Samsung Galaxy J7 2016 με οθόνη 5.5″ Full HD AMOLED και 3GB RAM

Η σειρά J της Samsung αποτελείται από mid-range αξιόλογα smartphones αλλά καθόλου ανταγωνιστικά τιμολογιακά. Για φέτος η σειρά ανανεώθηκε πιο νωρίς από το αναμενόμενο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά να πλησιάζουν αυτά των flagship και η τιμή αναμένεται να μην μας αρέσει καθόλου! Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με το Samsung Galaxy J7.Samsung Galaxy J7


Samsung Galaxy J7 2016

Τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί αλλά ας δούμε τι γνωρίζουμε έως τώρα. Το Galaxy J7 όπως δημοσιεύτηκε σε επίσημη σελίδα της εταιρείας έχει οθόνη 5.5″ με ανάλυση Full HD και τεχνολογία Super AMOLED. Η μνήμη RAM ανέρχεται στα 3GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16GB επεκτάσιμο με MicroSD.

Η μπαταρία του Samsung Galaxy J7 2016 εντυπωσιάζει θα έλεγα για τα δεδομένα της σειράς J και έχει μεγάλη χωρητικότητα 3.300mAh. Το chipset του έχει 8 πυρήνες χρονισμένους στο 1.6GHz χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα πιο chipset φοράει ακριβώς. Η κύρια κάμερα έχει 13MP φακό και η μπροστινή selfie 5.0MP. Μετράει 151.7 x 76 x 7.8 χιλιοστά με τις διαστάσεις να είναι μέτριες. Τέλος θα έρχεται και με NFC.

Galaxy J7 J7 Galaxy

πηγή | από

Asus ZenFone 8 Android