Το Samsung Pay υποστηρίζει πλέον και το PayPal ως μέθοδο πληρωμής

Το Samsung Pay μπορεί να μην έχει ακόμα φθάσει στη χώρα μας, αλλά σαν υπηρεσία θεωρείται το πληρέστερο ψηφιακό πορτοφόλι. Εκτός από contactless πληρωμές μέσω NFC υποστηρίζει ακόμα και μηχανήματα με μαγνητικές κάρτες. Έτσι μπορείτε όπου υπάρχει μηχάνημα κάρτας να το χρησιμοποιήσετε.

PayPal Greece

PayPal

Πληρώστε και με PayPal μέσω Samsung Pay

Στις χώρες που δουλεύει το Samsung Pay μπορείτε να προσθέσετε τις κάρτες σας και να χρησιμοποιήσετε το κινητό για πληρωμές. Τώρα όμως μία νέα δυνατότητα πληρωμής προστεθείτε στην εφαρμογή. Όπως είχε προμηνύσει η Samsung προ μηνών, στην υπηρεσία πληρωμών της, μπορείτε πλέον να προσθέσετε και λογαριασμό PayPal. Έτσι αν έχετε λογαριασμό στο PayPal και θέλετε να χρεώνετε αυτό, τώρα μπορείτε στο Samsung Pay. Όπου υπάρχει τερματικό καρτών θα μπορείτε να πληρώσετε μέσω PayPal με το Samsung smartphone σας.

Για να αποκτήσετε αυτή τη δυνατότητα θα πρέπει να έχετε την έκδοση 2.8.29 της εφαρμογής η οποία ήδη διανέμεται. Ακόμα και με αυτή την έκδοση βέβαια το rollout της νέας δυνατότητας μπορεί να γίνεται σταδιακά στους χρήστες. Αλλά φυσικά το βασικότερο κριτήριο είναι να έχετε πρόσφατη Samsung συσκευή και να είστε στις χώρες που δουλεύει το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Samsung.

Στην Ευρώπη οι μόνες χώρες στις οποίες προσφέρεται το Samsung Pay είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Ιταλία, η Λευκορωσία, και η Σουηδία. Με το καλό να έρθει και στα μέρη μας.

Sony