Διαθέσιμος στα Windows ο Chromium based browser της Samsung

Η Samsung κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο, τον Samsung Internet, ως αυτόνομη εφαρμογή για τα Windows. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη από το Microsoft Store και υποστηρίζει επεκτάσεις από το Web Store του Chrome.

samsung browser για windows

Παρόλο που ο browser είναι καινούργιος προσφέρει από την πρώτη έκδοση του dark mode και επιτρέπει εισαγωγή για ανοιχτές καρτέλες, σελιδοδείκτες και αποθηκευμένες σελίδες. Επιπλέον, όσοι εγγραφούν με λογαριασμό Samsung μπορούν να περιηγηθούν στο ιστορικό του συνδεδεμένου κινητού τους, αλλά για την ώρα ο συγχρονισμός των κωδικών δεν λειτουργεί.

Είσαι τσακάλι; Τότε πρέπει να γνωρίζεις τις χρεώσεις του 13888!

Η εφαρμογή είναι σχετικά μικρή σε μέγεθος, με μέγεθος 130MB και είναι συμβατή με Windows 10 ή νεότερες εκδόσεις. Στις δική μας δοκιμή δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την εγκατάσταση του Samsung Internet για τον δοκιμάσουμε, καθώς το Microsoft store επιστρέψει σφάλμα. Επειδή η αναζήτηση στο Windows Store δεν επιστρέφει τον Samsung Internet, βρείτε τον από αυτό το link (το link αφαιρέθηκε, για άγνωστο λόγο η Microsoft κατέβασε την εφαρμογή από το Microsoft Store).

Asus ZenFone 8 Android