Ακόμα και entry-level κινητό ενημερώθηκε σε Android 14 από την Samsung

Η Samsung κυκλοφόρησε πρόσφατα την ενημέρωση με One UI 6 για το Galaxy A14 5G στην Ινδία. Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη over-the-air και έρχεται με μέγεθος λήψης 1.8 GB. Μετά την εγκατάσταση, η έκδοση λογισμικού αλλάζει, αλλά δεν έχει νόημα να την δούμε, αφού το Ευρωπαϊκό update θα έχει διαφορετικό κωδικό και θα έρχεται με το επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλείας Νοεμβρίου 2023.

Η ενημέρωση One UI 6 φέρνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά στο entry-level Galaxy A14 5G, όπως βελτιωμένη απόδοση, καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και βελτιωμένη εμπειρία χρήσης. Περιλαμβάνει επίσης επανασχεδιασμένο στο περιβάλλον εργασίας, βελτιωμένες δυνατότητες κάμερας και περισσότερες επιλογές προσαρμογής.

Η ενημερωμένη έκδοση One UI 6 είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στην Ινδία, αλλά σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές με γρήγορο ρυθμό, όπως μας έχει συνηθίσει η Samsung. Οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν χειροκίνητα για την ενημέρωση, πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Ενημέρωση λογισμικού > Λήψη και εγκατάσταση. Συνιστάται στους χρήστες να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων τους πριν από την εγκατάσταση της ενημέρωσης.

Μην ξεχνάς που μπορείς να βρεις την λίστα με τα καλύτερα κινητά!