Οι καταναλωτές ξυπνάνε: Απογοητευτικές οι πωλήσεις της σειρά Galaxy S21

Η Κορεατική εταιρία Kiwoom Report δημοσίευσε μία έρευνα σύμφωνα με την οποία η Samsung είναι απογοητευμένη από την σειρά Galaxy S21. Σύμφωνα με την έρευνα, οι πωλήσεις είναι αποκαρδιωτικές, με τις προσδοκίες να ήταν πάρα πολύ υψηλότερες.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε 6 μήνες, η σειρά Galaxy S21 έχει φτάσει τις 13.5 εκ. πωλήσεις. Το παραπάνω νούμερο είναι απογοητευτικό, καθώς είναι 20% μικρότερο από αυτό της σειράς S20. Η σύγκριση με την γενιά του Galaxy S10 είναι ακόμη χειρότερη, με τις πωλήσεις να είναι σχεδόν οι μισές (47%).

Η Samsung πλέον τα ποντάρει όλα στο νέο της Exynos 2200 chipset, με το οποίο θέλει να κερδίσει πίσω τους καταναλωτές. Όπλο της η RDNA GPU, η οποία θα είναι έως και 30% ταχύτερη σε σχέση με την τωρινή MALI, ενώ αναμένεται να έχει καλύτερες επιδόσεις και από την Adreno που θα χρησιμοποιηθεί στο S898 της Qualcomm.

Με αυτό τον τρόπο στοχεύει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, καθώς ο ανταγωνισμός πλησιάσει επικίνδυνα. Θυμίζουμε πως η Xiaomi ξεπέρασε την Apple και είναι ο δεύτερος κατασκευαστής παγκοσμίως, ενώ πρόσφατα ξεπέρασε και την Samsung στην Ευρωπαϊκή αγορά.

I can only show you the door...

Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/techvalue25452/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031