Samsung Galaxy S9+ χαρακτηριστικά: Επίσημο και βελτιωμένο σε δύο βασικά σημεία από το S9

Για το “μικρό” S9 σας έχουμε ήδη ενημερώσει εδώ στο TechValue. Πλάι του όμως είχαμε και την ανακοίνωση του δεύτερου μοντέλου της σειράς, του Samsung Galaxy S9+. Όπως και πέρυσι, έτσι και στο φετινό μοντέλο, τα χαρακτηριστικά είναι πανομοιότυπα, αλλά τους χωρίζουν δύο βασικές αλλαγές, τις οποίες και θα δούμε παρακάτω.

samsung galaxy s9+ χαρακτηριστικά


Samsung Galaxy S9+, οι διαφορές με το S9

Ως μεγαλύτερο μοντέλο από τα δύο, οι διαφορές σε οθόνη και μπαταρία είναι προφανώς αναμενόμενες. Η οθόνη του S9+ είναι μεγαλύτερη κατά 0,4″ και φτάνει τις 6,2″ με ίδια ανάλυση με το S9. Η μπαταρία είναι μεγαλύτερη κατά 500mAh και φτάνει συνολικά τα 3.500mAh. Οι διαφορές αυτές είναι οι ίδιες ακριβώς με πέρσι και δεν αναφερόμαστε σε αυτό στον πρόλογο.

Οι διαφορές που ξεχωρίζουν το Samsung Galaxy S9+ από τον μικρότερο του αδερφό είναι ακόμα δύο, φέτος. Αρχικά, το S9+ διαθέτει 2 παραπάνω GB μνήμης, φτάνοντας έτσι τα 6GB RAM, έναντι των 4 του μικρού. Ακόμα, η φετινή ναυαρχίδα της Samsung θα έχει στην πίσω πλευρά της διπλό αισθητήρα κάμερας. Ο διπλός αισθητήρας θα λειτουργεί όπως και στο Note 8 προσφέροντας οπτικό zoom, αλλά και βελτιωμένο bokeh effect.

samsung galaxy s9+ χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S9+ χαρακτηριστικά

Εδώ όμως σταματούν και οι διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων. Είναι και λογικό, καθώς η Samsung θα έκανε μεγάλο “φάουλ” αν ξεχώριζε ακόμα περισσότερο τα δύο μοντέλα μεταξύ τους, κάνοντας το S9+ αισθητά καλύτερο. Έτσι, το Samsung Galaxy S9+ θα εξοπλίζεται με τον ίδιο επεξεργαστή, οθόνη, καινοτομίες κάμερας και χρώματα με το S9. Αν θες να δεις αναλυτικά όλες τις καινοτομίες του S9+ δεν έχεις παρά να διαβάσεις και την κάλυψή μας για το S9 εδώ.

Samsung Galaxy S9+, τιμή κυκλοφορίας

samsung galaxy s9+ χαρακτηριστικά

Κάτι άλλο που επίσης παρέμεινε σταθερό είναι η διαφορά τιμής μεταξύ των δύο μοντέλων, η οποία είναι στα €100. Όμως, σε σχέση με πέρυσι τα δύο μοντέλα είναι κοστολογημένα κατά €50 παραπάνω. Έτσι, το Samsung Galaxy S9+ μόλις φτάσει στα καταστήματα θα κοστίζει €979. Ούτε χιλιάρικο δηλαδή!

πηγή

Sony