Samsung Galaxy Fit e με τιμή 40€ | Στα χνάρια του Mi Band;

Το νέο Galaxy Fit e της Samsung κατασκευάστηκε για ένα σκοπό, να κερδίσει το τεράστιο κοινό της σειράς Mi band της Xiaomi. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να μαρτυράει ο σχεδιασμός, αλλά και η τιμή του αφού θα κοστίζει 40€.

Samsung Galaxy Fit e

Samsung Galaxy Fit e

Όπως και τα πιο πολλά αξιόλογα Band έτσι και το Fit e είναι αδιάβροχο έως και 5 ατμόσφαιρες. Δυστυχώς όμως σε σύγκριση με τα Mi Band η αυτονομία του είναι 6 με 7 μέρες παρόλο που έχει μονόχρωμη OLED οθόνη. Παρόλα αυτά, με ελαφριά χρήση η μπαταρία του μπορεί να κρατήσει έως και 13 μέρες.

Samsung Galaxy Fit e

Θα βγαίνει σε μαύρο, λευκό, κίτρινο χρώμα και είναι από τα λίγα Smart Band που έχουν και πιστοποίηση MIL-STD-810G για πιο μεγάλη αντοχή. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 0,74″ και έχει διάφορες συνηθισμένες λειτουργίες όπως:

  • Αναγράφει την ώρα.
  • Σύστημα ειδοποιήσεων και από την εφαρμογή Calendar του κινητού.
  • Σύμφωνα με την Samsung το Galaxy Fit e εντοπίζει αυτόματα δραστηριότητες όπως περπάτημα, τρέξιμο και πιο δυναμικές προπονήσεις και συγχρονίζει δεδομένα με την εφαρμογή Samsung Health.
  • Καταγραφή ύπνου.
Samsung Galaxy Fit e

Galaxy Fit e διαθεσιμότητα

Το Fit e της Samsung έχει ήδη ξεκινήσει να έρχεται σιγά σιγά και στην Ελλάδα. Είναι όμως νωρίς για να προβεί κάποιος στην αγορά του αφού η τιμή είναι ακόμα υψηλή και πιο πάνω από τα 40€ που η εταιρία ανακοίνωσε.

Asus ZenFone 8 Android