Θα δούμε φέτος Samsung Galaxy S23 FE ή S22 FE;

Ήταν μια μεγάλη αναμονή, αλλά οι οπαδοί της Samsung μπορούν επιτέλους να χαρούν – το Galaxy S22 FE έρχεται, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής. Μετά την επιτυχία του Galaxy S21 FE, οι φήμες οργίαζαν για μια επόμενη συσκευή. Τώρα, ο leakster Roland Quandt επιβεβαίωσε ότι το Galaxy S22 FE είναι όντως στα σκαριά και θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Το Galaxy S21 FE ήταν μια εξαιρετική συσκευή για όσους αναζητούσαν ένα τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας με δυνατά χαρακτηριστικά flagship killer. Διέθετε οθόνη 6,5 ιντσών, διάταξη τριπλής κάμερας και μπαταρία 4500mAh. Επίσης, διέθετε επεξεργαστή Exynos, 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Με το Galaxy S22 FE, μπορούμε να περιμένουμε ακόμα πιο εντυπωσιακές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά.

Ενώ δεν θα υπάρξει φέτος Galaxy S23 FE, η Samsung μπορεί να προτιμήσει οι πελάτες της να αγοράσουν την περσινή ναυαρχίδα ή ένα mid-ranger της σειράς A αντί αυτού. Ωστόσο, το Galaxy S22 FE φαίνεται να είναι η τέλεια συσκευή για όσους θέλουν ένα ισχυρό τηλέφωνο χωρίς υπερβολικό κόστος. Δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλά άλλα για τη συσκευή, αλλά μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες μόλις αυτές γίνουν διαθέσιμες.


Ανακάλυψε Όλα Τα Κινητά Της Samsung.

Huawei Mate 40