Το Samsung Galaxy J2 Pro 2018 ανακοινώθηκε με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά για entry-level κινητό

H Samsung ανακοίνωσε το Samsung Galaxy J2 Pro 2018, ακόμα ένα οικονομικό entry-level smartphone για βασική χρήση με φτωχά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως είναι λογικό για την τιμή και την κατηγορία του κινητού. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5.0″ και η σχεδίαση είναι κλασική με μεγάλα παραδοσιακά bezel. Η οθόνη έχει ανάλυση 540 x 960 και παραδόξος είναι τεχνολογίας super amoled.

Παρόλο τον entry-level χαρακτήρα του φοράει τον Qualcomm SnapDragon 425 με 1.5GB RAM που στα χαρτιά το καθιστούν ένα καλό entry-level και το μόνο που του λείπει είναι μια καλή διψήφια τιμή, που μάλλον δεν θα δούμε. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός στα χαρακτηριστικά είναι 16GB και όχι 8GB που βλέπουμε συνήθως σε κινητά της κατηγορίας του και φυσικά είναι επεκτάσιμος με MicroSD.

samsung galaxy j2 pro 2018 χαρακτηριστικά

Galaxy J2 Pro 2018 χαρακτηριστικά

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy J2 Pro 2018 βλέπουμε και dual-sim δυνατότητα για όσους έχουν 2 νούμερα. Φοράει Android Nougat 7.0 και έχει όλα τα βασικά προσόντα για πλοήγηση, Wi-Fi και φυσικά Bluetooth.

Η μπαταρία του χωρητικότητας 2600mAh είναι αφαιρούμενη, κάτι που δεν βλέπουμε καθόλου συχνά τα τελευταία χρόνια. Η κύρια κάμερα είναι 8MP με LED flash και η selfie 5MP με βασικές δυνατότητες, μην περιμένεις πολλά από αυτές.

To Samsung Galaxy J2 Pro είναι μια χαρά entry-level κινητό, αλλά αν έρθει στην Ελληνική αγορά στα 120 ευρώ που ανακοινώθηκε, τότε σίγουρα έχει να βρει πολλούς ανταγωνιστές μπροστά του με πιο αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ειδικά με Κινέζικα κινητά είναι σχεδόν αδύνατον να ανταγωνιστεί.

από

Asus ZenFone 8 Android