Samsung: Δεν είναι όλοι κορόιδα, κάποια Galaxy A53 5G έχουν φορτιστή…

Ένα σχόλιο στο YouTube ήταν αρκετό για εμάς στο TechValue ώστε να ξεκινήσουμε την δική μας αποκλειστική έρευνα για να μάθουμε αν τελικά όλα τα Galaxy A53 5G της $amsung έρχονται χωρίς φορτιστή. Το αποτέλεσμα της έρευνας μας ήταν κάτι παραπάνω από εξοργιστικό όπως θα καταλάβετε παρακάτω.

Ένα σχόλιο λοιπόν, σε ξένο review του Galaxy A53 αναφέρει πως στην Βραζιλία τα Galaxy A53 πωλούνται με φορτιστή 15W στο κουτί! Φυσικά αυτό το σχόλιο από μόνο τους δεν σημαίνει τίποτα, γι’ αυτό και ψάξαμε πιο βαθιά. Συνδέσαμε το VPN μας σε server της Βραζιλίας, ώστε να μας εμφανίσει η Google τα σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης σαν να είμασταν εκεί και να ψάχναμε να αγοράσουμε ένα Galaxy A53!

Galaxy A53

Η αποκλειστική μας έρευνα κατέληξε στο ηλεκτρονικό κατάστημα americanas, όπου φαίνεται η επίσημη απάντηση της Samsung, πως στο κουτί υπάρχει όντως φορτιστής. Εφόσον το κατάστημα έχει έδρα την Βραζιλία εννοείται πως η Samsung στην απάντηση της εννοεί την έκδοση μόνο εκεινής τη χώρας. Στο link πιο πάνω μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας την επίμαχη παράγραφο που αποδεικνύει την “αλαζονεία” της Samsung. Παρακάτω και το σχετικό print screen για όσους δεν θέλουν να μπουν στο κόπο να επισκεφτούν τη σελίδα, αφού χρειάστηκε να κάνουμε και μετάφραση.

Ποιο είναι το συμπέρασμα;

Η $amsung όπως φαίνεται θεωρεί κορόιδα και πρόβατα τους Έλληνες (και όχι μόνο) καταναλωτές, αφού ξέρει πως μόνο μία καλή διαφήμιση, αλλά και θετικές αξιολογήσεις από πουλημένους δημιουργούς περιεχομένου, αρκούν για να πάρει τις πωλήσεις που θέλει. Στη συνέχεια θα βγάλει ακόμα περισσότερα χρήματα αφού οι πιο πολλοί θα αγοράσουν φορτιστή και θήκη…


Στο TechValue για άλλη μία φορά τα βάζουμε με τα θηρία χωρίς δισταγμό και κάνουμε αυτό που πρέπει, λέμε αλήθειες εδώ και χρόνια!


Update: Μετά από σχόλια χρηστών όπως φαίνεται η $amsung προσφέρει φορτιστή στο κουτί διότι τους το επιβάλει το κράτος εκεί…

Asus ZenFone 8 Android