracking;) και τι σας λέει ακριβώς; Μήπως ήρθε η παραγγελία σας, δεν παρακολουθουσατε το tracking, δεν μπορεσαν να σας βρουν από την μεταφορική και επέστρεψαν πίσω; Μιληστε με shein αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Μέσω mail (έχει ήδη αναφερθεί σε προηγούμενο post) ή μέσω του support από το app.

 189. Πήγα σήμερα στο ΕΛΤΑ με τυπωμένη ετικέτα για επιστροφή REPLY PAID και δεν μου το δέχτηκαν επειδή δεν ήταν τα γράμματα CR. Και είπαν να το πάω στην ACS. Μήπως τύπωσε λάθος, και πώς να τυπώσω νεα ετικέτα;

  1. Καλησπέρα. Όταν λες δεν ήταν τα γράμματα cr;

  2. Επίσης τι εννοείς μήπως τύπωσε λάθος ετικέτα?
   Εσύ τύπωσες το return label από το site ή υπάλληλος από το ταχυδρομείο.
   Αν τύπωσες εσυ το return label του shein και λέει πάνω reply paid, υποχρεούνται να το στείλουν δωρεάν.

 190. ΣΤΑ ΕΛΤΑ θα πάς εκεί πήγα και τα δικά μου ρούχα που επέστρεψα .

 191. Γεια σας, εκανα μια παραγγελία στο shein προχθές κ με τον αριθμό tracking που έχω το αναζήτησα στο parcelapp κ μου έβγαλε Athens data received εγώ μενω Τρίκαλα όμως θα πρεπε να λέει Τρίκαλα data received έχω παραγγειλει πολλες φορες κ δεν έχει ξανά γίνει αυτό, τι σημαίνει ότι θα παει Αθήνα? Αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει να μου τι θα κάνω…..

  1. Το ίδιο βγάζει και σ’ εμένα ενώ δε μένω Αθήνα. Ο ταχυδρομικός κώδικας σωστός, αλλά γράφει Αθήνα. Έχω παραγγείλει τόσες φορές και πρώτη φορά το βγάζει έτσι. Μίλησα με speedy και μου είπαν να στείλω email στην dpd. Δε μου έχουν απαντήσει ακόμα, θα σας ενημερώσω όταν έχω νέα.

  2. Μου απάντησαν και μου είπαν να το παρακολουθήσω με τον αριθμό της ACS και όταν δείξει “άφιξη στην Θεσσαλονίκη” να τους στείλω ένα email ώστε να ενημερώσουν την ACS ότι η πόλη είναι λάθος.

  3. Μαριάννα: εγώ μίλησα μέσω email με το shein κ μου είπαν να μην ανησυχώ κ ότι θα φτάσει στη διευθυνση που έχω δώσει κ οτι ακόμα το ψέμα είναι σε εξέλιξη η πορεια του, παρολ’αυτα ανησυχώ κ θα κάνω αυτό που είπες θα το παρακολουθω ποτε θα φτάσει στην ACS κ αν όντως θα φτάσει Τρίκαλα που μενω κ οχι Αθήνα όπως λέει τώρα… Αν έχεις κπ νεότερο ενημέρωσε με κ εγώ επίσης!

  4. Μαρίαννα:Η παραγγελια σου ποσο κοστιζε?

  5. Κόστιζε γύρω στα 130€ η παραγγελία μου. Μακάρι να τα λάβουμε σύντομα. Κι εγώ θα σε ενημερώσω αν έχω νέα, φυσικά.

  6. Μαριάννα: όλα καλά παρέλαβαν προχθες ήρθαν σε 6 μέρες πολυ περίεργο αυτό, στη διευθυνση που έδωσες θα σου έρθουν κ ας λέει Αθήνα. says:

   Ευη

 192. Καλησπέρα σας,
  Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια ρούχα από το SHEIN και πήρα το return label σήμερα. Γνωρίζετε ποιό είναι το κόστος για την αποστολή του δέματος (1 κιλό ) με τα ΕΛΤΑ; Θα πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο για να γίνει η χρέωση μόνο με 4,5 ευρώ όπως αναγράφεται στη σελίδα του SHEIN;

  1. Θα πας σε ταχυδρομείο και υποχρεούνται κανονικά να μη σου ζητήσουν χρήματα αφου πάνω γράφει reply paid. Απλα κάποιοι δεν είναι ενημερωμένοι δυστυχώς. Σε αυτή τηβ περίπτωση επισήμανε τους το reply paid. Αυτό μου το είπαν από το shein

 193. Καλησπέρα σας,
  Έκανα για πρώτη φορά παραγγελία στις 24/5 με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 8/6-18/6. Από τις 29/5 στο track αναφέρει το μήνυμα Greece arrived at the local facility. Από τότε δεν έχω κάποια ενημέρωση, πρέπει να προβώ εγω σε κάποια ενέργεια ή απλά να περιμένω;; γενικά συμβαίνει αυτό;;

  1. Τίποτε δεν χρειάζεται να κάνεις .Όταν φτάσει στο περίπου ο χρόνος παράδοσης κατέβασε την εφαρμογή parcelapp και βάλε εκεί τον Αρ αναζήτησης .Έρχονται με speedy μέσω Βουλγαρίας και μετά μέσω της acs …

 194. Καλημέρα , έχω παραγγείλει από 19/5 και η τελευταία ενημέρωση είναι στις 25/5 ότι “in transit , Greece arrived at the local facility» ,σε μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ για tracking λέει « Released from customs: customs cleared, Eleftherios Venizelos Intl (ATH), Athens, Greece» αυτό εδώ και 8 μέρες , ξέρουμε τι συμβαίνει και ποσο θα καθυστερήσει ; Γιατί στο parcelapp δεν με συνδέει με καμία δίκη μας κούριερ

  1. Το ίδιο συμβαίνει και με την δική μου παραγγελία

  2. Έχω και εγω το ιδιο θέμα, επικοινώνησα με το shein Και μου ειπαν να περιμενω 5-7 μέρες διότι λογω covid υπάρχουν καθυστερήσεις.. απο οτι καταλαβαίνω υπάρχει μια καθυστέρηση στο τελωνείο μας με τα δέματα γενικότερα, οπότε ελπίζω/φαντάζομαι οτι από βδομάδα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη.

  3. το ίδιο βλέπω και εγώ και φοβάμαι μην περάσουν τελωνείο τελικά… όταν παράγγειλα από το site tis shein ήταν το eur.shein.com μπροστά… αλλά δεν ξέρω τι γίνετε γιατί παραγγέλνω και εγώ πρώτη φορά από εκεί.
   Και μετά στο λινκ αναζήτησης για κούριερ μου βγάζει ότι είναι στο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και στο found in 4PX Express βγάζει…καμιά acs,speedex, κ.ο.κ. για αυτό φοβάμαι μην περάσει τελωνείο και έρθει με ΕΛΤΑ….

  4. Χαρά δεν περνάει . Εμένα πχ. εδώ https://www.trackingmore.com/ όπως με ενημέρωσε και το shein Μέσω email γράφει released from customs Που σημαίνει οτι δεν περνάει τελωνείο. Γενικά τα δέματα δεν περνάνε ποτέ τελωνείο, απλά συνήθως γίνεται σε άλλη χώρα και οταν φτάνει εδώ πάει απεθείας σε μεταφορική. Παράδειγμα σε προηγούμενη παραγγελία μου είχε γίνει η διαδικασία στο Λουξεμβούργο και ήταν εκεί αρκετό καιρό. Απλά χρειάζεται λίγος χρόνος. Πιστεύω απο βδομάδα θα δωθούν σε μεταφορικές.

  5. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται αυτό.. πάντως σήμερα το πρωί πήρα τηλέφωνο στα γραφεία του τελωνείου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και ένας κύριος, ου είπε πως το δέμα αποκλείεται να είναι σε αυτούς. Κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεται σε κάποια αποθήκη ιδιωτική. Τώρα τι να πω περιμένουμε.. εγώ είναι η 3η φορά που παραγγέλνω και δεν μου το έχει ξανά κάνει

  6. Ούτε μενα μου έχει ξανά τύχει.. ωστόσο για να είναι σε όλες το πρόβλημα προφανώς θα υπάρξει καποια λύση δε γίνεται να έχουν χαθεί ή να μην φτάσουν ποτέ τόσα δέματα..

  7. Πάντως επειδή βλέπω όλοι έχουμε το ίδιο θέμα στάνταρ θα λυθεί μέσα στην βδομάδα , όποιος παραλάβει το δέμα του ας ενημερώσει εδώ για να δούμε. Τελωνείο και εγώ δεν πιστεύω να πέρασαν εφόσον η ενημέρωση στην εφαρμογή λέει released from customs. Υπομονη…

  8. .Μου ηρθαν σημερα τα πραγματα δεν περασαν τελωνειο. Ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με εσασ Τα παραγγειλα 19/5 και πριν λιγες μερες μου ηρθε στο viber ενα μηνυμα που ελεγε οτι το δεμα προωθηθηκε στην speedex και μου εστειλαν νεο κωδικο tracking. Τα παρελαβα σημερα μεσα στον εκτιμωμενο χρονο (1-11ιουνιου) Μην αγχωνεστε. !!!!!

  9. Και εγώ το ίδιο θέμα έχω από 25/5 λέει Greece arrived at the local facility και στην εφαρμογή released from customs οπότε αφου περασε απο τελωνείο λογικά θα έπρεπε να έχει προωθηθει σε ελληνική κούριερ αλλά ουτε μου βγάζει το αντίστοιχο tracking κάποιας κούριερ ελληνικής

  10. Καλησπέρα! Είχατε κάποιο νέο;; το εμφανίζει και σε εμένα από τις 29/5…ειναι η πρώτη φορά που έκανα παραγγελία, ελπίζω να μην χαθεί!

  11. Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με εσάς.απο τίς 25.05 κολλημένο στο Ελευθέριος Βενιζέλος.σημερα όμως μου ήρθε ένα μνμ στο viber από την Comet Hellas ότι το πακέτο μου έχει προωθηθεί στην speedex και έχει αλλάξει ο αριθμός σε έναν 12ψηφιο. βάζοντας το στην σελίδα speedex δεν το έβρισκε. Έτσι τους πήρα τηλ και μου εξήγησαν ότι το σύστημα θα ενημερωθεί από αύριο. βρίσκεται ακόμα εντός εκτιμομενου χρόνου παράδοσης. λογικά αύριο μεθαύριο θα το φέρουν. Υπομονή κορίτσια.

  12. Κορίτσια μου ήρθαν σήμερα εμένα τα πράγματα. Όπως είχα γράψει έδειχνε ότι το πακέτο μου ήταν κολλημένο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και ακόμα το ίδιο δείχνει το track… αλλά ήρθαν σήμερα, Ε την speedex οπότε όλα οκ μην αγχώνεστε σίγουρα θα σας έρθουν

 195. Καλημέρα σας!
  Εχει λάβει κανείς απο εσάς απο 4px δέμα τελικά;; Aν ναι ποια ήταν η διαδικασία; Με ποια εταιρεία παραλάβατε στην Ελλάδα; Είχατε καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης; Γιατί απο updates δε βγαινει ακρη και οι κωδικοι που δινουν δεν εντοπιζονται σε καμια εταιρεια ελληνικη. Το parcel app εχω την εντυπωση οτι υπολειτουργει τελευταια και στο postal ninja δε μου λεει και πολλα. Στο tracking του Shein εχει κολλησει 25 του μηνος.
  Εχω κανει πολλες παραγγελιες απο shein και μέχρι τωρα δεν ειχα προβλημα ,μαλιστα τα περισσοτερα τα παραλαμβανα την πρωτη μερα που εγραφε στο estimated time ή 1-2 μερες πριν ή μετα.
  Σας ευχαριστώ πολύ

  1. Και γω έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

  2. Εν τω μεταξύ από ότι διαβάζω σε όλους εκεί κολλήσει στς 25/05 το ίδιο κ σε εμένα, μήπως είναι κάποιο θέμα τς εταιρείας;;

  3. Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Από 25, 27 και 28 Μαίου κολλημένες στο αεροδρόμιο και τελωνείο Αθηνών οι παραγγελίες. Επίσης στις συγκεκριμένες παραγγελιες φαίνεται εκτελωνισμος Ελλάδα, πραγμα που μου κάνει εντύπωση…αλλά το πιο κουλό είναι ότι εχθές ήρθε παραγγελια που ειχε εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 10 με 20 Ιουνίου…μέσω Θεσσαλονίκης, κανονικά παραδόθηκε με acs…μάλλον έχει πέσει πολύ δουλειά…όλος ο κόσμος ψωνίζει από shein ..? Τι να πω..

  4. Εγω παρελαβα σημερα . Με speedex . μου εστειλαν στο βαιμπερ μονοι τους νεο κωδικο αποστολης τον οποιο εκανα track στο site της speedex. ειμαι 3 μερες μετα τον εκτιμωμενο χρονο παραδοσης αρα ολα κομπλε

  5. Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα και μου κάνει εντύπωση που στην. 4PX δείχνει ότι το δέμα έφτασε από Κίνα κατευθείαν, δηλαδή δεν πήγε σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα για να έρθει Ελλάδα. Φοβάμαι μην πληρώσουμε τελωνείο..

 196. Καλημέρα. αγόρασα κάποια ρουχα, τα παρέλαβα και κάποια θέλω να τα επιστρέψω. Μου στείλανε μια φόρμα την συμπλήρωσα και πήγα στην ACS , αλλά η ACS μου λέει ότι θα πρέπει να λάβει εντολή απο την shein.
  Τι κάνω ?

  1. Να στείλετε το δέμα με τα ΕΛΤΑ. Δε θα έχετε πρόβλημα εκεί.

 197. Καλησπέρα έχει και εσάς να ενημερωθεί καιρό η παραγγελια σας η μόνο σε εμένα;

 198. Ερώτηση προς τις κοπέλες που το πακέτο τους φαινόταν κολλημένο στο Λουξεμβούργο ή και εδώ στην Αθήνα, τελικά παραλάβατε; Υπήρξε κάποια εξέλιξη;

  1. Εμενα ηταν κολλημενο αθηνα αλλα δεν εχω παραλαβει ακομα . Μου εστειλαν μηνυμα στο βαιμπερ οτι το πακετο προωθηθηκε απο την 4px στην speedex και μου εδωσαν νεο κωδικο αλλα τον βαλω στο σαιτ της speedex καιι δεν βγαζει τιποτα

  2. Ένα από τα προηγούμενα πακέτα μου ήταν κολλημένο στο Λουξεμβούργο.αν θυμάμαι καλά γύρω στις δύο εβδομάδες περίπου.μετα ενημερώθηκε ενώ ήδη έφτασε Θεσσαλονίκη και παραδόθηκε στην ACS. εκείνη η παραγγελία έκανε να έρθει 19 ημέρες.την έχω παραλάβει.

  3. Καλησπέρα σας,
   Έκανα για πρώτη φορά παραγγελία στις 24/5 με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 8/6-18/6. Από τις 29/5 στο track αναφέρει το μήνυμα Greece arrived at the local facility. Από τότε δεν έχω κάποια ενημέρωση, πρέπει να προβώ εγω σε κάποια ενέργεια ή απλά να περιμένω;; γενικά συμβαίνει αυτό;;

 199. Καλησπέρα έχω παραγγείλει κάποια πράγματα από SHEIN , εκ των οποίων κάποια θέλω να τα επιστρέψω. Ήρθαν με acs ωστόσο πήγα στην acs για την επιστροφή και δεν τα κατάφερα γιατί μου ζήτησαν τη διεύθυνση επιστροφής . Έχω στείλει 100 φορές στο customer service και δεν μου απαντάνε. Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω ;

  1. Εγώ τα παρέδωσα σήμερα στα ΕΛΤΑ (απλό ταχυδρομείο) και τα δέχτηκαν.Είχα απλά εκτυπώσει το label τις επιστροφής.Έβαλαν μια σφραγίδα πάνω κ μου είπαν να το βγάλω φωτογραφία και να τους το στείλω γιατί δεν δίνουν αποδεικτικό . Η μόνη ερώτηση που έχω εγώ είναι που τα στέλνω ?Σε κάποιο mail του Shein?

 200. Γεια σας εχω κανει μια παραγγελεια απο shein εδω και 3 βδομαδες δεν μου βγαζει πουθενα το tracked και η παραγγελεια λεει cancelled ενω σε μια αλλη παραγγελια που εβγαζε κανονικα το tracked και με ενημερωνε που βρισκεται
  Τι σημαινει αυτο; Η παραγγελια εχει πληρωθει κανονικα μεσο pay pall γιατι λεει cancelled τοτες μερες;

  1. Συγκεκριμένα τι σας γράφει; Ποια ημερομηνία; Στο tracking του shein; Πριν από αυτό αυτές τις 3 εβδομάδες υπήρξε άλλη ένδειξη για την πορεία του πακέτου; Μήπως κατά λάθος πατήσατε εσείς cancel της παραγγελιας;

 201. καλημέρα!! το order status της παραγγελιας μου είναι unsuccesfull delivered… δεν μου δινει ονομα απο την τοπικη κουριερ αλλα μονο 1602 agiou dimitriou και δεν μπορω να εντοπισω την παραγγελια…προσπαθω κανενα τριημερο αλλα δεν μπορω να μιλησω με καποιον απο τη shein…αν μπορειτε να βοηθησετε καπως θα το εκτιμουσα…

  1. Στην acs πρέπει να είναι. Το 1602 είναι κωδικός υποκ/τος ή κέντρο διαλογής προφανώς στον Άγιο Δημήτριο. Έχετε τον International parcel number (από 5);Αν ναι κάντε tracking στην acs. Aν δεν έχετε τον International parcel number βάλτε τον κωδικό από shein στο parcelsapp, λογικά θα σας εμφανίσει και τον International parcel number αλλά και σε ποια μεταφορική είναι.

  2. Εννοείται ότι αφού το πακέτο σας είναι Ελλάδα, μιλάτε πλέον απευθείας με την ελληνική μεταφορική. Το unsuccessful delivery δεν σημαίνει ότι προσπάθησαν να σας το φέρουν και απέτυχαν. Είναι ενημέρωση της εταιρείας μέχρι να σκαναριστει το πακέτο σας και να είναι έτοιμο προς παραλαβή.

 202. Παιδια ξερει κανεις κατι για την 4px? Το tracker της ειναι απαραδεκτο δεν εχει international parcel number και δεν μπορω να εντοπισω τη παραγγελια μου σε καμια ελληνικη μεταφορικη ενω ειναι στην ελλαδα εδω και 6 μερες . Εστειλα μειλ στο σειν και μου λενε οτι εχουν μονο αυτον τον αριθμο (30**************) και προσπαθησα να στειλω στην 4PX αλλα η διευθυνση email τους ειναι ακυρη δηλαδη μου γυρισε πισω το email γιατι δεν υπαρχει αυτη η διευθυνση. Ειχα παραγγειλει κατι ακουστικα απο Aliexpress με την ιδια μεταφορικη και ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ποτε το tracker ηταν κολλημενο για μηνες στο Departed country of origin . Απλα τραγικοι

  1. Έχετε δοκιμάσει τον αριθμό αυτό στο parcelsapp ή στο postal ninja? Μήπως εκεί σας εμφανίσει το International parcel number.

  2. Επικοινώνησα και εγώ με την Shein μέσω γνωστού ticket και μου απάντησε ότι βλέπει πώς το πακέτο με τον αριθμό 3**********8 που είναι 12ψιφιος βρίσκεται εντός εκτιμομενου χρόνου παράδοσης. επίσης λέει upon checking i can se that the order was stuck in transit.αν μεταφράζω σωστά σημαίνει πως η παραγγελία διακόπηκε κατά την μεταφορά.δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό.μετα μου ζητάει 5-7 μέρες έστω να ερευνήσει η ομάδα την κατάσταση ζητάει συγγνώμη για την αναστάτωση και λέει να ξαναπεί κοινωνήσω αν περάσει ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης.να σημειώσω ότι στο 4px μου βγάζει έναν 8 ψηφίο επόμενο αριθμό που ξεκινά από 5.

  3. Αυτός ο 8ψηφιος αριθμός από 5 είναι το International parcel number. Σας ενημερώνουν από shein oτι βλέπουν να έχει κολλήσει το δέμα στην μεταφορά. Όχι να έχει διακοπεί η μεταφορά. Δώστε τους τον χρόνο που σας ζήτησαν. Θα επιλυθεί το θέμα.

  1. το tracker τι σου λεει ? προσπαθησες να την εντοπίσεις ?

 203. Καλησπέρα,έχω κάνει 2 παραγγελίες από το Shein και θέλω να επιστρέψω κάποια από τα πράγματα και από τις 2.Ο χρόνος επιστροφής δεν έχει περάσει ακόμα. Μπορώ να τα επιστρέψω με μια αποστολή -επιστροφή (σε ένα πακέτο)για μην έχω 2 φορές κράτηση χρημάτων ;Αν ναι πως μπορώ να το κάνω;Τι επιλέγω;

 204. Καλημερα εκανες κανεις παραγγελια γυρω στις 20 μαιου??

  1. Έκανα στης 25 και ακόμα να μους τυρί τίποτα από το app και στης 27 από το site και ακόμα τίποτα

  2. Συγκεκριμένα ποια είναι η τελευταία ενημέρωση που σας βγάζει και ποια ημερομηνια;

  3. Κι εγω στις 20 Μαιου,δεν εχω λαβει τιποτα ακομα κι επειδη στέλνουν με 4px τα updates ειναι ο,τι να’ναι. Delivery time λεει 2-12 Ιουνιου,ψάχνω να βρω άκρη αλλα τίποτα. Μηπως μπορει κάποιος να βοηθήσει;;

 205. Καλησπέρα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σας παρακαλώ. η παραγγελία μου 42 πράγματα χωρίστηκε σε δύο πακέτα, το ένα περιείχε μόνο 4 από τα 42 το οποίο το έλαβα σήμερα, έκανε κανονικά ενημερώσεις.Το άλλο έχει κολλήσει εδώ και πόσο καιρό στην Αθήνα λογικά και δεν κάνει έχει κάνει κανένα update,έχει συμβεί και σε σας αυτό? Ξέρετε αν θα το παραλάβω πότε ή να ανησυχήσω?

  1. Συγκεκριμένα ποια είναι η τελευταία ενημέρωση που σας βγάζει και ποια ημερομηνία;

  2. Μου βγάζει local facility Greece 25/5, ένω το άλλο το παρέλαβα, πιστεύεις θα έρθει η θα μείνει εκεί?

  3. Μέσω του parcelsapp και τον International parcel number δες με ποια μεταφορική έρχεται και αναζήτησε το εκεί. Λογικά έρχεται με dpd greece αρχικά και εν συνεχεία acs.

  4. Αχ ευχαριστω πολύ. μου γράφει αναχώρηση από εγκατάσταση σε πάροχο υπηρεσιών αλλά στις 21 Μαίου δεν έχει άλλο απτειντ. πρέπει να ανησυχω?

 206. Γεια σας. Έχω κάνει μια παραγγελία από τις 15 Μαΐου και στις 19 Μαΐου μου έβγαλε ότι έφτασε στο αεροδρόμιο προορισμού και από τότε δεν εχει ξανά ενημερωθεί.Μήπως γνωρίζεται τι μπορεί να συμβαίνει;

  1. Συγκεκριμένα ποια είναι η τελευταια ενημέρωση που σας βγαζει και πότε;

 207. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος πληρωμης εκτος απο ονλαιν ,δηλαδη με φυσικη παρουσια?

  1. Οι τρόποι πληρωμής στο shein είναι είτε μέσω PayPal είτε με χρεωστικη/πιστωτική κάρτα. Δεν υπάρχει αντικαταβολη

 208. Γεια σας. Ξέρει κάποιος να που εξηγήσει ποια η διαφορά του ιστοτόπου shein. Com και shein. Com/eur? Το λινκ του συγκεκριμένου άρθρου με πηγαίνει στο shein. Com ενώ από αλλά μπλογκς ή σχολια ατόμων που έχουν ψωνίσει αναφέρουν ότι το έκαναν από το Ευρωπαϊκό σάιτ το οποίο είναι το shein. Com/eur καθώς και ότι δεν περασαν τελωνείο. Επίσης παρατηρω απόκλιση σε τιμές, κουπόνια και μεταφορικά μεταξυ των 2. Τι Ισχυει τελικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  1. Θα χρησιμοποιείται το ευρωπαϊκό site. Shein.com/eur ή το app στο κινητο. Αλλιώς θα υπάρχουν διάφορες στις ισοτιμίες, πιθανή χρέωση τελωνείου, δεν ισχύουν τα ίδια κουπόνια και μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στη διεύθυνση αποστολής.

 209. Καλησπέρα σας,

  Η παραγγελια μου εχει κολλησει στο Λουξεμβουργο απο 18/5. Εκτιμωμενη παραδοση σε Ελλαδα εγραφε 26/5 – 05/06. τι μπορει να συμβαινει?

  1. Γενικά στο Λουξεμβούργο μπορεί να καθυστερήσει και 8 εργάσιμες. Το τονίζω εργάσιμες. Δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας. Αν έως Δευτέρα ωστόσο δεν αλλάξει κάτι στείλτε ένα mail στο shein να το ελέγξουν.

  2. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ! Έχει κολλήσει στο Λουξεμβούργο από τις 18 Μαΐου…

 210. Γεια σας.Εκανα πρόσφατα μια παραγγελία ρούχων απο το shein και εχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την επιστροφή ρούχων .Έχω αντιληφθεί ότι η επιστροφή θα πρέπει να γίνει μέσω ΕΛΤΑ αλλά δεν έχω καταλάβει αν θα επιβαρυνθω με κάποια έξοδα αποστολής ή αυτά τα έξοδα θα είναι περικοπή χρημάτων από την επιστροφή χρημάτων του shein;Επισης το tracking number θα πρέπει να το ζητήσω από τα ΕΛΤΑ για την παρακολούθηση της παραγγελίας και αν ναι από ποια εφαρμογή θα γίνεται η παρακολούθηση ( δηλαδή μέσω του shein ή ΕΛΤΑ); Αν γνωρίζει κάποιος κάτι και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ

  1. Lian καλησπέρα,

   μήπως βρήκε λύση με το ερώτημά σου, καθώς κι εγώ έχω την ίδια απορία.

 211. Καλησπέρα δεν παρέλαβα ένα δέμα το έστειλαν πίσω από την acs σε 5 εργάσιμες και έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί τους. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση ;

  1. Στείλε μαιλ στο shein και εξήγησε τους τι έχει συμβεί θα σε ρωτήσουν αν θες να έρθει ξανά η παραγγελία ή επιστροφή χρημάτων, μέσα σε περίπου 2 εβδομάδες θα έρθει ξανά

 212. Καλησπέρα , έχω κάνει μια παραγγελία από το shein και στα βήματα μου εμφανίζει ότι έχουν κρατηθεί στο τελωνείο!!! Τι πρέπει να κάνω ?

  1. εμενα μου γραφει athens eleutherios venizelos released from customs : customs cleared εδω και μια εβδομαδα περιπου

  2. Προς την Κωνσταντινα:Το σίγουρο είναι ότι έχει γίνει εκτελωνισμός και δεν θα πληρώσετε τίποτα (customs cleared). Το περίεργο είναι ότι ήρθαν απευθείας Ελλάδα, αλλά οκ! Τώρα για την καθυστέρηση, στο Λουξεμβούργο έκαναν μέχρι και μέρες, οπότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Υπομονή!!

 213. Καλημέρα,
  Μόλις έστειλα προς επιστροφή ένα δέμα με ΕΛΤΑ,απλό ταχυδρομείο.
  Πάνω στην ετικέτα επιστροφής που εκτυπώνεις αναγράφεται ”πληρωμένη απάντηση”.
  ”REPLY PAID”.
  Πρέπει αυτό να το αναφέρεις στον υπάλληλο. Η εταιρία shein έχει ειδική σύμβαση ώστε να επιστρέφεις το δέμα σου σύμφωνα με αυτή την ιδιότητα που ανέφερα παραπάνω.
  Απλά το αφήνεις χωρίς καμία επιβάρυνση και δεν λαμβάνεις κάποιο αποδεικτικό αποστολής.
  Εκεί είναι λίγο περίεργο.
  Εγώ το άφησα και βλέπουμε. Επειδή έχω διαβάσει και από άλλους στο youtube κυρίως ότι γίνεται επιστροφή χρημάτων όντως.

  1. Ζετα καλησπέρα!
   Από που εκτυπώνεις την ετικέτα επιστροφής που αναγράφει «πληρωμένη απάντηση»;;;
   Θέλω να επιστρέψω κάποια πράγματα μέσω ταχυδρομείου όπως λες.

 214. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ SHEIN KAI KAMIA COURIER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ , ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ? ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ

  1. Να το στείλετε με elta. Αν το πληρώσατε με paypal μπορείτε να πάρετε και τα χρήματα της αποστολής πίσω.

  2. Πηγα στα ΕΛΤΑ και δεν το δέχονται…. Σας παρακαλω οποίος ξέρει κάτι να μου πει

 215. Καλησπέρα, δεν ξέρω για ποιο λογο μου φαίνεται δύσκολη η διαδικασία αλλαγής, όμως δεν βγάζω άκρη δυστυχώς, μου φαίνονται όλα κινέζικα..!
  Θέλω να επιστρέψω κάποια πράγματα αξίας περίπου 20 ευρώ. Εάν τα στείλω με ταχυδρομείο πόσα χρήματα θα πληρώσω? Θα το δεχτούν? Θα μου στείλουν οι ίδιοι με μέιλ την Διεύθυνση, αφού κάνω την διαδικασια της επιστροφης? Καποια διευθυνση πρεπει να γραφω πανω στο δεμα..πόσο καιρο περίπου κάνει να φτάσει το δέμα πίσω για να ξέρω πότε θα μου επιστραφούν τα χρήματα? Επίσης έχω την επιλογή που λέει για το wallet, αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι πιστώνονται τα χρήματα της επιστροφής στον λογαριασμό μου του shein ώστε να τα χρησιμοποιήσω για μελλοντική αγορά?

 216. Καλησπέρα είμαι εγώ με το πακέτο που έλεγε ότι είναι στην Ελλάδα ενώ στο parcelsupp έλεγε Κίνα ..Σήμερα τελικά έκανε ανανέωση και στα 2 που όμως λέει 21 του μήνα και λέει αυτό
  Released from customs: customs cleared
  Eleftherios Venizelos Intl (ATH), Athens, Greece..Τωρα θα πάει σε μεταφορική ?και αν ναι πως θα το ψάξω με τον κωδικό παραγγελιας ?γτ δεν μου βγάζει international parcel number στο parcelsupp αλλά έναν 8ψηφιο από 5 που λέει reference.

  1. Αρχικά μου κάνει εντύπωση που ο εκτελωνισμός έγινε στην Ελλάδα.Οσον αφορά τον International parcel number αφού δεν είναι αυτός που έχετε και δεν σας το βγάζει πουθενά, στείλτε email στο shein να σας τον δωσουν. Το mail που έχω χρησιμοποιήσει εγώ και μου έχουν απαντήσει σε 24 ώρες είναι : support@shein.zendesk.com.Φυσικα υπάρχει πάντα η δυνατότητα μέσω του app(με το γνωστό ticket από το support)

  2. Μια ερώτηση να σας κάνω. Όταν η παραγγελία σας έγραφε shipped δεν λάβατε mail απο το shein που να σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας has been shipped και νά σας γραφει τον κωδικό; Εμένα κάθε φορά μου στέλνουν.

  3. Ακριβώς την ίδια εξέλιξη είχε και η δική μου παραγγελία (εκτελωνισμό στην Ελλάδα), η οποία είναι και η μόνη από όσες έχω κάνει για την οποία δεν έλαβα email επιβεβαίωσης του shipping, όπως αναρωτηθήκατε!

  4. Το ίδιο και εγώ η μόνη παραγγελία που δεν μου έστειλαν..τώρα μου έγραψαν ότι είναι στην speedex και έναν κωδικό που τον πατάω και μου λένε λάθος κωδικός . Θα περιμένω μέχρι αύριο να τους πάρω τηλ ..Αυτή η παραγγελία μου έχει βγάλει την πίστη :P

  5. Καλημέρα Κωνσταντίνα. τελικά το πήρες το δέμα σου? Και αν ναι ποιος εταιρεία κούριερ το έφερε? Ευχαριστώ.

 217. Καλησπέρα. Έκανα μια παραγγελία πρώτη φορά από shein και εδώ και 30 μέρες μου γράφει ότι είναι in transit και βρίσκεται στην speedy. Εκτιμώμενος χρόνος άφιξης ήταν μέχρι 20May. H speedy είναι Βουλγαρία? Είναι πολλές μέρες κολλημένο εκεί. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει?

  1. Τον International parcel number τον έχετε; Η τελευταία ένδειξη στο parcelsapp ή στο tracking του shein ποια είναι; Μετά την speedy τα πακέτα έρχονται Ελλάδα και διακινούνται μέσω της dpd στην τελική μεταφορική (acs ή Γενική). Αν θέλετε γράψτε συγκεκριμένα τι σας βγάζει σαν τελευταία ένδειξη.

  2. Το international parcel number το έχω και μου βγάζει Found in Speedy, Tracked with couriers Speedy, Days in transit 31. Μέσα από το shein μου βγάζει In transit in sender’s office και ημερομηνία 25 Απριλίου. Ευχαριστώ πολύ!

  3. Κάντε tracking τον International parcel number στη speedy, στην dpd greece και στην acs. Aν δεν σας βγάζει τίποτα πρέπει να επικοινωνήσετε με shein γιατί ο χρόνος που αναφέρετε από 25 Απριλίου είναι πολύς. Οι τρόποι επικοινωνίας έχουν αναφερθεί πολλές φορές στα post.

 218. Πως μπορώ να κάνω αλλαγή σε κάποιο προϊόν ;

 219. Καλησπέρα, στα ΕΛΤΑ δεν αναγνωρίζουν τιποτα κ το παίρνουν μόνο με χρέωση Κανονική. Έχετε βρει άκρη παρακαλω; εννοείται ΕΛΤΑ κουριερ ή ΕΛΤΑ Ταχυδρομείο;

  1. Ταχυδρομείο, απλό. Ούτε συστημένο, ούτε επείγον.

  2. Καλησπέρα, έχετε βρει άκρη για την επιστροφη; πήγα στα ΕΛΤΑ Ταχυδρομείο κ δε το δέχθηκαν. Μου είπα χρέωση κανονική 13€… πείτε μου αν βρήκατε άκρη παρακαλω. Αν το στείλω απλό ασυνόδευτα ας πούμε, χρεώνουν 8.5€

  3. Παρόλο που δεν έχει χρειαστεί να επιστρέψω κάτι από τις οδηγίες του shein αλλά και τον κο Αρειστιδοπουλο έχει αναφερθεί ότι η χρέωση βαρύνει τον πελάτη. Γιαυτό και πρότεινα ΕΛΤΑ ως το πιο οικονομικό.

  4. Καλημέρα,
   Μόλις έστειλα προς επιστροφή ένα δέμα με ΕΛΤΑ,απλό ταχυδρομείο.
   Πάνω στην ετικέτα επιστροφής που εκτυπώνεις αναγράφεται ”πληρωμένη απάντηση”.
   ”REPLY PAID”.
   Πρέπει αυτό να το αναφέρεις στον υπάλληλο. Η εταιρία shein έχει ειδική σύμβαση ώστε να επιστρέφεις το δέμα σου σύμφωνα με αυτή την ιδιότητα που ανέφερα παραπάνω.
   Απλά το αφήνεις χωρίς καμία επιβάρυνση και δεν λαμβάνεις κάποιο αποδεικτικό αποστολής.
   Εκεί είναι λίγο περίεργο.
   Εγώ το άφησα και βλέπουμε. Επειδή έχω διαβάσει και από άλλους στο youtube κυρίως ότι γίνεται επιστροφή χρημάτων όντως.

 220. Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι γιατί όταν βάζω τον κωδικό τς παραγγελίας στο parcelsupp δεν μου βγάζει international parcel number αλλά next trucking numbers μόνο ο οποίος Ενώ ξεκινάει από 5 είναι 8ψηφιος ??(Το πακέτο βρίσκεται στην Κίνα σύμφωνα με το parcelsupp ενώ σύμφωνα με το shein στην Ελλάδα .Να σημειωθεί ότι δεν το βρίσκω σε καμία εταιρεία κούριερ στην Ελλάδα ακόμα )Ακόμα κάτι που με προβληματίζει είναι ότι ενώ μιλούσα με το cne express μπας και βγάλω καμία άκρη μου είπαν ότι ο κωδικός παραγγελίας είναι λάθος πράγμα που δεν ισχύει γτ τον αντέγραψα και τον κοίταξα πολλές φορές.. Ευχαριστω εκ των προτέρων ..

  1. Μια από τα ίδια κορίτσια. Σύμφωνα με την Shein το δέμα βρίσκεται στην Ελλάδα.ενω η 4px δείχνει ότι έφυγε από την Κίνα.και αυτός ο 8ψηφιος κοδικος.τι συμβαίνει?

 221. Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια επιστροφή. Μου έστειλαν την ετικέτα για την επιστροφή. Γνωρίζει κάποιος εάν θα πρέπει να το στείλω πίσω με acs που μου ήρθε η παραγγελία η με το ταχυδρομείο;

  1. ΕΛΤΑ για να μην πληρώσετε τίποτα.

  2. Το στέλνω με χρέωση δική τους;

  3. Καλησπέρα. Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως μπορω να επικοινωνησω κι εγω μαζί τους για να μου στειλουν κι εμενα την ετικετα επιστροφής?

  4. Μπείτε στην σελίδα στο ιστορικό της παραγγελίας πατήστε return. Επιλέξτε τα είδη που θέλετε να επιστρέψετε και σας στέλνουν την ετικέτα επιστροφής στο e mail.

 222. Κατερίνα,καλημέρα και ευχαριστούμε για την πολυτιμη βοηθεια σου.
  Εμενα σημερα μου εβγαλε arrive at the end delivery company. Εχει φτασει ελλαδα προφανως.Απλα δεν το βρισκω ουτε στη speedy ουτε dpd ουτε acs. Γράφει ακόμη data received και την πολη μου.
  Πρέπει να κανω κατι αλλο;

 223. Προς Στέλλα, Κωνσταντίνα, Κωνσταντίνα2.. Μιλάμε για παραγγελίες που έχει περάσει ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης; Όσον αφορά για την 4px είναι εταιρεία logistics στη Σιγκαπούρη. Το shein χρησιμοποιεί διαφορετικές οδούς διακίνησης προκειμένου να αποφευχθεί η πληρωμή φόρων. Πιθανόν η ένδειξη που σας βγάζει να αναφέρεται τελικά στον προορισμό και ότι έχει παραδοθεί στον τοπικό διανομέα για διακίνηση στον τόπο προορισμού και για αυτό δεν σας βγάζει τον κωδικό στο parcelsapp ή στις Ελληνικές μεταφορικές και σας το δείχνει στην Κίνα. Αυτό όμως πάντα αν μιλάμε για παραγγελίες μέσα στον χρόνο παραδοσης.

  1. Ναι δεν έχει περάσει ακόμα ο εκτιμώμενος χρόνος ..28 Μαίου με 8
   Ιουνίου λέειι η δική μ .. Ευχαριστω πολύ :)

  2. Δεν έχει περάσει ο εκτιμώμενος χρόνος. Επίσης σε εμένα γράφει “Greece arrived at local facility”, επομένως φαίνεται να είναι εδώ. Επίσης το parcelapp συμφωνεί με την έως τώρα κίνηση. Ενδεικτικά, τελευταία ενημέρωση σε εμένα είναι ότι 19 Μαΐου αναχώρησε από Κίνα. Το ίδιο ακριβώς έγραφε κ στο tracking του shein. Η διαφορά είναι ότι στο shein έκτοτε έχουν γίνει 3 updates με τελευταίο στις 22 Μαΐου ότι έγινε άφιξη Ελλάδα ενώ στο parcelapp έχουν πάψει να γίνονται updates από τις 19. Θεωρώ ότι το ότι δεν το βρίσκουμε οφείλεται στον αριθμό που δίνεται στο parcelapp, ο οποίος είναι 8ψήφιος και δεν είναι έγκυρος σε καμία ελληνική μεταφορική. Έχω στείλει email να μου δώσουν international tracking number όμως δεν έχω λάβει απάντηση.

  3. Στο parcelsupp δλδ σου λεει κ εκείνο Ελλάδα?

  4. Μετά την Κίνα βασικά πρέπει να κάνει και ενδιάμεσους σταθμούς στην Ευρώπη φαντάζομαι για να μην περάσει από τελώνια κτλπ..οπότε μήπως δεν είναι ακόμα εδώ

  5. Στο parcelapp γράφει 19.05 Depart from facility-China, ακριβώς ότι έλεγε και στο status του Shein δηλαδή. Υπάρχει συμφωνία. Έκτοτε στο parcelapp δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ενώ στο Shein συνεχίζουν να έρχονται updates (έγιναν στις 20, 21 και 23/5) με τελικό το ότι έχει φτάσει Ελλάδα στο Local Facility.

 224. Καλησπέρα!
  Παράγγειλα κάποια ρουχαλάκια ( 14 Μαΐου ) και βλέπω ( 23 may in transit, partially unable to take off on time )
  Μήπως ξέρουμε τι σημαίνει αυτό;

  1. Τίποτα ανησυχητικό. Δεν έφυγε η παραγγελία στον εκτιμώμενο χρόνο και θα καθυστέρηση λίγο.

 225. Καλησπέρα σας έχω το εξής πρόβλημα το shein Έκανε ενημέρωση στην παραγγελία μου χθες 22 και λέει στς 20 του μήνα και λέει Greece arrived at the local facility καλά μέχρι εδώ αλλά στο parcelsupp μου λέει ότι είναι Κίνα ακόμα ..ψάχνω στο dpd και στην acs με τον international parcel number και τίποτα ..δεν λέει καν Shipment data received ATHENS στο dpd αλλά λέει Enter a valid shipment number! Τι γίνεται?

  1. Και στο postal ninja Κίνα μου λέει..τι γίνεται παίζει να κάνει λάθος το shein η τα άλλα?

 226. Καλησπέρα .Παραγγελία από 13/5 έφτασε στην acs και με τονtracking eφυγε από Θεσσαλονίκη για Βόλο.Καλα δεν είναι 10 μέρες;

 227. Καλησπέρα έχω κάνει μια παραγγελία από shein στις 3/5 από τις 17 μου γράφει partial delivery.Βαζω truck number στο cne και μου βγάζει delivered to local courier.Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν το βάζω στο parcell app μου βγάζει ότι παραδόθηκε στο Detroit USA.Τι συμβαίνει?

  1. Προσπαθώ να βγάλω άκρη και δεν μπορώ…

 228. Καλησπέρα, και εγώ έχω κάνει μια παραγγελια και από τις 16 Μαΐου μου γράφει Departed from facility, δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση και στο parcelsapp μου βγάζει ακριβώς το ίδιο, μήπως ξέρετε γιατί;

 229. Έχω παραγγείλει και μου έβγαλε σήμερα Greece arrived at the local facility.. ψάχνω παντού με τον international parcel number και δεν μου βγάζει πουθενά τίποτα μου λέει no information και επίσης αν το βάλω κανονικά από το σάιτ τον αριθμό που ξεκινάει απ’ 30************* στο parcelsupp μου λέει ότι είναι ακόμα Κίνα τι μπορεί να έχει γίνει?

  1. Επίσης ο international parcel number που είναι από 5 είναι 8ψηφιος αλλά έτσι και αλλιώς δεν μου δείχνει τίποτα όπου και αν τον καταχωρήσω

  2. Tο Greece arrived at the local facility που σας το εμφανίζει; Στο tracking του shein; Το δέμα σας είναι στην μεταφορική στην Ελλάδα. Δεν μπορεί το International parcel number να μην το εμφανίζει στην dpd greece ή στην acs. Εσείς που το βρήκατε το International parcel number ; Άρα κάπου σας το εμφάνισε. Όπως και να χει δοκιμάστε στην dpd και την Acs.

  3. Ναι στο site του shein..όταν βάζω τον κωδικό στο parcelsupp μου βγάζει τον αριθμό που ξεκινάει από 5 όταν τον βαζω σε όλα αυτά acs dpd δεν μου γράφει τίποτα σαν να είναι λαθος ..όταν βάζω τον κωδικό ολόκληρο όπως είναι από το site που ξεκαναει από 30*********** και είναι αριθμοί μόνο τότε μου βγάζει στο parcelsupp ότι είναι στην Κίνα ..Ενώ στο σάιτ του shein λέει Greece arrived at the local facility..

  4. Τώρα στο parcelsupp μου βγάζει αποτέλεσμα τελικά αλλά λέει china ενώ στο σάιτ του shein μου λέει Greece arrived

  5. Μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Ενημερωτικά η μεταφορική που έχει αναλάβει είναι η 4PX. Στο parcelapp δίνεται πράγματι ένας 8ψήφιος κωδικός από 5, ο οποίος αναφέρεται ως “next tracking number” και όχι ως “international tracking number”, όπως είχε συμβεί με προηγούμενες παραγγελίες, τις οποίες διακινούσαν άλλες μεταφορικές. Ωστόσο, παρότι κι εμένα η αποστολή μου βρίσκεται στην Ελλάδα, ο κωδικός αυτός δεν αντιστοιχεί σε καμία ελληνική μεταφορική. Αναζήτησα σε όλες. Έχω στείλει ένα email στην 4PX, δε γνωρίζω αν θα ανταποκριθούν. Όποιος έχει νεότερα πρώτος ας επανέλθει, Ευχαριστώ!

 230. Ακολουθώντας τις οδηγίες που περιγράφονται στο forum, κατάφερα να εντοπίσω την παραγγελία μου.
  Πληκτρολογώντας το Tracking No. της Shein στο parcelapp βρήκα όλη την πορεία και τις πληροφορίες διακίνησης του πακέτου μου στην Ελλάδα για το οποίο δεν είχα νέα ενημέρωση εδώ και αρκετές μέρες από την Shein. Επίσης, δίνεται το tracking number της courier που ανέλαβε να μου το παραδώσει (ACS).
  Μπράβο στα παιδιά που γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες και κάνουν τον κόπο να τις μοιραστούν μαζί μας. Εγω δεν έχω μεγάλη εμπειρία στις online αγορές και πραγματικά με εξυπηρέτησαν πολύ.
  Ευχαριστούμε πολύ!

 231. Καλησπέρα , έκανα μια παραγγελία (Yun express) στις 4 Μαΐου και όταν μπαίνω να δω την κατάσταση της παραγγελίας έχει μείνει από τις 17 Μαΐου και λέει “in transit departed from facility”… 5 μέρες τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι …ξέρεις κανείς τι σημαίνει και που είναι η παραγγελία?

  1. Λογικά πριν από αυτό πρέπει να σας έγραφε custom clearance completed. Tο δέμα ήταν στο Λουξεμβούργο όπου έγινε εκαθαρριση τελών και έχει αναχωρήσει με προορισμό την Ελλάδα. Θέλει 5-6 εργάσιμες. Λογικά σήμερα αύριο θα σας γραφει delivery to local courier. Όπου πλέον είναι στην dpd greece αρχικά και εν συνεχεία στην acs. Aπο την στιγμή που έρχεται Ελλάδα θέλει 6 εργάσιμες για να παραλάβετε. Μoλις φτάσει Ελλάδα με τον International parcel number θα παρακολουθειτε πλέον το πακέτο σας στην acs.

 232. Κορίτσια, όσες έχετε θέμα με το tracking number από CNE express, δηλαδή δεν μπορείτε με τίποτα να βρείτε τον international tracking number κ έχετε απλά έναν αριθμό τύπου 1Α2Β999999999, μπορείτε να στείλετε ένα μέιλ στη CNE στο tracking@cne.com με τον κωδικό σας κ να τους ζητήσετε τον international. Απαντάνε κατευθείαν, και σου δίνουν τον αριθμό για dpd, acs το ίδιο είναι κ είναι όλα μια χαρά!

 233. Είχα κάνει παραγγελία από το shein έφτασαν αλλά η acs δεν μου τα έφερε ποτέ μου είπαν να πάρω τηλ σε μια μεταφορική στην Θεσσαλονίκη, τους κάλεσα έστειλα και email απάντηση δεν πήρα ποτέ.. Ξέρει κανείς τι κάνουμε σε αυτη την περίπτωση;

  1. Αρχικά στο tracking του shein τι σας γράφει τελευταία ενημέρωση; Αν έχει επιστρέψει πίσω θα στείλετε mail με τον αριθμό παραγγελίας. Από το app του shein πατάτε support (το σχήμα των ακουστικών). Προσπερνάτε τις πιθανές ερωτήσεις και στέλνετε απευθείας το αίτημα σας. Ανοίγει ticket και σας απαντούν σε 24 ώρες. Αν έχει επιστρέψει θα σας προτείνουν πίστωση του ποσού στην κάρτα ή paypal, πίστωση του ποσού στο wallet για επόμενη αγορά ή να ξανασταλει το πακέτο.

  2. Λέει επιστροφή στον αποστολέα όταν είχα επικοινωνήσει με την acs μου είπαν να στείλω email στο dpd.gr έστειλα εντόπισαν το δέμα μυ είπαν ότι θα επικοινωνήσουν αλλά τζίφος..

 234. Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η διαδικασία για επιστροφή στο shein ;

  1. Υπάρχουν προγενέστερα post που αναφέρονται στην διαδικασία. Επίσης πατώντας return item κάτω από την παραγγελία σας στο shein σας βγάζει αναλυτικά βήματα που πρέπει να ακολουθησετε.

  1. Που σας δείχνει ότι έχει έρθει Ελλάδα; Λογικά είναι η acs. Έχετε τον International parcel number; Αν ναι κάντε tracking στην acs. Ή στο parcelsapp κάτω κάτω θα σας δείξει την κινεζική μεταφορική yun ή cne και δίπλα την Ελληνική dpd ή acs (είναι το ίδιο συνεργάζονται). Πιθανόν να σας γράφει την speedy αλλά δεν έχει σημασία, είναι ενδιάμεση στη Βουλγαρία. Σε κάθε περίπτωση acs.

 235. Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι βάζω τον αριθμό από 5 στο parcelsupp κ μου βγάζει αυτό No information about your package. We’ve checked all relevant couriers for «GR». If the country is not correct, please select the destination country below. Γτ μπορεί να συμβαίνει αυτό?

  1. Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι βάζω τον αριθμό από 5 στο parcelsupp κ μου βγάζει αυτό No information about your package. We’ve checked all relevant couriers for «GR». If the country is not correct, please select the destination country below. Γτ μπορεί να συμβαίνει αυτό?Στο track του shein λέει in transit facility to service provided και μία περιοχή της Κίνας

  2. “Arrived at short facility SHENZEN”. Aυτο σας βγάζει; Το πακέτο σας δεν έχει φύγει ακόμα από Κίνα. Πρέπει να είναι πρόσφατη παραγγελία. Δοκιμάστε αυτόν τον αριθμό στο tracking της cne express (δεν έρχεται με την Υun express γιατί τα νούμερα της ξεκινούν από ΥΤ).

  3. Είναι δυο εβδομάδες η παραγγελία όχι λέει service provided . ευχαριστώ θα το κοιτάξω :)

 236. Λοιπόν έκανα μια παραγγελία στις 5 μαϊου (CNE express)έμεινε μέχρι 14 λουξεμβουργο κ σήμερα π μπήκα έγραφε 1)άφιξη στη εταιρία παράδοσης 2) αφίξει σαρώσεις 3)λήφθηκε office και 4) Σάρωση αναχώρησης τιι σημαίνουν όλα αυτά. Κ γτ δε Μ έχει δωθεί το international tracking number? Όταν τ εστειλαν με speedy ήταν διαφορετικά κ τρ έχω μπερδευτεί…είμαι σε χωριό κ η παραγγελία ήταν μεγάλη οπότε ανησυχώ γ τ αν θα με βρουν

  1. Για να σας βοηθήσω. Το International parcel number αρχίζει απο 5,το έχετε; Αν όχι με τον αριθμό του shein κάντε tracking στην dpd greece ή στη speedy. Με την Acs δεν παραλάβατε την προηγούμενη φορά; Αφού είστε επαρχία εξυπηρετηστε από κάποιο συγκεκριμένο τοπικό κατάστημα, σωστά; Καλέστε λοιπόν και ενημερωθείτε. Η παραγγελία σας είναι Ελλάδα στη διαδρομή για το κατάστημα εξυπηρέτησης.

  2. Κ σ εμένα δεν έχει δοθεί το tracking number ενώ με τη speedy είχε δοθεί, έχω έναν αριθμό αποστολής 3A5C******* κτλ από CNE express κ ούτε το parcelapp μου έχει βρει τον international κωδικό ακόμη. Λογικά πρέπει να έφτασε σε κάποια acs Θεσσαλονίκης ή Αθήνας και θα επικοινωνήσουν μαζί σας όταν φτάσουνε στην πόλη σας ή όταν προσπαθήσουν να κάνουν την παράδοση. Η acs σχεδόν πάντα στέλνει μήνυμα για ενημέρωση ή παίρνει κ τηλ για την παράδοση, δε νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείτε

  3. Αυτόν τον αριθμό της cne δοκιμάστε τον στο postal ninja. Μήπως σας βγάζει εκεί alternative numbers και να ξεκινάει από 6?Αν ναι πάρτε αυτόν τον αριθμό και δοκιμάστε τον στο parcelsapp ή στη speedy. Θα σας εμφανίσει τον International parcel number που αρχίζει από 5.

  4. Παιδιά δοκίμασα με το tracking της CNE express παντού και στο ninja και DPD και acs δε βγάζει τίποτα…τ προηγούμενα είχαν έρθει με acs oποτε θα περιμένω λιγάκι ευχαριστώ για τη βοήθεια…επισημάνω έστειλα Μαιλ και στο Σέιν κ περιμένω απάντηση καλό απόγευμα

 237. Καλημέρα ! Θέλω να επιστρέψω μια παραγγελία ,έχω επικοινωνήσει με το shein για τη διαδικασία ,αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν θα πρέπει να το επιστρέψω με την acs που μου ήρθε ή μπορώ και με ΕΛΤΑ πχ;

  1. Με τα ΕΛΤΑ για να μην πληρώσετε. Θα το στείλετε απλό, όχι συστημένο ή επείγον.

  2. Καλησπέρα! Αρχικά ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . Μου έστειλαν στο μειλ στοιχεία παραλήπτη που πρέπει να βάλω και οδό. Απλώς βάζω αυτά τα δύο δηλαδή και το στέλνω, αλλά όχι συστημένο ;
   Και επίσης ,γνωρίζετε αν πρέπει να βγάλω και φωτογραφία την απόδειξη ώστε να τη βάλω στην εφαρμογή ; Ή αρκεί που επικοινώνησα με μειλ ;
   Ευχαριστώ ξανά !

  3. Καλησπέρα, έχετε βρει άκρη για την επιστροφη; πήγα στα ΕΛΤΑ Ταχυδρομείο κ δε το δέχθηκαν. Μου είπα χρέωση κανονική 13€… πείτε μου αν βρήκατε άκρη παρακαλω

 238. Aπαντησεις στα post των τελευταίων ημερών :
  Α) Στο Λουξεμβούργο γίνεται ο εκτελωνισμός και καθυστερεί μέχρι και 8 εργάσιμες ημέρες. Οπότε μην ανησυχείτε νωριτερα.
  Β)Χρειαζεται να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος σας συχνά μέσω των tracking των μεταφορικών, του parcelsapp ή του shein. Για να μην επιστρέφουν πίσω άδικα.
  Γ) Η πορεία των παραγγελιών συνηθως έχει ως εξης:Από Κίνα με cne express ή yun express. Εκτελωνισμός στο Λουξεμβουργο. Παραλαβή των πακέτων από την speedy στη Βουλγαρία.Εν συνέχεια Ελλάδα στην dpd greece. Aπο την στιγμή που γράφει ότι έφτασε στην dpd (end delivery company) ελέγξτε το πακέτο στην acs. Xρειαζονται περίπου 6 εργάσιμες για να το λάβετε.
  Δ) Απαραίτητη προϋπόθεση για να ελέγχεται το πακέτο σας σε όλη αυτή την πορεία είναι ο International parcel number. Είτε σας το έχει στείλει ήδη το shein, είτε το βρίσκεται από το parcelsapp, είτε από το postal ninja, είτε από τα tracking των μεταφορικών.
  Ε) Σε πιθανή επιστροφή ωστόσο δεν χάνεται τα χρήματα σας. Επικοινωνήστε με το shein (έχω αναφέρει πως). Θα σας προτείνουν είτε επιστροφή στην καρτα/paypal, είτε αποθήκευση των χρημάτων σας για μελλοντική αγορά, είτε να σας ξαναστειλουν τα πράγματα.
  Στ) Τέλος μην διστασεται να επικοινωνήσετε με το shein για όποια απορία σας. Αν ακολουθήσετε τον σωστό τρόπο επικοινωνίας μέσω του app θα σας απαντήσουν εντός 24ωρων.

 239. Καλησπέρα, έχω κάνει μια παραγγελία και εδώ και 3 μέρες οι μόνες ενημερώσεις που έχω είναι το arrive at the end delivery company και partial delivery. Κανονικά η παράδοση είναι να γίνει από 18 έως 28 του μήνα. Έχω ψάξει το δέμα και στο parcelapp αλλά δεν μου βγάζει κάτι εκτός από τα στοιχεία της διεύθυνσης. Αυτά που μου βγάζει στο tracker τι σημαίνουν;

  1. Καλησπέρα Αναστασία και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα. Το arrive at the end delivery company σημαίνει πως έχει φτάσει στην ελλάδα και το έχει παρει ελληνικη μεταφορική. Εμένα ήταν έτσι για 3 μέρες και μπήκα στο site της CNE κάτω κάτω έχει ένα εικονίδιο για Live customer service. Τους ρώτησα εκεί με το tracking number απο το shein να μου δώσουνε το local tracking number και τώρα μπορώ να παρακολουθω την παραγγελία απο acs και ελπίζω σύντομα να έρθει.

  2. Πρωτον ευχαριστώ παρα πολύ για το tip, εστειλα στη cne και μου ειπαν οτι ακομα δεν εχει φτασει ελλαδα η παραγγελια. Αλλα δεν πειράζει. Και παλι ευχαριστω!

 240. Καλησπέρα, είχα κάνει μια παραγγελία τον Μάρτιο την οποία η κουριερ και συγκεκριμένα η dpd δεν μου την παρέδωσε ποτέ. Η παραγγελία μου έφτασε κανονικά στην Ελλάδα αλλά εγώ δεν είχα καμία απολύτως ενημέρωση από την μεταφορική. Με αποτέλεσμα το δέμα να μείνει στην μεταφορική για πολλές και να το στείλουν οι ίδιοι πίσω. Εγώ έβγαλα την άκρη μετά από πάρα πολύ έρευνα διότι στο site του shein μου έβγαλε delivered αλλά πλέον το δέμα ήταν στην διαδικασία επιστροφής. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; προσπάθησα να επικοινωνήσω και με την μεταφορική αλλά και με το shein και δεν έβγαλα κάποια άκρη. Αν επιστρέψει το δέμα στις αποθήκες τις εταιρίας θα πάρω τα χρήματα μου τουλάχιστον πίσω; η πρέπει να ακολουθήσω κάποια διαδικασία; έχω ψάξει πολύ αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. Θα ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας
  *Να πω πως έχω ξανά παραγγείλει και παρέλαβα κανονικά το δέμα

 241. Καλησπέρα έχω παραγγείλει από τις 14 Μαΐου και δεν μπορώ να βρω πουθενά που βρίσκεται το δέμα μου και τι γίνεται

 242. Γειά σας εμένα το δέμα μου από τις 14 Μαΐου, έχει κολλήσει στο Λουξεμβούργο, τι μπορεί να έχει γίνει;

  1. Κ μένα το ίδιο. Εχει ξανασυμβεί γενικά αυτό πάλι στο Λουξεμβούργο..απλά μπορεί να μας αργήσουν

  2. Κ εμένα ακριβώς το ίδιο, 14 Μαΐου. Την έστειλαν με CNE Express κ μπορεί να φταίει αυτό. Ενώ έκανα ακόμη μία κάποιες μέρες μετά που την έστειλαν με άλλη εταιρία κ την παρέλαβα ήδη.

  3. Και εμένα από 14 Μαίου γραφει import στο αεροδρόμιο του Λουξεμβούργου.

  4. Και μένα τ ίδιο έχετε κάποια ενημέρωση;

 243. Καλημέρα! Παράγγειλα από το shein στις 3 του Μάη και από τις 14 στο tracker τους μου γράφει
  In transit
  Arrive at the end delivery company
  Επειδή γράφει ότι η παράδοση θα γίνει από 18 μέχρι 28 και δεν γράφει τίποτα άλλο ήθελα να ρωτήσω α έχει συμβει και σε καποιον αλλο αυτο και ποσο εκανε να γινει η παραδοση

  1. End delivery company ειναι η τοπική courier. Στην προκειμένη περίπτωση πρέπει το πακέτο σας να βρίσκεται ήδη στην dpd greece ή στην acs. Με τον International parcel number ελέγξτε το στο tracking τους. Από την στιγμή που φτάνει στην ελληνική μεταφορική θέλει 6 εργάσιμες περίπου για να παραλάβετε.

  2. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Το τσέκαρα μέσω του parcelapp και δεν έχει βγάλει κάτι αλλά τουλάχιστον έβγαλα άκρη!

 244. Συγνώμη για την χαζή ερώτηση αλλά έχω μπερδευτεί..Εμενα λέει μια παραγγελία sender’s office από τα 7 του μήνα μετά ψάχνω στς yun cne express κ δεν μου βγάζει αποτελέσματα..ούτε ecs .. μπορεί απλά να μην έχει ενημερωθεί? Κοίταξα και στην speedy και μου έλεγε κάποιες μεταφορικές κ τον αριθμό που έγραψα στς προηγούμενες που ανέφερα yun κτλπ..Τι μπορεί να έχει γίνει ?

  1. Χρειάζεστε οπωσδήποτε τον International parcel number (από 5) προκειμένου να μπορέσετε να ελέγξετε την πορεία του πακέτου σας στην dpd και την Acs. Στη speedy δεν σας το εμφάνισε; Αν δεν το έχετε επικοινωνήστε με shein να σας το δώσουν. Όσο για την ένδειξη in sender’s office είναι κολλημένο, έχει συμβεί σε πολλούς από εμάς πρόσφατα και τα δέματα παραληφθηκαν. (δείτε προηγούμενα posts)

 245. γεια σας μήπως έχει κάνει κάποιος επιστροφή απο shein και μπορεί να βοηθήσει?

  1. το ιδιο ψαχνω κι εγω! πως επιστρεφουμε βρε παιδια? εκτυπωσα τη διευθυνησ, αλλα δεν εχω καταλαβει το παω πισω στην acs που μου παρεδωσε? η αλλου?

 246. Εμένα δυστυχώς δεν μου βγάζει τον international parcel number. Ούτε κ στη προηγούμενη παραγγελία δεν μου το έβγαζε . Δηλαδή μέχρι κ στο σπίτι που ήρθε στο parcelapp μου βγάζει σαν μεταφορική την cne express.. περίεργο δεν είναι ; Η μήπως κολλάει το σύστημα;;;

  1. Και σε εμένα το έκανε αυτό. Νταξεί αφού φτάνουν στον προορισμό και στην ώρα τους δεν υπάρχει θέμα

 247. Γεια σας!και εμένα η παραγγελία μου είναι στο Λουξεμβουργο για εκτελωνισμο προφανως.Εντοπισα κ το parcelapps οπου γραφει found in speedy και μετα εχει διαφορες εταιρειες κουριερ.Εγω στις ελληνικες να ψαχνω αφου μου βγαλει οτι εχει φυγει απο λουξεμβουργο η να το δω απο τωρα;

  1. Μπορείτε και τώρα να κάνετε tracking τον International parcel number στην dpd greece αρχικά και στην acs στη συνέχεια. Αλλά αν δεν έχει φύγει από Λουξεμβούργο θα σας βγάζει μόνο Shipment data received, δηλαδή τα στοιχεία της διεύθυνσης σας.

 248. Αυτό είναι το tracking number του σειν 3*5*563508691… Όπου αστερίσκος και γράμμα. Δεν μου εμφανίζει κάποιο άλλον αριθμό είτε από 5 είτε από 6 …

  1. Το πακέτο σας έρχεται με την cne express. Στο tracking της εταιρείας θα σας βγάλει τον International parcel number.Εναλλακτικα στο parcels app θα σας βγάλει το ίδιο.

 249. Καλησπέρα σας…έκανα μια παραγγελία στις 5 του μήνα κ τώρα στις 14 λέει άφιξη στη εταιρεία παράδοσης. Κ στην προηγούμενου παραγγελία όταν ήταν σε αυτό το στάδιο μετά απ’ δύο ημέρες ήταν σπίτι μου .
  Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι , γιατί δεν μου βγάζει και το ελληνικό ttacking number;;;;

  1. Το tracking number του shein θα το βάλετε στο parcelsapp. Εκεί θα σας εμφανίσει το International parcel number (είναι ένας αριθμός από 5).Εναλλακτικά αν το tracking number του shein αρχίζει από 6, βάλτε τον στο tracking της dpd greece ή της speedy. Πάλι θα σας εμφανίσει τον International parcel number με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε το πακέτο σας στην acs.

 250. Καλησπέρα, στην παραγγελία μ δίπλα από το track μου λέει ” confirm delivery” ενώ έχω κάνει κανονικά την παραγγελία μου και όταν το πατάω μου βγάζει’ ‘there are products that have not been signed, confrim receipt of order” και μου λέει να πατήσω ναι ή όχι.
  Δεν ξερω τι να κάνω και με αγχώνει γιατί είναι η πρώτη μου φορά που παραγγέλνω.
  Θα ήθελα την βοήθεια σας αν ειναι εύκολο!

  1. Τo confirm delivery το πατάμε όταν έχουμε παραλάβει την παραγγελία μας. Στην ουσία ρωτάει αν τα προϊόντα που λάβαμε είναι σωστά και πατάμε οκ. Όταν παραλάβετε και το πατήσετε θα δείτε ότι θα κερδίσετε και πόντους!!

 251. Παιδιά εμενα η παραγγελία δεν έχει έρθει έλεγε ότι έχει έρθει κανονικά εδώ στα Γιάννενα αλλα μετά έβγαλε λάθος διευνηση και γύρισε πίσω μου λέει has been signed (delivered back to sender )ξερει κάποιος αν θα ξανά γυρίσουν τα ρούχα η να μου βάλουν τα χρήματα στην κάρτα

  1. Βάλτε τον International parcel number στο tracking της acs, δείτε τι σας βγάζει τελευταία ενημέρωση και επικοινωνήστε άμεσα μαζί τους.

 252. Εχω παραγγείλει και επειδή δεν έβρισκαν την διευνηση γύρισαν πίσω και τα έχω πληρώσει με κάρτα οποτε είναι πληρωμένα και δεν έχουν έρθει γιστι γύρισαν πίσω τι να κάνω

 253. Καλησπέρα.. Τελικά η παραγγελία που είχα κάνει στις 27 Απρίλη και δεν ήρθε ποτέ έχει χαθεί με ενημέρωσαν με email.. Ελπίζω να γίνεται επιστροφή χρημάτων έχω πληρώσει με κάρτα Mastercard 😔

  1. Δεν θα χάσετε τα χρήματα σας.Υπαρχουν 3 επιλογές. Να σας τα πιστωσουν στην κάρτα. Να σας πιστωσουν τα χρήματα στο wallet για επόμενη παραγγελία σας. Ή να σας ξαναστειλουν την παραγγελία. Στο mail που σας έστειλαν επικοινωνήστε και ζητήστε τι σας εξυπηρετεί.

 254. Έχω κάνει μια παραγγελία και μου γράφει εδώ και 4 μέρες ότι βρίσκεται “Luxembourg finder international airport customs clearance import”.Πιστεύεται θα έχει χαθεί ;Και γράφει ότι μεταφέρεται με speedy.

  1. Και εμένα το ίδιο έχει συμβεί….βεβαια περιμένω το δέμα σε 2 μέρες απλά φοβάμαι μήπως περάσει τελωνείο με αυτό που γράφει. Μπορεί κάποιος που του εγραφε το ίδιο με εμένα και την κοπέλα για τελωνειακό έλεγχο στο Λουξεμβούργο , να μου πει αν του ήρθε κανονικά η αν τελικά πέρασε τελωνείο? Δεν ξέρω αν έκανα λάθος που παρήγγειλα από το app του SHEIN αλλά τον ίδιο σύνδεσμο (link) με το ευρωπαϊκό έχει.

  2. Δεν περνάει. Και μενα η προηγούμενη παραγγελία είχε μείνει εκεί τουλάχιστον 3-4 μέρες και μετά μου εμφάνισε ότι ήρθε Ελλάδα και ήταν στην acs!!

  3. Η παραγγελία σας έχει ήδη εκκαθάριστει στο τελωνείο (custom clearance import σημαίνει αυτό ακριβώς). Στο Λουξεμβούργο ενδέχεται να μείνει και 8 εργάσιμες. Μην ανησυχείτε.

  4. Εγώ είχα κάνει 4 διαφορετικές παραγγελίες και όλες έχουν έρθει Ελλάδα εκτός από αυτήν που είναι ακόμα Λουξεμβούργο.Και είχα κάνει παραγγελία και αργότερα από αυτήν και έχει ήδη φθάσει Ελλάδα ,ενώ αυτήν έχει αργήσει,τουλαχιστον παραδώσει έχει μέχρι 25/5 όποτε θα δείξει.Ίσως έτυχε να έρθουν οι άλλες παραγγελίες μου νωρίτερα Ελλάδα.Ευχαριστω πάντως!

  5. Και εμενα ειναι εδω και μια εβδομαδα Λουξεμβούργο για εκτελωνισμό
   Επισης βαζω τον αριθμο μου στην acs αλλα δεν υπαρχει.

  6. Στο Λουξεμβούργο έχει ήδη γίνει η εκκαθάριση από δασμούς. Δεν θα πληρώσετε τίποτα παραπάνω. Απλά καθυστερεί αρκετές εργάσιμες μέχρι να μεταβεί Ελλάδα. Να τονίσω ξανά ότι ο εκτιμώμενος χρόνος που αναφέρει το shein αγορά την άφιξη του πακέτου στην Ελλάδα. Από κει και πέρα μπορεί να χρειαστεί 6-8 εργάσιμες για να το λάβετε στα χέρια σας.Υπομονη!!!

 255. Έχω κάνει μια παραγγελία η οποία χωρίστηκε σε δύο πακέτα. Το ένα έχει ήδη ξεκινήσει με yun express και το άλλο δεν φαίνεται να έχει ξεκινήσει αλλά βρήκα το trucking number το οποίο είναι της speedy Βουλγαρίας. Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω βάλει την διεύθυνση και τον ταχυδρομικό κώδικα της Θεσσαλονίκης αλλά όταν μπαίνω στην ιστοσελίδα της speedy μου βγάζει shipment data received Athens ενώ θα έπρεπε να λέει Θεσσαλονίκη. Το έχει πάθει κανείς αυτό; φοβάμαι μη χαθούν τα πακέτα και πάνε χαμένα και τα χρήματά μου

  1. Έστειλα email στη speedy και μου είπαν να επικοινωνήσω με την DPD. Οπότε έστειλα email και στην DPD και μου είπαν ότι φαίνεται ως περιοχή παράδοσης η Αθήνα και να επικοινωνήσω με τον αποστολέα για να την αλλάξουν. Έχω στείλει πόσα μηνύματα και στο Instagram και στο Facebook και στο Customer service και απάντηση καμία… Νομίζω ότι απλά πέταξα τα λεφτά μου…και ήταν πολλά δυστυχώς αυτή τη φορά Δεν μου έχει ξανατυχει αυτό. Όλες οι προηγούμενες παραγγελίες ήρθαν κανονικά παρόλο που το φοβόμουν γιατί ήμουν στο χωριό μου, ενώ τώρα έγινε όλο το μπέρδεμα με την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη

  2. Κι εγω έχω ακριβώς το ίδιο θέμα! Αντι να γράφει Λαρισα όπως συνήθως έχει τον σωστό Τ.Κ αλλα γράφει Αθήνα. Θα στείλω κι εγω στο customer service, αν έχεις κανένα νέο γράψε update εδω!

  3. Στο customer service υπάρχει μια δυνατότητα “ticket” όπου γράφεις αυτό που θες, μπορείς να ανεβάσεις ακόμη και φωτογραφία και λέει ότι σου απαντάνε σε 48 ωρες. Εγώ περιμένω δηλαδή απάντηση αύριο το απόγευμα. Προσωπικά ανέβασα και screenshot και απο την ιστοσελίδα της DPD που φαίνεται η Αθήνα αλλά και από την παραγγελία μου που φαίνεται η διεύθυνση της Θεσσαλονίκης. Μήπως τελικά απλά πάνε στο κατάστημα της Αθήνας και μετά θα τα στείλουν στις διευθύνσεις μας; Αν ισχύει όμως αυτό, η κυρία από την DPD γιατί μου είπε να επικοινωνήσω με τον αποστολέα και να αλλάξω τα στοιχεία;;;

  4. Η speedy και η dpd είναι εταιρείες logistics η μία με έδρα την Βουλγαρία και η άλλη Ελλάδα. Το αν θα έρθει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη το δέμα δεν έχει καμμια σημασία,αρκει τα στοιχεία διεύθυνσης στο shipment data received να είναι σωστά. Αυτές οι εταιρείες θα μεταβιβασουν το δέμα στην acs και από κει θα γίνει η παράδοση. Εγω μένω Αθήνα και όλες οι παραγγελίες μου φθάνουν πρώτα στη Θεσσαλονίκη. Ελέγξτε τον International parcel number και στο tracking της acs.

  5. Αυτό το γνωρίζω γιατί από προηγούμενες παραγγελίες που έκανα στο χωριό μου, με γενική ταχυδρομική έχει τύχει να έρθει από Αθήνα ενώ με acs από Θεσσαλονίκη. Πάντα όμως στο shipment data received στην DPD μου έβγαζε το χωριό μου και τον τ. κ. , τώρα βγάζει Αθήνα και τον τ. κ. που έχω δηλώσει στην παραγγελία του shein. Δεν με απασχολεί αν θα έρθει το δέμα από Αθήνα, με απασχολεί να μην μείνει στην Αθήνα και ψάξουν εκεί την διεύθυνση ενώ εγώ είμαι Θεσσαλονίκη και εν τέλη δε το βρουν και γυρίσει πίσω. Ευχαριστώ πολύ πάντως!

  6. Τανια μου απάντησαν.

   I understand that you are wondering why your tracking details shows “Shipment data received – ATHENS”.

   Upon checking, Athens is where the shipping company is and the tracker will show you all the details of your parcel so that you’ll be updated with the status/whereabouts of your order.

   I can see that your order is still within the shipping timeframe and is estimated to arrive in 2021-05-27 to 2021-06-06. It was shipped out last 2021-05-13.

   No worries, international shipment takes time but your order is still on its way to your address.
   Και κατω από το κείμενο είχε και φώτο με τα στοιχεία μου, διεύθυνση τηλ κλπ

 256. ΈΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ’

  1. Είστε πολύ ασαφής. Δεν παρακολουθουσατε την πορεία της παραγγελίας σας στο tracking του shein, του parcelsapp, των μεταφορικών; Τι σας λέει το tracking του shein; Ανάλογα με το τι σας γράφει επικοινωνήστε μαζί τους για πιθανή επιστροφή των χρημάτων σας.

 257. Τελικά αν βρείτε τον τρόπο επιστροφής παρακαλώ ενημερώστε και εμενα

 258. Καλησπέρα σας. Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με επιστροφή. ΄Έχει ερωτηθεί παρακάτω πολλακις αλλα έχει απαντηθεί εν μέρει. Τις οδηγίες τις ακολουθησα, έφτασα και στο σημείο που εκτύπωσα το label. Οπότε μη μου απαντήσετε να ακολουθήσω τις οδηγίες , οπως βλεπω σε πολλα σημεία παρακάτω :D
  Σε ένα βημα της επιστροφης εχει 2 επιλογες:
  –Αποστολή με δικό μου κόστος
  –Εκτύπωση σχετικού label με συγκεκριμένο κόστος κάπου 4.5 ευρώ ή κατι παραπάνω για παραπάνω κιλά.
  Επέλεξα την εκτυπωση του label, και όπως αναφέρει κ μια κοπέλα παρακατω, αναφέρουν κάτι για Bpost. Κάλεσα ACS κ μου παν οτι ανεξαρτητα απο label χρεωνουν 17 ευρω. Πηρα ΕΛΤΑ κ μου ειπαν οτι δεν ξερουν σιγουρα αν δεν παω απο το ταχυδρομειο. K οτι θεωρουν οτι θα πληρώνω και οτι το BPost που αναφέρουν στο shein είναι μάλλον Ταχυδρομειο Βελγίου.
  Οι ερωτήσεις μου είναι πολύ συγκεκριμένες και απευθύνονται σε ατομα που εχουν κανει επιστροφη και ξέρουν τη διαδικασία.
  Πρέπει να επιλέξω label και αν ναι, απο που το στέλνω δωρεαν? Αν δεν υπαρχει καπου δωρεαν, τοτε δεν πρεπει να επιλεξω label κ πρεπει να επιλεξω αποστολη με δικο μου κοστος (ωστε να μη χρεωθω κ το return fee που χρεωνεται οταν επιλέγεις label)?
  Ποια ειναι η καλυτερη επιλογή για να τα επιστρεψω?
  Αν κανεις δεν ξερει να απαντησει τα παραπανω, ξερει καποιος ενα email για shein η πως οδηγουμαι σε φορμα αποστολής μηνύματος?
  Ευχαριστώ

  1. Αυτό ρώτησα και εγώ ποιο κάτω πριν απο κάποιες μέρες αλλα απ’ότι φαίνεται κάνεις δεν ξέρει διότι μέχρι στιγμής είναι ολοι στην ανάλυση και τις λεπτομέρειες που αφορούν το κομμάτι της παραλαβής και της διαδρομης της παραγγελίας και οτι αφορά την επιστροφή οι περισσότεροι λενε να κανουμε επαφη με την Shein, πράγμα το οποίο είναι και αυτονόητο και δεν είναι άξιο αναφοράς. Και εγω το προσπάθησα πάντως και δεν βρήκα κάποιο τρόπο διότι οπως λες το Bpost που σου αναγνωρίζει την ετικέτα για δωρεάν αποστολή βρίσκεται Βέλγιο και η δεύτερη επιλογη που υπάρχει για επιστροφή με δικα σου έξοδα στο κέντρο διαλογής της Shein στο Βελγιο είναι ασύμφορη διότι εμένα τα ΕΛΤΑ μου ζητήσανε κάπου στα 26€ και τα ACS πάλι τα ίδια και δεν ρώτησα καν πόσο θα κοστίσει. Και όλα αυτά για ενα δέμα λιγο πάνω απι ενα κιλό και αξία παραγγελίας 56€ πού δεν ξέρεις και ολας αν θα φτάσει το δεμα στο προβλεπόμενο χρόνο για επιστροφές και μετά εαν θα δεχτεί το Shein να σου κάνει full refund. Οπότε μάλλον αυτή ηταν η πρώτη και τελευταία παραγγελία μου απο Shein εκτός και εαν βρεθεί κάποια λύση για επιστροφές πού δεν εχω σκεφτεί.

  2. Γιατί δεν δοκιμάζεται να στειλεται mail στο support@shein.zendesk.com;… Δεν έχει χρειαστεί να επιστρέψω κάτι, λυπάμαι αν δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο.

  3. Επίσης να σας παραπέμψω σε post του κου Αριστειδοπουλου στις 29/4 που δίνει οδηγίες για επιστροφή και ξεκαθαρίζει ότι σύμφωνα με την πολιτική του shein τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελατη. Άλλωστε το αναφέρουν και στην σελίδα τους, όπως και τα βήματα που πρέπει να ακολουθησετε για επιστροφές.

  4. Καλησπέρα. Τελικά αν βρείτε τον τρόπο επιστροφής παρακαλώ ενημερώστε και εμένα. Έχω ακριβώς τις ίδιες απορίες.

  5. Καλημέρα σας. Διάβασα τις απαντήσεις σχετικά με επιστροφές, μία προς μία πριν γράψω την ερώτηση! Για το κόστος αναφέρεται οντως και ήταν κ αναμενόμενο εδώ που τα λέμε… Αλλά σ αυτή την περίπτωση είναι λάθος που βάζουν κ το εκτυπωση label σαν επιλογή, γιατί πάνω γράφει paid και τα λοιπά. Οτι ειναι πληρωμένο. Μπερδευει δηλαδη. Κ εκτός αυτού αν πληρωνεις την αποστολη της επιστροφής γιατι να πληρωσεις κ το κοστος return fee που εχεις με το label? Οπότε αυτό ήθελα να μάθω αν το γνωρίζει κάποιος. Όποιος έχει επιστρέψει οπότε υποθετω αγνοει την επιλογή εκτύπωση label και επιλέγει το αποστολή με δικό μου κόστος. Σε κάθε περίπτωση έχω στείλει στο email που αναφέρετε και περιμένω απάντηση.
   Αν μάθω κάτι παραπάνω θα το γράψω εδώ για να το γνωρίζουν και οι υπολοιποι.
   Σας ευχαριστώ, καλή συνέχεια.

  6. Αντώνη καλημέρα.
   Εμένα πάντως (τηλεφωνικά, το τονίζω) μου δωσαν τιμες 17 ευρώ από ACS και κάπου τόσο και από ταχυδρομείο για μέχρι 1 κιλό. Τα είχες βάλει σε κάποιο κουτί?
   Δε νομίζω ότι υπάρχει αλλος τρόπος, θα το μάθουμε ελπίζω σύντομα. Έχω στείλει email στην εξυπηρετηση του Shein (σε αυτό που αναφέρει η Κατερίνα παρακάτω) κ περιμένω απάντηση.

   Αν ήταν η πρώτη σου παραγγελία, η αλήθεια ειναι ότι με κάθε σαιτ θες 1-2 παραγγελιες να μαθεις λιγο τα νουμερα κ τη λογικη οπως κ τι να προσεχεις. Πχ εμενα το κλασσικο προβλημα με το shein ειναι οτι δεν ειναι παντα το υφασμα που περιμενω κ δεν εννοω απαραιτητα σαν ποιοτητα, αλλα πχ γραφουν φορμα κ ειναι η γυαλιστερη ή πολυ λεπτό ύφασμα. Κ εμένα τα μισά που ήρθαν σ αυτή την παραγγελία δε μου εφαρμοζουν καλα, οποτε θελω να τα επιστρεψω, αν ομως το εχεις παρει τα μισα χρηματα απο ότι απο αλλου, καπου η χασουρα καταπινεται. λες απλα ιενια σα να το πηρα πχ απο το asos. αλλά οκ θελει προσοχη οταν παραγγελνεις. πχ παντελονι αποφευγω να παραγγειλω. με εχει βγαλει ασπροπροσωπη σε πιτζαμες, σε φουστες, αξεσουαρ, καποια ειδη για το σπιτι κλπ. Ολη την καραντινα μεσα την εβγαλα με πιτζαμες με 10 ευρω φοβερη ποιοτητα και φορμες με 7-8 ευρω πολυ ανετες. εχω κανει δηλαδη ηδη την αποσβεση απο αλλες παραγγελιες. απλα η γνωμη μου ειναι αρχικα, κανε μικρες παραγγελιες κ ρουχα που κ να μη σου πεσουν ακριβως δεν πειραζει.

  7. Καλημέρα, μόλις έκανα μια επιστροφή shein. Η διαδικασία που ακολούθησα είναι η εξής: εκτύπωσα το return label, στο σημείο που αναφέρει την διεύθυνση έγραψα έναν κωδικό που μου είχαν στείλει στο mail.Το πήγα στο ταχυδρομείο και μου είπαν ότι φεύγει σαν απλό όχι συστημένο άρα δεν έχω την δυνατότητα να το παρακολουθήσω στο σύστημα.Δεν πλήρωσα τίποτα, δεν μου έδωσαν κάποιο αποδεικτικό γιατί ήταν απλό και αναμένω απο εβδομάδα να φτάσει Βέλγιο.

  8. Οπότε διάλεξες return by bpost και μετά πήγες στα ελτα;

  9. τον κωδικο πως τον ζηταμε? επισης στο σαιτ λεει οτι θελει να ανεβασουμε το αποδεικτικο επιστροφης, οποτε αν τα ελτα δε δινουν αποδεικτικο τι γινεται?

  10. Τον κωδικό πως θα τον πάρουμε?στέλνουμε κάπου μειλ και τον ζητάμε?

 259. Σας ευχαριστώ κορίτσια θα κάνω υπομονή και θα δείξει.. Ωστόσο έχω επικοινωνήσει μαζί τους και σε mail αλλά δεν έχω λάβει καμία απάντηση!!

 260. Γεια σας !!
  ΣΟΣ βοήθεια
  Έχω κάνει μια μεγάλη παραγγελία από το SHEIN με αποτέλεσμα να χωριστεί το πακέτο μου σε δυο.
  Η παραγγελία έγινε στις 25 Μαρτίου και μας έγραψαν ότι θα την παραλάβουμε 7-17 Απριλίου.
  Το ένα από τα δυο πακέτα το έχουμε παραλάβει κανονικά.
  Το δεύτερο πακέτο δεν το παραλάβαμε ποτέ και στο parcelsapp μας έχει γράψει ότι έγινε επιστροφή στο κέντρο. Αυτό μας το γράφει από 10 Απρίλη
  Και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση και δεν απαντάνε πουθενά.
  Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;

  1. Από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας δεν παρακολουθουσατε την πορεία των πακέτων μεσω του tracking του shein ή μέσω του parcelsapp ή μέσω των μεταφορικών;Αnyway ο τρόπος επικοινωνίας με shein είναι αυτός που αναφέρω ήδη σε σημερινό post μου.

  2. Μπορείτε επίσης να στειλεται mail στο support@shein.zendesk.com.Σε κάθε περίπτωση απαντούν σε 24 ώρες. Αν και το συγκεκριμένο mail αφορά υπάλληλο του shein που με εξυπηρέτησε σε πρόβλημα δικής μου παραγγελίας και το οποίο ανάρτησα παλιότερα. Καλύτερα μέσω της εφαρμογής. Είναι κέντρο εξυπηρέτησης και απαντά διαφορετικός υπάλληλος κάθε φορά.

 261. Α) Μπορεί να δείχνει in sender’s office αλλά η παραγγελία προχωράει κανονικά.
  Β) Παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας μέσω του tracking των μεταφορικών. Αρχικά με την yun express ή την CNE express. Mετα με την Acs.
  Γ) Η Speedy και η dpd είναι συνεργαζομενες εταιρείες logistics με την Acs.
  Δ)Για επικοινωνία με το shein, από την εφαρμογή πατάτε support (το σχήμα των ακουστικών), προσπερνάς τις πιθανές ερωτήσεις και γράφετε το αίτημα σας. Ανοίγει ticket και σας απαντάνε εντός 24 ωρών.
  Ε) Ο International Parcel number είναι ένας αριθμός που ξεκινάει από 5 και αν δεν σας έχει αποσταλεί με mail από το shein όταν σας ενημερώνουν ότι έχει αποσταλεί η παραγγελία τότε το βρίσκεται από το parcel app ή από το tracking των μεταφορικών, της speedy ή της dpd.
  Στ) Αν δεν έχει παρέλθει ο εκτιμώμενος χρόνος από το shein θα σας πουν να περιμένετε.
  Ζ) Τέλος ο εκτιμώμενος χρόνος που ορίζει το shein αφορά την άφιξη του πακέτου στην Ελλάδα. Από κει και πέρα μπορεί να χρειαστούν και 6 εργάσιμες για να παραλάβετε.

  1. Συγνώμη για την χαζή ερώτηση αλλά έχω μπερδευτεί..Εμενα λέει μια παραγγελία sender’s office από τα 7 του μήνα μετά ψάχνω στς yun cne express κ δεν μου βγάζει αποτελέσματα..ούτε ecs .. μπορεί απλά να μην έχει ενημερωθεί? Κοίταξα και στην speedy και μου έλεγε κάποιες μεταφορικές κ τον αριθμό που έγραψα στς προηγούμενες που ανέφερα yun κτλπ..Τι μπορεί να έχει γίνει ?

  2. Επίσης ενώ στο site λέει ότι μια δεύτερη παραγγελία που έκανα έχει γίνει shipping δεν μου έχει έρθει καμία ενημέρωση σε email και όταν πατάω και track στο site δεν έχει αριθμό παραγγελίας όπως σε κάθε παραγγελία που κάνουμε ..Τι γίνεται.. ?Ευχαριστω εκ τον προτέρων

 262. Καλησπέρα,
  Έχω θέμα με Shein. Μου έστειλαν λάθος νούμερο και θέλω να επιστρέψω το προϊόν με την ετικέτα επιστροφής της Shein. Στα ΕΛΤΑ τηλεφωνικά μου είπαν ότι χρεώνομαι 15€ ενώ στην ACS όπου από εκέι παρέλαβα, 50κάτι!!!!
  Γνωρίζει κανείς ποια ταχυδρομική αναγνωρίζει το RETURN LABEL τους ώστε να μην επιβαρυνθώ τα κόστη μεταφοράς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  1. Θα επικοινωνήσεις με το shein από την εφαρμογή και θα σου δώσουν εκείνοι οδηγίες. Με τον τρόπο που έχει αναφερθεί πολλάκις στα post.

 263. Γειαα σας ! Ξέρει κανείς ποιο ειναι το μαιλ για ερωτήσεις στο shein? ☺️

 264. Καλημέρα…Στο track του shein λέειin transit in sender’s office από τις 27 Απρίλη έως τώρα δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί

  1. Μην αγχώνεσαι θα ξεκολλήσει από την στιγμή που έχεις 12-21/5 εκτιμώμενη παράδοση θα έρθει , σε παλιότερα post θα δεις ότι και άλλες κοπέλες είχανε το ίδιο πρόβλημα με σένα Και παρέλαβαν κανονικά !Θα ξεκολλήσει. Ήταν και οι ημέρες του Πάσχα, μεγάλες καθυστερήσεις στις μεταφορικές.
   Εάν θέλεις στείλε ένα μήνυμα στο Shein για να σου φύγει το άγχος!

 265. Βασικά έκανα λάθος δεν γράφει dpd αλλά speedy τι πρέπει να κάνω τώρα;

 266. Δεν κάνει τπτ..Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την dpd έχεις κάποιο τηλέφωνο; Μάλλον να ανησυχώ κ εγώ ότι θα έχει χαθεί και το δικό μου 😔😔

  1. Στο Track του Shein τι σας γράφει; Που βρίσκονται;
   Εάν διαβάστε σχόλια και σε έμενα όπως και σε άλλες κοπέλες μας εγραφε μόνο speedy στο parcelsapp και μέσω του Shein είχε κολλήσει μέρες στο Λουξεμβούργο σήμερα ξεκόλλησε το δικό μου,και παραδόθηκαν κανονικά τα δέματα μπορείς να περιμένεις λίγες μέρες να δεις εάν θα ξεκολλήσει!
   Σε αυτό το e-Mail απαντάμε εντός 24 ωρών support@shein.zendesk.com και DPD 210 77 77 279

 267. Spiridoula μπαίνεις στο parcelsapp.com και συμπληρώνεις το tracking number σου και στη συνέχεια από κάπου σου γράφει International parcel number ξεκινάει απο 5… στη συνέχεια το κάνεις επικόλληση στην acs και βλέπεις αν θα στο εντοπίσει…Εγώ το έκανα αυτο όπως μου είπε η Αθηνά αλλά δεν εντοπίστηκε εκεί το δέμα.. Κάνε μια προσπάθεια εσύ !!!

  1. Αααα τώρα κατάλαβα τι εννοείται 5..Το έχω κάνει κ αυτό.Κ εμένα δν μ δείχνει κάτι γτ δν εχει έρθει καν Ελλάδα.Απο το Dpd που πήρα τηλ μ είπαν ακόμα είναι στ αεροδρόμιο στ εξωτερικό κ έχει χαθεί μάλλον το δεμα κ να στείλω μνμ να μ κάνουν επιστροφή χρημάτων.Την ίδια μέρα μ έστειλα τις παραγγελίες.Η μια ήρθε,η άλλη όχι.. Παντως κ μνμτα έχω στείλει κ απάντηση τπτ.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως που με βοήθησες!

 268. Athina το έχω κάνει αυτό με τον αριθμό 5….. δεν μου δείχνει τπτ δεν το βρίσκει 😣

  1. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ Κ ΕΓΏ..ΤΙ ΕΝΝΟΕΊΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΘΜΟ 5?ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ?

  2. Κάλεσε την DPD και θα σου πούνε που είναι το δέμα σου!Μπορεί να έχει κολλήσει το σύστημα!

 269. Έχω κάνει μια παραγγελία από τις 27 Απρίλη και παραμένει στο in transit in sender’s office έχει κολλήσει εκεί αρκετές φορές και στο parcelsapp δεν μου δείχνει π βρίσκεται απλά γράφει dpd… Επίσης παράδοση λέει από 12 έως 21 μαϊου ..Εάν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει ας Μ απαντήσει.. Ευχαριστώ ❤️

  1. Πληκτρολόγησε τον αριθμό από 5…. στην Acs εγώ έχω κάνει παραγγελία στις 26 Απρίλη και είχε κολλήσει στο Λουξεμβούργο αρκετές μέρες χωρίς Κάποια άλλη ανανέωση ακόμα και τώρα, με εκτιμώμενη παράδοση 11-21/5. Το δέμα μου είναι acs και το περιμένω!

 270. Καλησπέρα σας
  Προσπαθώ να επιστρέψω πράγματα με το label τους
  Όπως αναγράφουν στο site δεν πληρώνουμε στα ταχυδρομεία και αφαιρείται το ποσό από την παραγγελία μας. (Για 1-2kg -7,50ευρω)
  Ωστόσο, πήγα στα ελτα της γειτονιάς μου με το label του shein και μ ζήτησαν 30 ευρώ.

  Πώς μπορώ να επιστρέψω με χρέωση του shein?

  Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

  1. Επειδή έχω ακριβώς το ίδιο ερώτημα κι απάντηση δεν έχω πάρει από την SHEIN, μήπως βρήκες ποια εταιρεία δέχεται να επιβαρυνθεί ο παραλήπτης (στην προκειμένη η SHEIN) το δέμα που επιστρέφεις? Τα ΕΛΤΑ μου είπαν 15ευρώ για ένα σορτς που από μόνο του έκανε 13€. Επομένως, έχω μπερδευτεί τι να κάνω και χρειάζομαι κατευθυντήριες γραμμές. Ευχαριστώ

  2. @ΕΠΗ

   Καλησπέρα σας,
   Μετά από πολύ ταλαιπωρια (τηλ σε όλες τις μεταφορικες) κ καμμια απάντηση του shein στο Email, βρήκα ένα ΕΛΤΑ στο Μαρούσι που το δέχτηκε

   Ελπίζω να μην έχω αργήσει πολύ να απαντήσω

 271. Καλησπέρα.Εχω κάνει δύο παραγγελίες στ shein με κάποιες ώρες διαφορα..ςπο 24/4..Ηταν να έρθουν στις 9 Μαΐου.Η δεύτερη παραγγελία μου ήρθε.Η πρώτη όμως είναι από τις 24/4 ακόμα στ in transit.Πηρα τηλ στην DpD κ μ είπαν πως το δέμα μ είνΙ ακόμα εξωτερικό κ πως θα έχει χαθεί κ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων.Για ποια mail μιλατε πως σας απαντάνε?έχω στείλει κ ινστα,κ στ email κ στ support κ απάντηση μηδέν.. Κ όχι μόνο εγώ κ φίλες μ αντίστοιχα.Εσεις για ποιο email μιλάτε?μήπως το βάζουμε λάθος.. Εγω βασικά το δέμα θέλω όχι τα χρήματα κ θέλω να κάνω κ πάλι παραγγελία αλλά φοβάμαι να μβ χαθούν

 272. Καλησπέρα η παραγγελία μου δεν ήρθε ακόμη και λέει πως είναι στην Κίνα εδώ και 23 μέρες ! Η ημερομηνία παράδοσης είναι μέχρι τις 12 αλλά ξέρω πως δεν πρόκειται να έρθει πως μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων;επίσης έχω στείλει πολλά email στην εταιρεία και δεν μου έχουν απαντήσει.

  1. Δεν είσαι πολύ συγκεκριμένη τι σου γράφει στο tracking του shein καθώς και στο parcelsapp. Επίσης πως προσπάθησες να επικοινωνήσεις με το shein; Από το app του shein υπάρχει ένδειξη support (ένα σχήμα ακουστικών), προσπερνάς τις ερωτήσεις και γράφεις απευθείας το αίτημα σου. Εντός 24 ωρών σου απαντούν. Επίσης μπορείς να στειλεις mail μέσω insta. Όσον αφορά την επιστροφή χρημάτων, αν έχεις πληρώσει μέσω PayPal είσαι 100% εξασφαλισμενη. Όμως γράψε περισσότερες λεπτομέρειες για το track του δέματος σου αν θες μεγαλύτερη βοήθεια.

  2. Μου γράφει ακριβώς αυτό : In transit China – Shanghai Pudong Airport Customs Inspection – Export . Την παραγγελία την έκανα στις 17/4 και αυτο το γράφει από τις 20/4 πίστευα πως κόλλησε αλλά έχω μπει στην dpd έβαλα τον αριθμό της παραγγελίας και γράφει μόνο την περιοχή μου και την μέρα που έκανα την παραγγελία επίσης πήγα και στο parcelsapp και ο αριθμός της παραγγελίας μου βγαίνει σε άλλο όνομα και αντιστοιχεί σε άλλη παραγγελία (όχι δική μου) . Έστειλα στο email που έρχονται και τα newsletter διότι δεν ήξερα κάποιο άλλο. Έστειλα και στο ινσταγκραμ αλλά και στο service της εφαρμογής δεν πήρα απάντηση ποτέ. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω . Δεν πλήρωσα με PayPal. Έχασα τα λεφτά μου δηλαδή;

 273. Παιδια χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια!!!!!!!!!! Ξερει καποιος πως μπορω να επιστρεψω καποια πραγματα απο την παραγγελεια μου. Αν δεν γνωριζεται τον τροπο στειλτε μου τουλαχιστον ενα ιμειλ ή καποιον αλλο τροπο να επικοινωνησω μαζι τους για να τους ρωτησω

  1. Κάτω από την παραγγελία σου στο app του shein υπάρχει ένδειξη return item. Aκολουθεις τις οδηγιες

 274. Έκανα μια παραγγελία ακριβώς πριν έναν μήνα. Στις 27 Απριλίου μου χε στείλει η ACS μυνημα πως η παραγγελία μου είναι σε άλλη περιοχη. Λόγω κορονοιου δεν είχα την ευκαιρία να περάσω στο κατάστημα. Σήμερα πήγα και μου είπαν πως η παραγγελία μου επιστράφηκε Βουλγαρία. Μου πήραν 51€ τι μπορώ να κάνω τώρα για να βρεθεί η παραγγελία στα χέρια μου;

  1. Τα 51€ γιατί τα πλήρωσες; Επικοινώνησε με shein είτε μέσω του app (έχω ξαναγράψει πως) είτε με mail από insta.

 275. Καλησπέρα! Παρήγγειλα δύο φορές τα ίδια πράγματα και χρεώθηκα στην πιστωτική, όπως είναι λογικό, δύο φορές. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν υπάρχει η δυνατότητα να τα επιστρέψω και αν θα πάρω τα χρήματα πίσω;

  1. Αν τα παρήγγειλες τώρα μπορείς να τα ακυρώσεις και να πάρεις τα λεφτά σ πίσω. Αν έχουν ήδη σταλθεί επικοινώνησε με το shein και βγάλτε μια άκρη…αλλιώς όταν σ έρθουν καο τα 2 το γυρνάς και τα λεφτά σου θα σου επιστραφούν ειδικά να εψεις πληρώσει με paypal

 276. Καλησπέρα έχω κάνει παραγγελία στο shein στις 17/4 και η τελευταία ενημέρωση είναι στις 20/4 λέει in transit με εκτιμώμενη παράδοση στις 2/5-12/5 και ακόμη δεν έχει έρθει . Υπάρχει περίπτωση να έχει χαθεί;

  1. Το μα χαθεί είναι το πιο απίθανο….ή θα έχει κολλήσει και δεν θα στο ενημερώνει ή θα υπήρξε μια καθυστέρηση. Για καλι και για κακο περίμενε δύο μέρες και στείλε μήνυμα στο email του shein απαντάνε αρκετά γρήγορα και θα σου δώσουν λύση.

  2. Επίσης να πω ότι στο shein το μονο που μ λεει είναι in transit, ομως επικοινώνησα με την dpd και μ ειπαν ότι τα εψει αναλάβει τώρα η acs και οτι βρίσκονται στο κατάστημα στη πόλη μου και επίσης, νωρίτερα από την ημερομηνία που μου έγραφε το shein αρα για εσένα και για όλους οσους είστε αγχωμένοι επικοινωνήστε με την εταιρία αυτή αν το trucking number από το email που σας στείλανε βγάζει την dpd. Αν κάποιος θέλει να ξέρει τα παρήγγειλα 27/4 και είχε εκτιμώμενη ημερομηνία 12 με 22/5. Μπορεί να μην ενδιαφέρει πολλούς αλλα εμενα προσωπικά με βοηθάει.

  3. Καλησπέρα σας,
   Μολις με βοήθησες παρά πολύ
   Εγώ έκανα την παραγγελία μου μια μέρα ποιο μπροστά από σένα 26/4 και είχα εκτιμώμενη παράδοση 11-21/5 στο App του Shein μου γράφει πως είναι ακόμα στο Λουξεμβούργο από τις 4/5 και μολις είδα πως είναι στην Acs και εμένα ποιο μπροστά από ότι έλεγε!
   Σε ευχαριστώ πολύ για την βοηθά σου!

 277. Καλησπέρα , έχω κάνει μια παραγγελία στις 23/4 και μέχρι σήμερα 9/8 στο tracking της shein λέει είναι in transit in sender’s office. Έρχεται με την speedy και το tracking number πρώτη φορά είναι μόνο αριθμοί και όταν το πατάω και σε άλλες μεταφορικές απλά λέει shipment data received. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό; Και αν ναι τι προτείνετε να περιμένω ή να ζητήσω refund ?

  1. Μπορείς να δεις τα post από 2/5. Είχαμε και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Όπως θα δεις από τα post, έχουμε στείλει mail κλπ κλπ. Εμένα έχουν ήδη ξεκολλήσει και είναι πλέον Ελλάδα οι παραγγελίες μου. Αλλά και άλλοι έχουν ήδη παραλάβει. Θα ξεκολλήσει. Ήταν και οι ημέρες του Πάσχα, μεγάλες καθυστερήσεις στις μεταφορικές.

 278. Καλησπέρα, παρέδωσα ένα πακέτο για επιστροφή στα ΕΛΤΑ και μου είπαν πως απλώς το στέλνουν έτσι χωρίς να πάρω εγώ κάποια απόδειξη… έχετε κάποια εμπειρία;; Προσπαθώ να επικοινωνήσω μέσα ινσταγραμ αλλά είναι λίγο δύσκολο…υπάρχει κάποιο μειλ μήπως;

 279. Έχω παραγγείλει από shein ένα δέμα 60€ (80€ αρχική τιμή αλλά με.κουπονια και πόντους πήγε 60€) στις 11 Απριλίου το παρήγγειλα κ ήρθε σήμερα με χρέωση 74€ ενώ ήδη έχω πληρώσει τα 60€… Παίζει να περασε από τελωνείο?

  1. Mε ποιο τρόπο έχεις πληρώσει; Δεν παίζει να πλήρωσες τελωνείο. Εδώ δεν έχω πληρώσει για παραγγελίες 200-250€.Όταν επιβεβαιωσες την παραγγελία σου είσαι σίγουρη ότι έγραφε 60 και όχι 74€;Μπες στην παραγγελία σου στο shein και τσέκαρε την χρέωση. Ωστόσο μου κάνει εντύπωση γιατί ή με PayPal πλήρωσες ή μέσω πιστωτικης/χρεωστικής.Και στις 2 περιπτώσεις σε ενημερώνει το PayPal ή η τράπεζα για το πόσο που χρεώθηκε. Επίσης ακόμα και αν υποθέσουμε να πλήρωνες τελωνείο (που δεν παίζει) θα πληρωνες την διαφορά.

  2. Μήπως μπερδευτηκες με τα κουπόνια; Ένα μόνο κουπόνι μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάθε φορά.

  3. Κάτι ακόμα παρήγγειλες μέσω της ευρωπαϊκής εφαρμογής του shein? Γιατί ενδέχεται να υπάρχει διαφορά στην ισοτιμία. Δηλαδή ο κουριερ σου ζήτησε να πληρώσεις 74€;Αcs ή Γενική ταχυδρομική; Αφού δεν γίνεται να παραγγείλεις αντικαταβολή.

  4. Αχ αυτά διαβάζω και αγχώνομαι ρε κορίτσια. Εγω παρήγγειλα πρώτη φορά και τώρα το δεμα μου το έχει παρει η acs και το περιμένω και αγχώνομαι μήπως μου ζητήσουν χρήματα για τελωνείο αλλα αν ήταν έτσι δεν θα επρεπε να με ενημερώσουν απο πριν; σε εσας αντίστοιχα έχει περάσει ποτε δέμα τελωνειο; παρηγγειλα απο την εφαρμογή αλλα δεν ξερω αν ειναι η ευρωπαικη αλλα δεν βρήκα και άλλη μια έιχε στο playstore.

 280. Γεια σας εχω ενα προβλημα εκανα μια παραγγελία απο το shein και πηρα λαθος νούμερα. Η παραγγελία δεν εχει φτάσει ακομη πως μπορω να αλλαξω τα νούμερα αυτών των δυο προϊόντων ενω δεν εχει ερθει ακομη η παραγγελία;

 281. Καλησπέρα! Γνωρίζετε μήπως μπορώ να επιστρέψω δυο αντικείμενα από διαφορετικές παραγγελίες σε ένα πακέτο; Γιατί δεν το διευκρινίζουν στην εφαρμογή αν γίνεται.
  Ευχαριστώ

  1. Καλησπέρα! Ναι γίνεται απλά πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους να δώσουν οδηγίες επιστροφής, αλλά και τον κωδικό επιστροφής που πρέπει να γράψεις πάνω στο πακέτο. Η εφαρμογή μπέρδεμα είναι, εμείς ότι χρειαστούμε το κάνουμε από τη σελίδα.

   Πάντως θα ανεβάσω και οδηγίες επιστροφής γιατί από ότι βλέπω δεν είστε λίγοι αυτοί που κάνετε λάθη με τα νούμερα. Ένας λόγος που κάνουμε αγορές μόνο από υπολογιστή είναι πως βλέπεις καλύτερα τις εικόνες και διαβάζεις πολύ πιο άνετα τις αξιολογήσεις με φωτογραφίες και σχόλια από άλλους χρήστες. Αυτό το κανόνα ακολουθούμε εγώ και η γυναίκα και δεν έχουμε πέσει ποτέ έξω στα νούμερα μας.

   Παρακαλώ :)

  2. Ευχαριστώ πάρα πολύ ! Έστειλα mail μου απάντησαν ,πρέπει όντως να ακολουθήσω μια διαδικασία με τις φωτογραφίες που μου είπατε ,ελπίζω να βγάλω άκρη .

 282. Δεν πρέπει να ανησυχείτε. Από δικές μου παραγγελίες συνήθως χρειάζεται 5-6 εργάσιμες στο Λουξεμβούργο. Έχει κάνει και παραπάνω. Θα το δείτε και στα σχόλια κάνα μήνα πριν. Μεσολάβησαν και οι αργίες του Πάσχα. Καμία ανησυχία.

  1. Σήμερα που έβαλα το international parcel number στην acs γράφει ότι έφτασε Θεσσαλονίκη. Στο shein πάντως το σύστημα έχει μείνει ακόμα στις 29/4 στο Λουξεμβούργο.
   Ελπίζω να φτάσει το δέμα 😜 χαχαχ

  2. Εννοείται ότι θα φτάσει, αφού είναι ήδη στην Acs!!!

 283. Καλημέρα έχω κάνει μια παραγγελία από shein και από 29 Απριλίου μου δείχνει ότι είναι στο Λουξεμβούργο. Πρέπει να ανησυχώ;

  1. Και σε εμενα ακριβως το ιδιο συμβαινει. Δεν εχει κανει update απο 29/4 που ειναι στο Λουξεμβουργο.

  2. Και έμενα από 29/4 είναι στο Λουξεμβούργο, λογικά περιμένουν να μαζευτούν πολλά δέματα για Ελλάδα έτσι ώστε να τα στείλουν όλα μαζί.

  3. Θα παραλάβετε κανονικά ;)

   Μπορείτε να δοκιμάσετε και το tracking που δίνει το shein όπως είναι στο tracking σύστημα της ACS, πολλές φορές δουλεύει κι έτσι.

   Σύμφωνα και με τις υπόλοιπες κοπέλες που σχολιάζουν, μπορεί να κολλήσει το tracking ενώ το δέμα προχωράει κανονικά.

   Να παραλάβετε σύντομα και όπως έχουμε πει, μόνο από υπολογιστή οι αγορές ώστε να μην κάνετε λάθος τα νούμερα!

 284. Εχθές μεταφέραμε τη σελίδα σε νέο server, με συγχωρείτε αν κάποια σχόλια χάθηκαν.

 285. Χθες έστειλα απάντηση στον Αντώνη με πληροφορίες μια και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα , ενω είδα το μνμ μου τώρα που μπήκα να δω δεν εμφανίζεται πλεόν, επίσης υπήρξε από κάποιον στη συνέχεια ένα μνμ ότι επειδή μαζεύτηκαν πολλές επιστροφές θα το δει και θα μας βοηθήσει στο τι να κάνουμε… Ο χειριστής της σελίδας ας με ενημερώσει μια και έχω στείλει τα στοιχεία μου. Ευχαριστώ!

 286. Παιδιά επιστροφή εχει κανει κανείς, διότι για επιστροφές έχεις ουσιαστικα δύο επιλογές να εκτυπώσεις την ετικέτα του Shein που είναι προπληρωμένη για αποστολή στο Βέλγιο, η να τα στέλνεις Βέλγιο με δική σου πληρωμή. Απλά δεν ξέρω εαν εδώ υπάρχει εταιρεία που συνεργάζεται και τα δέχεται χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε και επισης αν ναι ποια είναι. Αν ξέρει κάποιος να μάς δώσει τα φώτα του, :-) Ευχαριστώ

  1. Λοιπόν από όσα έχω διαβάσει γιστι προσωπική εμπειρία δεν έχω, θα σε συμβούλευα να πας στη μεταφορική την οποία στα έφερε και να ρωτήσεις τι μπορείς να κάνεις. Αλλιώς στείλε ένα email να τουε ρωτήσεις και να ζητήσεις πιθανόν περισσότερες πληροφορίες. Επίσης αν δεν σ κσνει κόπος μπορείς να μας πεις πότε παρέλαβες την παραγγελία σου, αν υπήρχαν καθυστερήσεις και παρόλα αυτά την παρέλαβες? Θα μας βοηθούσε πάρα πολυ

  2. Καλησπέρα σας,
   Επειδή αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, μήπως έχετε βρει λύση;

   Ευχαριστώ πολύ

 287. Καλημέρα!!!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να επιστρέψω συγκεκριμένα αντικείμενα από μια παραγγελία που έκανα πρόσφατα από shein. Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει???

 288. Γεια σας εκανα την παραγγελια μου απο σειν στις 24/04 και ξαφνικα λεει οτι το δεμα γυρναει στον αποστολεα της χωρις να μου εχει ερθει εμενα εδω ειναι ακομα στην κινα δεν εχω καταλαβει τι γινεται

  1. Συγκεκριμένα τι μήνυμα σου βγάζει στο track του shein????

  2. Μπορείς να μας πεις ποια ήταν η πορεία και μέχρι που σου ανανεώθηκε στο trucking? Βέβαια απ τη στιγμη που δν έχει φτάσει τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης περίμενε μήπως αλλάξει κστι αλλιώς στείλε τους ένα email στο οποίο απαντάνε 100% σε λιγότερο από 24 ώρες. Δεν θα σ πρότεινα να στείλεις ινστα έχω στείλει ήδη και δν εχω παρει καμια απάντηση εδώ και 5 μέρες. Οπότε κάνε λιγη υπομονή και στείλε ένα email. Πιστεύω Βέβαια ότι είναι δύσκολο να χαθούν τόσες παραγγελίες δηλαδή είναι αδύνατον. Βεβαια αν υπήρχε περίπτωση να χαθούν οι περισσότεροι από εμάς θα χάναμε το ποκυ ένα 50ρικο που δεν θσ το χάσουμε διοτι θα μας γινει επιστροφή χρημάτων, οποτε κάντε υπομονή είναι δύσκολο να μην σας έρθουν γιστι και οι ίδιοι ξέρουν ότι με όλα αυτά χάνουν χρήματα καξ πελάτες που πιθανόν να έκαναν παραγγελίες χρόνια.

 289. Σε όσους έχουν πρόβλημα η παραγγελία τους να έχει κολλήσει in senter’s office εδώ και κάμποσες μέρες. Εχθές έστειλα 2ο mail απαιτώντας απάντηση και λύση. Μου απάντησαν σήμερα ότι έχουν ενημερώσει το logistics τους από τις 30/4, ότι χρειάζονται 5-7 εργάσιμες να το ελέγξουν, κι αν μέχρι 11/5 δεν έχει αλλάξει κάτι να τους ενημερώσω ξανά.

  1. Μπορείς να μας πεις τι τους έστειλες και σου είπαν αυτά? Εγώ έκανα μια παραγγελία 27/4 στην οποία 1/5 μ εγιεν ανανέωση ότι ξέρεις μεταφέρεται και μετα απο λίγα λεπτά μου έβαλε πάλι 27/4 in senders office έστειλα ένα μήνυμα συγκεκριμένα email διότι αυτά δεν μ έβγαζαν πολυ νόημα . Μου είπαν ότι καταλαβαίνουν το άγχος που πιθανόν έχω και επίσης ότι απλα έχουν μπερδευτεί και πρώτα ήταν στο sender’s office και μετα έφυγε από εκεί. Άρα σε όσες είναι στο senders office ενω εχει ενημερωθεί ότι η παραγγελία έχει φύγει κάποια ημερομηνία πιο μετα απο αυτο όπως έγινε σε μενα μην αγχώνεσυε πιθανόν απλα να κόλλησε όπως πιστεύω θα χει κανει σε εμαςς εδώ και σε πολλούς άλλους. Όλες όσες είχαν επίσης κάποιο πρόβλημα μπορούν νας μας ενημερώσουν γισ το αν η παραγγελία τους έφτασε ή αν έγινε κάτι άλλο για να ξέρουμε και εμειε οι αρχάριες που κάνουμε την πρώτη μας παραγγελία. Ευχαριστώ πολθ

  2. Εγώ παρήγγειλα στις 23/4 και την παραγγελία μου την έσπασαν σε 2 πακέτα. Το ένα πακέτο εφτασε ήδη Ελλάδα στην acs. Το 2ο πακέτο έβγαλε στις 24/4 shipped και εν συνεχεία έχει κολλήσει in sender’s office από 23/4.Εχω στείλει ήδη 2 mail όπως εχω αναφέρει ήδη στα σχόλια,μεσω της εφαρμογής του shein. Και στα 2 mail μου ανέφεραν ότι το ελέγχουν με το logistics τους και μου είπαν να περιμένω έως 11/5 και να τους ενημερώσω ξανά. Και τα 2 mail τα έχω αναφέρει ήδη σε προηγούμενα σχόλια. Να σημειώσω ότι έχω τον International parcel number που όμως εμφανίζεται στη speedy και μόνο όσον αφορά τα στοιχεία της διεύθυνσης μου. Σε καμμια άλλη εταιρεία δεν βγάζει κάτι (yun express, cne express, dpd, acs).

  3. Πιθανόν να ξέρεις δεν είναι κολλημένο στο senders office και απλα έχουν αντιστραφεί αυτά τα 2. Σου τα λέω όλα αυτά βάση το email που μ έστειλαν σήμερα τα ξημερώματα. Ελπίζω απλα να μ ερθει η παραγγελία.

 290. Καλησπερα, Χριστός ανέστη..

  Εχω κανει δυο διαφορετικές παραγγελίες σε διάστημα 10 ημερών. Θέλω να επιστρέψω 1 αντικείμενο από κάθε παραγγελια. Μπορώ να τα επιστρέψω και τα 2 μαζί ώστε να πληρωσω μια φορά τα έξοδα αποστολής; και κάτι ακόμα σχετικά με την επιστροφή. Αν τα επιστρέψω μόνη μου αντί με την εταιρεία ξέρετε αν χρεώνομαι λιγότερα; ευχαριστώ

 291. Λοιπόν έκανα παραγγελία 28/02 από shein ναιιι τόσους μήνες…βλέπω ότι η παραγγελία μου έχει σταματήσει 24/03 και λέει in dpd greece office…δεν ξέρω τι γίνεται δεν ξέρω με ποιον να επικοινωνήσω.. Πρώτη φορά έκανα παραγγελία από εξωτερικό και λέω τι φάση τόσους μήνες κάνουν να έρθουν; σε άλλους μέσα σε 2 εβδομάδες έχουν ερθει.. Σίγουρα τώρα κάτι έχει γίνει αλλά δεν έχω ιδέα,κάποιος ας βοηθήσειιι, τουλάχιστον πως μπορώ να πάρω πίσω τα χρήματα δεν ξέρω

  1. Βάλε τον International parcel number στο tracking της acs. Τι σου βγάζει;Στο tracking του shein ποια είναι η τελευταία ενημέρωση; Αν έχει επιστρέψει πίσω επικοινώνησε με mail στο shein official στο insta ή από το app του shein πατάς support, έχει διάφορες πιθανές ερωτήσεις αλλά σου δίνει και την δυνατότητα να στείλεις mail. Σου απαντούν εντός 24 ωρών.

  2. Λοιπόν το βρήκα στν dpd λέει ότι ήρθε και ότι δεν με βρήκαν ενώ ποτέ δεν ήρθε κάνεις δεν είχα καμία απολύτως ενημέρωση και βλέπω ότι λέει πως έχει παραδοθεί στον αποστολέα οπότε έχει γυρίσει πίσω… Εγω μπορώ να ζητήσω κάπως να ξανά έρθει ή ταυ χρήματα μου; απλά γιατί είμαι άσχετη τελείως δεν καταλαβαίνω πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους.. Δεν είναι και πολύ καλά τα αγγλικά μου, σόρυ για όλο αυτόο απλά λυπάμαι τα λεφτά μουυ αλήθεια.. Πάντως δεν είχα ενημέρωση ποτέ ότι ήρθε δεν χτύπησε κανένα κουδούνι ούτε τηλ τίποτα.. Όπως μπορείτε να με βοηθήσετε ευχαριστώωω

  3. Λοιπόν θα στείλεις mail είτε μέσω του instagram από το shein official, είτε από το app του shein. Θα πας εκεί που λέει more services, support (έχει ένα σχήμα ακουστικών), θα προσπεράσεις όλες τις πιθανές ερωτήσεις και στο τέλος έχει χώρο να στείλεις το δικό σου αίτημα. Δεν χρειάζονται τρελά αγγλικά, απλά γράψε ότι δεν παρέλαβες ποτέ το πακέτο σου και ρώτησε να σου πιστωσουν τα χρήματα ή να τα ξαναστειλουν. Σου απαντούν εντός 24 ωρών.

 292. Καλημέρα σας και Χρίστος Ανέστη έκανα την παραγγελία μου 27/4 και έχω εκτιμώμενη παράδοση 11/5-21/5 μπαίνω και εγώ με τον tracked number και μου βγάζει στο
  Found in Speedy αλλά στο
  Tracked with couriers ACS Courier Geniki Taxydromiki ACS Courier Geniki Taxydromiki Speedy DHL Freight Active Tracing DHL Express Aramex Global Solutions GLS Yanwen Logistics Packeta μου βγάζει όλα αυτά
  Μπορεί καποιός/κάποια να με βοηθήσει; Να μου πει πως θα το ψάξω είναι πρώτη φορά που παραγγέλνω
  Σας ευχαριστώ

  1. Στο parcelapp κάτω από όλες τις μεταφορικές που σου αναφέρει γράφει τον International parcel number (από 5…). Με αυτόν τον αριθμό θα παρακολουθείς το πακέτο. Η διαδικασία έχει ως εξής:από Κίνα φεύγει με yun express ή cne express. Εν συνεχεία πηγαίνει σε κάποιο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο (Λουξεμβούργο). Στη συνέχεια αναλαμβάνει η Speedy που είναι ενδιάμεση στη Βουλγαρία. Τέλος καταλήγει στην dpd greece εταιρεία logistics συνεργαζομενη με την Acs. Oταν σου εμφανίσει ότι βρίσκεται Ελλάδα (delivery to local courier) θα αναζητήσεις το πακέτο σου στην acs.

  2. Να ξέρεις ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στους εκτιμώμενο χρόνους λόγω φόρτου εργασίας στις μεταφορικές. Επίσης το shein θεωρεί σαν εκτιμώμενο χρόνο το διάστημα που χρειάζεται το πακέτο να παραδοθεί στην ελληνική μεταφορική (πχ acs). Aπο κει και πέρα η acs μπορεί να κάνει και 6 εργάσιμες να στο παραδώσει. Χωρίς αυτό νσ σημαίνει ότι μπορεί να παραλάβεις και πολύ νωρίτερα.

  3. Σε Ευχαριστώ παρά πολύ για την βοήθεια!

 293. Μου απάντησαν στο ινσταγκραμ και μου είπαν ότι δεν υπάρχει ενημέρωση για την παραγγελια μου οπότε μου προτειναν τι θέλω να κάνω ή επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό μου ή να μου βάλουν τα χρήματα στο πορτοφόλι του shein για να ξανά ψωνισω ή να μου ξανά στείλουν το δεμα. Για να μου απάντησαν κάτι τέτοιο θεωρώ ότι το δεμα έχει χαθεί η κολλησε κάπου κ δε ξερουν κ αυτοί..

  1. Τελεια τοτε επελεξε ενα απο τα 2

  2. Προβλέπω κάτι τέτοιο και για εμάς!! Δυστυχώς! Δεν έχει ξανασυμβεί και έχω παραγγείλει πολλές φορές.

  3. Καλημερα κοριτσια, αυτες τις μερες μιλαω μαζι τους μεσω email και εν τελει μου ειπαν οτι εχουν ενημερωσει το logistic team τους και τωρα αυτο επικοινωνει με την courier. Μου ειπαν οτι θελουν 5 μερες για να δουν τι γινεται και αν περασει η προθεσμια θα μου δωσουν μια σειρα απο επιλογες. Ουτε εμενα μου εχει ξαναγινει κατι τετοιο με παραγγελια απο το shein αλλα τουλαχιστον απαντανε και βοηθουν οσο γινεται. Βεβαια εγω πιστευω οτι ειναι ευθυνη της μεταφορικης απο τη στιγμη που το ιδιο το shein στελνει τη παραγγελια οποτε αν φταιει κανεις αυτη ειναι η μεταφορικη

  4. Κορίτσια εγώ διάλεξα την επιλογή να μου επιστρέψουν τα χρήματα στο my wallet του shein και πραγματι μπήκαν μέσα σε 1 ώρα τα χρήματα, μου ζήτησαν και συγνώμη τουλάχιστον δεν έχασα τα χρήματα κ θα τα χρησιμοποιήσω στην επόμενη αγορά μου καθώς έχω παραγγειλει ήδη 4 φορές κ έχουν έρθει όλα κ πιο νωρίς απ τον εκτιμώμενο χρόνο τι να πω? ήταν να τυχει, εφ όσον έχετε κ εσείς το πρόβλημα ότι βρίσκεται in sender’s office καλυτερα να παρετε τα χρήματα πισω δε προβλέπεται να έρθει κ ελπίζω να ήταν η τελευταία φορά που μας έτυχε!

 294. Όπως έχεις δει από τα σχόλια είμαστε πολλοί και έχει ξανασυμβεί και τα δέματα παραληφθηκαν. Ωστόσο τα χρήματα δεν χάνονται ειδικά αν έχεις πληρώσει με PayPal. Eισαι 100% εξασφαλίσεις όπως λέει και ο κος Αριστειδοπουλος. Απλά υπομονή μέχρι να εξαντληθεί ο εκτιμώμενο χρόνος που έχουν δώσει στον καθένα και θα επανέλθουμε.

  1. Εμενα μου απαντησαν και ειπαν οτι απλως δεν υπαρχει καποια ενημερωση, αλλα να μην ανησυχω διοτι δεν εχει χαθει. Μου ειπαν να περιμενω και αμα περασει η προθεσμια να τους ξαναστειλω.

 295. Σ αυτους που έχουν το πρόβλημα ότι το δεμα τους βρίσκεται στην κατάσταση in sender’s office, ακόμη δεν έχω λάβε