Η Samsung ίσως κυκλοφορήσει το Android 12 και το One UI 4.0 αρκετά νωρίτερα

Μπορεί ακόμη η τελική έκδοση του Android 12 να μην έχει γίνει διαθέσιμη, ωστόσο η Samsung δείχνει έτοιμη. Η κορεατική εταιρία φαίνεται πως έχει ήδη στα σκαριά την beta έκδοση του Android 12, αλλά και του One U.I. 4.0.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω ενός post στο επίσημο forum της Samsung. Όπως αναγραφόταν χαρακτηριστικά η One UI 4 Beta θα γίνει σύντομα διαθέσιμη! Σύμφωνα με την λίστα, η σειρά Galaxy S21 είναι η πρώτη που θα έχει πρόσβαση στην beta. Λίγες ώρες αργότερα η ανάρτηση αφαιρέθηκε.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Πέρυσι η εταιρία είχε ανακοινώσει την αντίστοιχει beta για το Android 11 τον Οκτώβριο, κάτι που μαρτυρά πως φέτος θα είναι νωρίτερα έτοιμη. Το παραπάνω είναι φυσικά ευχάριστο για όλους τους κατόχους Samsung συσκευής, που θα χαρούν από νωρίς τη νέα έκδοση του λειτουργικού. Η Samsung δείχνει να έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα των αναβαθμίσεων και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί. Σίγουρα, η εταιρία κατάλαβε την αξία της υποστήριξης, καθώς είναι από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που επιζητούν οι χρήστες και μοιάζει να έχει εργαστεί σκληρά τα τελευταία χρόνια για να φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο.

Τέλος, σύμφωνα με τις διαρροές το One UI 4.0 αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση των συσκευών Galaxy. Ίσως τις μεγαλύτερες εδώ και πολλά χρόνια, αν ισχυούν όσα γράφονται. Μία πρώτη γεύση του One UI 4.0 μπορεί να έχουμε στις 11 Αυγούστου, όταν και θα διεξαχθεί το μεγάλο Unpacked Event της Samsung.

I can only show you the door...