Samsung: Συνεχίζει να ενημερώνει το Galaxy S9, 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Εδώ και αρκετό καιρό η Samsung μας ενθουσιάζει με τη στάση που έχει κρατήσει για τη διάθεση των ενημερώσεων στις συσκευές της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία μόλις ξεκίνησε τη διάθεση του security update του Μαρτίου 2022, για το Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9

Ναι, διαβάσατε σωστά, το Galaxy S9. Πρόκειται για τη συσκευή που κυκλοφόρησε πριν 4 χρόνια και μάλιστα αυτή δεν άνηκε στα πλάνα υποστήριξης που ανακοίνωσε η εταιρία για συσκευές που κυκλοφορούν με΄τα το 2019. Η συσκευή θα συνεχίσει να παίρνει ενημερώσεις κάθε 4 μήνες, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ισχύουσες πληροφορίες. Για την ιστορία, θυμίζουμε πως η συσκευή κυκλοφόρησε με Android 8, ενώ πλέον τρέχει Android 10 με One UI 2.5.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση φέρει το firmware με ονομασία G96xFXXUHFVB4 και σύμφωνα με το changelog διορθώνει περισσότερα από 50 υποθετικά τρωτά σημεία. Η διάθεσή της νέας ενημέρωσης για το Galaxy S9 ξεκίνησε από τη Γερμανία, ωστόσο σύντομα θα διατεθεί στις υπόλοιπες συσκευές, ανάμεσά τους και οι Ελληνικές.

Δεν έχουμε λοιπόν παρά να συγχαρούμε τη Samsung για τη συγκεκριμένη πολιτική της και ελπίζουμε να παρασύρει και τους υπόλοιπους κατασκευαστές μαζί της. Ειδικά, από τη στιγμή που αυτοί, όπως η Xiaomi, ακολουθούν αντίστοιχες τιμολογιακές πολιτικές για τις ναυαρχίδες τους.

I can only show you the door...