Samsung Galaxy One Χαρακτηριστικά – Ακόμα ένα οικονομικό κινητό

Σήμερα η Samsung ανακοίνωσε στην Ινδία ένα κινητό με τεχνικά χαρακτηριστικά μεσαίας κατηγορίας, το Galaxy One. Επειδή όμως η Ινδία πέφτει λίγο μακρυά ρίξε μία ματιά στα καλύτερα κινητά μέσα από τη λίστα του TechValue.

Το συγκεκριμένο κινητό μπορούμε να πούμε πως είναι ένας σωσίας του Galaxy J6, με τα ίδια χαρακτηριστικά όπως οθόνη Super AMOLED 5.6 ιντσών, ανάλυσης 1480×720 και αναλογίας 18.5:9, chipset Exynos 787 και 4GB μνήμης RAM.

Samsung Galaxy One Χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy On6 Χαρακτηριστικά

Ανάμεσα στα βασικά χαρακτηριστικά του Galaxy On6 είναι η κύρια κάμερα ανάλυσης 13MP,η selfie κάμερα με LED flash 8MP και μπαταρία 3,000mAh. Καθότι η οθόνη είναι Super AMOLED, ακολουθεί την λειτουργία Always On display όπως όλες οι αντίστοιχες συσκευές της Samsung.

Το Samsung Galaxy One μεταξύ άλλων περιλαμβάνει λειτουργικό Android 8.0 Oreo με Samsung Experience, δακτυλικό αποτύπωμα στην πλάτη της συσκευής,face unlock, 64GB αποθηκευτικό χώρο και επέκταση της μνήμης μέσω microSD. Τέλος υπάρχει επιλογή για dual SIM, 3.5mm audio jack και ενσωματωμένος δέκτης FM

Η διάθεσή του Samsung Galaxy On6 θα γίνει αποκλειστικά μέσω του καταστήματος Flipkart, σε μπλε και μαύρο χρώμα. Η τιμή του με έκπτωση ανέρχεται από τα 200€ στα 180€.

πηγή