Samsung Galaxy J5 Prime 2017 | Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του

Η σειρά J της Samsung καλώς ή κακώς είναι μια από τις πιο γνωστές mid-range σειρές στον κόσμο. Αποτελείται από μεσαίας κατηγορίας κινητά με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά συνήθως, αλλά όχι και τόσο ανταγωνιστική τιμολόγηση (για την Ελληνική αγορά τουλάχιστον). Κάπως έτσι λοιπόν, η εταιρεία ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Samsung Galaxy J5 Prime 2017.

Galaxy J5 Prime

Το J5 Prime 2017 διέρρευσε πρόσφατα και πολλά από τα χαρακτηριστικά έγιναν γνωστά. Η κωδική ονομασία του μάλλον θα είναι SM-G571, θα έχει οθόνη 5.0″ HD, 3GB RAM και 16GB για εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Το chipset που θα φοράει είναι ο Exynos 7570 με 4 πυρήνες χρονισμένους στο 1.4GHz και chip γραφικών Mali-T720.

Βρες όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του απλού Samsung J5 2017 εδώ.

[alert-warning]

Το πιο απογοητευτικό χαρακτηριστικό που εντόπισα ήταν η μπαταρία του. Σύμφωνα με τη διαρροή, θα έχει 2.500mAh μπαταρία, δηλαδή ίσως την πιο μικρή μπαταρία που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό σε mid-range κινητό με οθόνη 5.0″.

[/alert-warning]

samsung galaxy j5 prime 2017

Η βασική κάμερα στην πλάτη θα είναι 13MP και η μπροστινή selfie 8MP. Κάτω από την οθόνη μάλλον θα βρίσκεται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Φοράει Android Nougat 7.1.1 και σύμφωνα με το PhoneArena δεν θα πάρει Android Oreo. Όσοι είστε fan της σειρά J, υπομονή και σύντομα το νέο Samsung Galaxy J5 Prime θα ανακοινωθεί.

από | πηγή

Asus ZenFone 8 Android