Πρώτη και φέτος η Samsung σε αναβαθμίσεις κινητών στη μεσαία κατηγορία

Για άλλη μία χρονιά η Samsung επιδεικνύει σοβαρότητα και συνέπεια αναβαθμίζοντας μέχρι στιγμής τις πιο πολλές και μάλιστα με διαφορά συσκευές μεσαίας κατηγορίας σε Android 13. Η σωστή και άμεση υποστήριξη με αναβαθμίσεις που προσφέρει η Samsung έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στην πώληση 400.000 Galaxy Xcover 6 Pro που αγόρασε η Γαλλική κυβέρνηση και που περισσότεροι κατασκευαστές θα έπρεπε να ακολουθούν.

samsung

Μέχρι στιγμής σε Android 13 η Samsung έχει αναβαθμίσει τις εξής συσκευές μεσαίας κατηγορίας:

  • Galaxy M52 5G –> Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Galaxy A73 5G –> Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Galaxy A33 5G –> Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Galaxy A53 –> Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Όλες οι συσκευές που πήραν την αναβάθμιση πλέον τρέχουν το νέο OneUI 5.0 και μερικές από τις βελτιώσεις που φέρνει είναι νέα οθόνη ξεκλειδώματος, πρόσφατο security patch, προτάσεις για widget και όχι μόνο. Μην ξεχνάς τη λίστα με τα Καλύτερα Κινητά, αλλά και την Σύγκριση Κινητών!

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η Samsung γρήγορη, αλλά ο ανταγωνισμό υπερβολικά αργός στο θέμα των αναβαθμίσεων. Μάλλον νομίζουν πως λίγοι χρήστες δεν δίνουν σημασία ή ότι αυτή η κίνηση δεν θα φέρει μελλοντικές πωλήσεις και φυσικά η Samsung τους διαψεύδει για ακόμα μία φορά και κερδίζει συνεχώς έδαφος. Κρίμα που στην Ελλάδα το PR της Samsung είναι σαν το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο και κάνουν συνεργασίες με site που δεν έχουν ούτε τους μισούς επισκέπτες του TechValue.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt USD1549873736 ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Asus ZenFone 8 Android