Galaxy S21 & S21 Ultra: Μάθαμε αν το κουτί θα έχει φορτιστή…

Όπως είναι λογικό, η κορυφαία σειρά smartphone της Samsung έχει αρκετά φώτα στραμμένα πάνω της και πολλοί την αναμένουν με ανυπομονησία, ακόμη και αν δεν σκοπεύουν να προβούν σε αγορά. Πριν λίγες ώρες ήρθαν στην δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από τα Galaxy S21 και Galaxy S21 Ultra που εμφανίζονται αρκετά διαφοροποιημένα, κυρίως στο πίσω μέρους τους.

Υπεύθυνος για τα συγκεκριμένα renders είναι ο γνωστός @onleaks, ο οποίος μας έδωσε μία πρώτη γεύση από τις νέες συσκευές της Samsung. Το Galaxy S21 φαίνεται να έρχεται με μία 6.2″ οθόνη, χωρίς curve, με ένα punch-hole στο κέντρο του πάνω τμήματος. Αντίστοιχα το το S21 Ultra έχει μία οθόνη περίπου 6.7-6.9″, η οποία όμως διαθέτει curved άκρες και παρόμοιο punch hole.

Στο πίσω μέρος, η αλλαγή στην σχεδίαση είναι εμφανής. Το πλαίσιο των καμερών των δύο συσκευών αγκαλιάζει το περιμετρικό πλαίσιο της συσκευής, έχει NFC ενώ το φλας έχει αφαιρεθεί από το συγκεκριμένο “κομμάτι” στο απλό S21. Το Galaxy S21 Ultra φαίνεται να έχει τέσσερις αισθητήρες κάμερες , ενώ για την ώρα διαψεύδεται η ύπαρξη του S-Pen σε αυτό. Ταυτόχρονα μέσω καταχωρήσεων σε ιστοσελίδες, επιβεβαιώθηκε πως η συσκευή θα έρθει με φορτιστή στην συσκευασία της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η Samsung μπορεί να παρουσιάσει την σειρά Galaxy S21 τον ερχόμενο Ιανουάριο, λίγο νωρίτερα σε σχέση με ότι μας έχει συνηθίσει.

OnePlus Nord Android