Το Samsung Galaxy Note 10+ τα πάει περίφημα στα τεστ αντοχής του JerryRigEverything

Ο Zack, ή Jerry αν προτιμάτε, από το κανάλι JerryRigEvevrything στο YouTube, είναι γνωστός για τα βασανιστήρια στα οποία υποβάλει τις συσκευές που έχουν την ατυχία να πέσουν στα χέρια του. Το Samsung Galaxy Note 10+, που ανακοινώθηκε πρόσφατα, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις δοκιμές του. Συγκεκριμένα, στη δοκιμασία υποβλήθηκε το Samsung Galaxy Note 10+ 5G το οποίο είναι ίδιο ακριβώς με το Note 10+ εκτός της 5G κεραίας.

Samsung Galaxy Note 10+ Durability Featured

Το Samsung Galaxy Note 10+ άντεξε τα πάντα με ευκολία

Όπως θα διάβασες ήδη και στον τίτλο, το νέο Samsung Galaxy Note 10+ τα πήγε εξαιρετικά στα χέρια του Zack. Οι γρατσουνιές στην οθόνη της συσκευής άρχισαν να εμφανίζονται από το επίπεδο 6 και μετά. Αυτό είναι αναμενόμενο για μία οθόνη με προστασία Gorilla Glass 6. Το σημαντικότερο όμως είναι πως κάτω από την οθόνη βρίσκεται ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που λειτουργεί με υπερήχους. Οπότε, ακόμα και αν η οθόνη υποστεί έντονες γρατσουνιές, ο αισθητήρας θα συνεχίσει να δουλεύει χωρίς πρόβλημα.

Επόμενο βήμα στα τεστ αντοχής είναι αυτό με τη φλόγα στην οθόνη. Αν και είναι μάλλον άχρηστο για όλους μας, τα αποτελέσματα στην οθόνη του Note 10+ ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Παλιότερα έχουμε δει AMOLED οθόνες να αποκτούν μόνιμη βλάβη από τη φωτιά, αλλά στην περίπτωση του Note 10+, η οθόνη επανήλθε πλήρως.

Για το τέλος, μένει πάντα το πιο δύσκολο από όλα τα βασανιστήρια, το bend test. Εκεί, το Samsung Galaxy Note 10+ πραγματικά διέπρεψε. Παρά την έντονη πίεση που ασκήθηκε, η συσκευή ίσα που κουνήθηκε. Ούτε ένα τρίξιμο δεν ακούστηκε τις τέσσερις φορές που προσπάθησε ο Zack να λυγίσει τη συσκευή.

Με τέτοια αντοχή, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως το Samsung Galaxy Note 10+ είναι η στιβαρότερη συσκευή που έχει δοκιμαστεί ποτέ στο κανάλι. Οι περισσότερες συσκευές περνάνε το τεστ αντοχής, αλλά καμία δεν το έχει καταφέρει ποτέ με τόση άνεση. Αν είχε και θύρα ακουστικών, το Galaxy Note 10+ θα ήταν πραγματικά η καλύτερη συσκευή που παρουσιάστηκε μέχρι τώρα μέσα στη χρονιά.

Sony