Samsung Galaxy Fold: Κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα

Το Samsung Galaxy Fold ανακοινώθηκε το Φεβρουάριο στην Unpacked 2019 event, μαζί με την οικογένεια συσκευών Galaxy S10. Κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, αλλά, τα κατασκευαστικά προβλήματα οδήγησαν στην ανάκλησή του. Τελικά, κυκλοφόρησε ξανά τον Σεπτέμβριο και όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά για το πρώτο (ευρείας κυκλοφορίας) foldable smartphone.

Η αρχική κυκλοφορία ήταν περιορισμένη, όμως, για διάφορους λόγους. Ο αριθμός μονάδων που μπορεί να κατασκευάσει η Samsung είναι, μάλλον, ο κυριότερος, ενώ, και το κόστος απόκτησης του Galaxy Fold σίγουρα δεν βοήθησε.

Samsung Galaxy Fold

Κάτι όμως φαίνεται να αλλάζει, καθώς, από σήμερα η συσκευή κυκλοφορεί επίσημα και στην Ελλάδα. Το Samsung Galaxy Fold πιστεύουμε δεν πρόκειται να έχει μεγάλη απήχηση (ούτε) στην χώρα μας, αλλά, παρόλα αυτά η Samsung Ελλάδος θα το φέρει επίσημα. Η αρχική εκτίμηση της “μαμάς” Samsung ήθελε το Fold να κάνει πωλήσεις 1.000.000 κομματιών, αλλά, ο στόχος τροποποιήθηκε αργότερα σε μισό εκατομμύριο. Η ανάκληση, σίγουρα, έπαιξε το ρόλο της στην μείωση των προσδοκιών. Γι’ αυτό ίσως η Samsung να αποφάσισε να φέρει το Galaxy Fold σε νέες αγορές, όπως αυτή της Ελλάδας, για να φτάσει σε νέους αγοραστές, παρότι το πιθανό κοινό για μια τέτοια συσκευή είναι πάρα πολύ μικρό.

Samsung Galaxy Fold – Ελληνική τιμή

Το Samsung Galaxy Fold κυκλοφορεί επίσημα σήμερα, 18 Δεκεμβρίου 2019, και η τιμή του είναι 2.199€. Εκτιμούμε πως τα αποθέματα θα είναι πάρα πολύ μικρά και οι παραγγελίες θα εκτελούνται μόνο αφού υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιο, πελάτη, χωρίς τα καταστήματα να έχουν σε stock τη συσκευή.

Sony