Νέο smartphone της Sharp διαρρέει με μπαταρία 7240mAh

Η Sharp παρουσίασε πρόσφατα τη σειρά κινητών τηλεφώνων 2023 της σειράς Aquos, η οποία περιλαμβάνει τη ναυαρχίδα Aquos R8, το Aquos R8 Pro και το μεσαίας κατηγορίας Aquos Wish 3.

Το Aquos R8 Pro είναι το πιο προηγμένο μοντέλο της σειράς, με οθόνη αφής 6,60 ιντσών με ανάλυση 2730 pixel x 1260 pixel. Διαθέτει επίσης υποστήριξη διπλής SIM, 3D αναγνώριση προσώπου, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και επιλογές συνδεσιμότητας όπως Wi-Fi, GPS, Bluetooth, NFC και USB Type-C.

shart Κινητό με τεράστια μπαταρία

Επιπλέον, μια νέα συσκευή της Sharp πέρασε την πιστοποίηση της FCC με την κωδική ονομασία APYHRO00327. Η καταχώριση της FCC δείχνει ότι το κινητό τηλέφωνο θα έρθει με MT6833 SoC, το οποίο είναι το chipset Dimensity 700 της MediaTek, αλλά και 2 μπαταρίες χωρητικότητας 3620mAh, για ένα συνολικό πακέτο χωρητικότητας 7240mAh! Υποστηρίζει επίσης και WiFi 6.

Τα κινητά τηλέφωνα της Sharp πωλούνται μόνο στην Ιαπωνία και κατέχουν μικρό μερίδιο αγοράς στη χώρα. Ωστόσο, η εταιρεία ελπίζει να αυξήσει την παρουσία της στην αγορά με την τελευταία σειρά συσκευών Aquos. Με τις εντυπωσιακές προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά τους, η σειρά Aquos θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η Sharp για να αποκτήσει έρεισμα στην ανταγωνιστική ιαπωνική αγορά κινητών τηλεφώνων.

Ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει, οπότε ας του ευχηθούμε καλή επιτυχία! Τέλος, μη ξεχνάς τη λίστα με τα καλύτερα κινητά!