Samsung Galaxy J Max entry level παντόφλα 7.0″

Είσαι από αυτούς που θα ήθελαν κινητό με μεγάλη οθόνη αλλά ντρέπεσαι να το παραδεχθείς; Τώρα η Samsung στο κάνει ακόμα πιο εύκολο με το Galaxy J Max. Έχει οθόνη 7.0″ και αποτελείται από entry-level τεχνικά χαρακτηριστικά. Είναι ένα tablet δηλαδή με δυνατότητες smartphone!

Samsung Galaxy J Max


Samsung Galaxy J Max

Η τεράστια οθόνη του έχει σχετικά χαμηλή ανάλυση WXGA 800 x 1280. Που ίσως κουράσει λίγο αυτούς που περνάνε ώρες με το κινητό τους κατά την διάρκεια της ημέρας. Φοράει τονSpreadtrum SC8830 ο οποίος τεχνολογικά είναι αρκετά χρόνια πίσω. Αποτελείται από 4 πυρήνες Cortex-A7 χρονισμένους στο 1.5GHz. Για RAM τοποθέτησαν το εκνευριστικό νούμερο του 1.5GB. Ώστε να εξοικονομήσουν 0.5$ ανά τεμάχιο παραγωγής και να αποφύγουν τα 2GB…

Μπορεί να έχει μεγάλη οθόνη 7.0″ και τιμή 200$ αλλά μη ξεγελαστείτε. Το Samsung Galaxy J Max στην πραγματικότητα είναι για βασική χρήση. Ο αδύναμος επεξεργαστής δεν θα βοηθήσει τόσο ώστε να χαρείς αυτή τη μεγάλη του οθόνη.

Ένα από τα ελάχιστα θετικά που έχει το Samsung Galaxy J Max είναι η μεγάλη μπαταρία 4.000mAh. Με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά σίγουρα θα βγάλει μια μέρα, ίσως και 2. Το δεύτερο και τελευταίο πλεονέκτημα είναι η ύπαρξη dual sim. Δηλαδή ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει 2 κάρτες sim και να δουλεύουν ταυτόχρονα.

Η πίσω βασική κάμερα έχει αισθητήρα 8MP και η μπροστινή 2MP. Φυσικά υποστηρίζει 4G δίκτυα και μέχρι στιγμής προορίζεται για την αγορά την Ινδίας. Ελλάδα δε νομίζω να έχει ελπίδα όπως και να ‘χει.

Samsung Galaxy J Max

Samsung Galaxy J Max

από

Asus ZenFone 8 Android