H Samsung στέλνει καταλάθος ειδοποίηση “Find My Mobile” σε κινητά Galaxy

Σε μία μικρή γκάφα υπέπεσε η Samsung, αφού αρκετοί χρήστες Galaxy κινητών τηλεφώνων αναφέρουν πως την προηγούμενη Πέμπτη έλαβαν μία push ειδοποίηση από την εφαρμογή “Find My Mobile”. Η συγκεκριμένη ειδοποίηση αν και δεν περιείχε κάποια στοιχεία, παρά μόνο τον αριθμό “1”, δημιούργησε ανησυχία σε αρκετούς κατόχους των τηλεφώνων της κορεατικής εταιρίας. Άλλοι θεώρησαν πως κάποιος “χάκαρε” την συσκευή τους, ενώ άλλοι ξύπνησαν μέσα στο βράδυ εξαιτίας αυτής.

Λάθος ειδοποίηση Samsung Find My Phone

Η Samsung έσπευσε σύντομα να καθησυχάσει τους χρήστες, μέσω μηνύματος που έστειλε στην εφαρμογή Samsung Members, αλλά και μέσω των λογαριασμών της στα social media. Σύμφωνα με αυτήν, πρόκειται για ένα τεστ που προοριζόταν να γίνει εσωτερικά στην εταιρία, το οποίο όμως ξέφυγε και άρχισε να επηρεάζει κινητά που είχαν φτάσει στα χέρια των καταναλωτών.

Η ειδοποίηση έφτασε σε κινητά που βρίσκονταν σε όλο τον κόσμο, από την Νέα Ζηλανδία έως και τον Καναδά και τη Νότια Αμερική. Δεν στοχοποιήθηκε απλά κάποια συγκεκριμένη συσκευή της εταιρίας, αφού χρήστες πολλών μοντέλων Galaxy με λειτουργικό Android 8.0 ανέφεραν πως την έλαβαν.

Η εν λόγω ειδοποίηση δεν έχει καμία επίπτωση στα smartphones που την έλαβαν, ενώ η εταιρία έχει δηλώσει πως θα προσπαθήσει να μην ξανασυμβεί ανάλογο περιστατικό.

Αν κάποια εφαρμογή της google διακόπτεται επανειλημμένα δοκίμασε αυτές τις λύσεις.

OnePlus Nord Android