Samsung Galaxy A6 Χαρακτηριστικά – Όμορφο, αλλά μη ανταγωνιστικό

Η Samsung πρόσθεσε άλλο ένα mid-range στην οικογένειά της και την σειρά Galaxy, το A6. Μπορεί να είναι μεσαίας κατηγορίας κινητό όπως είπαμε, άλλα διαθέτει κάποια από τα χαρακτηριστικά του μεγαλύτερου και πιο premium Samsung Galaxy S9, όπως σκανάρισμα προσώπου, Android Oreo και την 18.5:9 Super AMOLED οθόνη.

Samsung Galaxy A6 Χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy A6 χαρακτηριστικά

Στην τιμή αυτή μην περιμένεις την αντίστοιχη οξύτητα οθόνης με αυτή του S9 φυσικά, αλλά 5.6 ίντσες ανάλυσης 720 x 1480. Στο πίσω μέρος θα βρούμε τον αισθητήρα για το αποτύπωμα, και την κάμερα των 16MP με f/1.7 για επιδόσεις και σε χαμηλό φωτισμό.

Ένα χαρακτηριστικό που βρίσκουμε συχνά πλέον στις συσκευές της Samsung , όπως και στο Galaxy A6, είναι το φλας στην μπροστινή κάμερα selfie, ανάλυσης 16MP και f/1.9.

Samsung Galaxy A6 Χαρακτηριστικά

Στο εσωτερικό της συσκευής έχουμε 3GB RAM και τον octa-core Exynos 7870 στα 1.6GHz και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 32GB, επεκτάσιμο με microSD ή αντίστοιχα επιλογή για 4GB RAM και 64GB RΟM. Η μπαταρία του παραμένει πλέον “βασική” στα 3,000mAh χωρίς να υπάρχει κάποιο επιπρόσθετο χαρακτηριστικό που να κάνει το Galaxy A6 να ξεχωρίζει.

Η τιμή του στην ελληνική αγορά ξεκινά αυτή την στιγμή από 230 περίπου ευρώ για την απλή έκδοση των 3GB RAM / 32GB RΟM και μονή κάρτα SIM.

Samsung Galaxy A6 Χαρακτηριστικά