Samsung Galaxy J7 blue 2017 διαρρέει από το πρώτο Review

Ξέρω, είστε πολλοί εκεί έξω οι J lovers, ειδικά της σειράς Galaxy J7 που η Samsung την αποκαλεί “οικονομική”. Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με το Samsung Galaxy J7 blue 2017. Αναφέρομαι στο μπλε, γιατί αυτό είναι που διέρρευσε μέσα από ένα ολόκληρο video review από τη Ρωσία. Προσωπικά, θα προτιμούσα το gold χρώμα, αν ποτέ έπαιρνα Samsung κινητό.

samsung galaxy j7 blue

Το Galaxy J7 2017 λοιπόν, θα έχει οθόνη 5.5″ Super AMOLED, με 401ppi και ανάλυση FullHD. Στο εσωτερικό υπάρχει ο Exynos 7870, με 8 πυρήνες στα 14nm και σε συνδυασμό με 3GB RAM. Μεγάλη βελτίωση υπάρχει στη μπαταρία που φέτος βλέπουμε να είναι χωρητικότητας 3.600mAh. Σε συνδυασμό με τα 14nm του Exynos, αν υποθέσουμε πως το TouchWiz κάνει την δουλειά του σωστά, θα έχει καλή αυτονομία. Αν σας φαίνεται μεγάλη η οθόνη του, τότε μπορείτε να κοιτάξετε και το J5 2017 με οθόνη 5.2″.

samsung galaxy j7 blue

[alert-note]

To TouchWiz είναι το μενού ας το πω με απλά λόγια, οι έξτρα εφαρμογές και οι εμφανισιακές αλλαγές που έχει κάνει η Samsung πάνω στο Android. Το TouchWiz είναι ο λόγος που οι πιο διαβασμένοι χρήστες δεν προτιμάνε τα κινητά τους. Ένας άλλος λόγος που επίσης δεν τα προτιμάνε είναι οι μη ανταγωνιστικές τιμές όλων των κινητών τους. Πάντα στα ίδια χρήματα, υπάρχουν πιο δυνατές επιλογές. Αν είστε αρχάριος, τότε διαβάστε στο link για να δείτε ποια είναι τα καλύτερα οικονομικά κινητά που μπορείτε να βρείτε.

[/alert-note]

samsung galaxy j7 blue

Συνεχίζοντας με το J7 blue, η κάμερά του στη πλάτη είναι 13MP, με F/1.9 και έχει άλλη μια ίδια στη μπροστινή όψη για selfies. H selfie έχει και flash, αλλά μένει να επιβεβαιωθούν όλες οι λεπτομέρειες για τις φωτογραφικές του δυνατότητες. Δυστυχώς, ο εσωρικός αποθηκευτικός χώρος είναι μόλις 16GB, σαν να αγοράζεις κινητό με 100 ευρώ. Μόνο που στην πραγματικότητα, το Galaxy J7 2017 κοστολογήθηκε περίπου στα 340$.

samsung galaxy j7 2017

Φοράει Android Nougat 7.1 και ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι η προστασία ενάντια στο νερό! Είναι αδιάβροχο με προστασία IP54, αλλά όχι για να βυθιστεί κανονικά στο νερό. Είναι τυπική η αδιαβροχοποίηση που προσφέρει.

samsung galaxy j7 gold

από

Asus ZenFone 8 Android