Με προστασία SCHOTT Xensation Up το Vivo X90 Pro

Νομίζω πρέπει να διευθετήσουμε κάτι, για αρκετό καιρό πιστεύαμε ότι το Vivo X90 Pro έρχεται χωρίς καμία προστασία στην οθόνη, ενώ στη πραγματικότητα φοράει SCHOTT Xensation Up, δηλαδή τον ανταγωνιστή των Gorilla Glass.

Η νέα ναυαρχίδα Vivo X90 Pro λοιπόν, διαθέτει τεχνολογία προστατευτικού γυαλιού SCHOTT Xensation Up για την οθόνη του, προσφέροντας αντοχή σε ρωγμές, πτώσεις και γρατσουνιές. Το γυαλί Xensation Up είναι λιγότερο δημοφιλές από το Gorilla Glass της Corning, το οποίο είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη προστασία οθόνης για smartphones παγκοσμίως.

vivo x90 pro προστασία οθόνης

Η SCHOTT ισχυρίζεται ότι το Xensation Glass είναι πιο ανθεκτικό, σκληρότερο και προσφέρει καλύτερη προστασία από το Gorilla Glass, αλλά αυτό είναι δύσκολο να επαληθευτεί, ωστόσο και οι δύο μάρκες θεωρούνται ότι βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Συγκεκριμένα για το vivo X90 Pro, η SCHOTT χρησιμοποίησε την έκδοση Xensation Up που κυκλοφόρησε το 2019, η οποία έγινε η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη έκδοση μέχρι σήμερα και χρησιμοποιήθηκε επίσης στα προηγούμενα μοντέλα vivo X60 Pro, vivo X70 Pro και vivo X80 Pro.

Η έκδοση Xensation Up είναι χημικά ενισχυμένη με πυριτικό αργίλιο για να ενισχύσει την ανθεκτικότητα, την ευελιξία και την αξιοπιστία και να αποτρέψει τις ρωγμές της οθόνης. Παρά το γεγονός ότι είναι σχετικά νέα στην αγορά, η τεχνολογία γυαλιού Xensation Up της SCHOTT, προσφέρει μια εναλλακτική λύση στο ευρέως χρησιμοποιούμενο γυαλί Corning Gorilla Glass.

Huawei Mate 40