Δυσανασχετεί χρήστης Samsung Galaxy μετά την αναβάθμιση σε Android 11, πολλά τα προβλήματα

Δυστυχώς για τη Samsung κάτοχος ενός Galaxy A50 είναι η μητέρα μου! Τα κινητά της Samsung έχουν προκαθορισμένη ρύθμιση να αναβαθμίζονται σχεδόν αυτόματα, οπότε η διαδικασία για τους αρχάριους είναι αρκετά απλή και η μητέρα μου φυσικά δεν είχε ιδέα ότι πήρε Android 11 που προφανώς και δεν γνωρίζει τι ακριβώς είναι. Ας δούμε τα 2 πιο ενοχλητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μέχρι και αυτή τη στιγμή.

Πρόβλημα 1
Όταν μου έδειξε τι προβλήματα αντιμετωπίζει δεν πίστευα στα μάτια μου. Το κινητό δεν μπορούσε να αποθηκεύσει καμία εισερχόμενη ή αναπάντητη κλήση με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει ποιος την έχει καλέσει. Το ιστορικό κλήσεων αποθήκευε μόνο εξερχόμενες κλήσεις.

Πρόβλημα 2
Το δεύτερο πρόβλημα ήταν πως ενώ οι γραμμές του σήματος ήταν γεμάτες με κάλυψη 4G το κινητό για να ανοίξει μέχρι και μία απλή σελίδα στο internet ήθελε περίπου 2 λεπτά ενώ είχε διαθέσιμα δεδομένα στο συμβόλαιο της.

Αυτά ήταν μόνο τα προβλήματα που τυχαία εντοπίστηκαν από έναν αρχάριο χρήστη. Αν βρισκόμασταν Αμερική θα μπορούσε να απαιτήσει μέχρι και χρηματική αποζημίωση καθώς η χρήση του κινητού δημιουργεί προβλήματα στη καθημερινότητα της.

Όπως φαίνεται η Samsung μπορεί φέτος να ήταν η πιο γρήγορη εταιρία που έδωσε αναβαθμίσεις σε Android 11 ακόμα και σε συσκευές μεσαίας κατηγορίας, αλλά εν αγνοία τους, τους μετέτρεψε σε beta testers…

Η λύση μπορεί να είναι μία “απλή” επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπως πολλές φορές προτείνω εδώ στο TechValue όταν πρόκειται για μεγάλες αναβαθμίσεις όπως αυτή σε Android 11 από Android 10. Παρόλα αυτά για έναν χρήστη λίγο πιο μεγάλης ηλικίας που η Samsung μετέτρεψε σε beta tester αυτή η διαδικασία φαντάζει βουνό…

Asus ZenFone 8 Android