Το Galaxy S22 Ultra είναι… ένα Note22;

Εδώ και μήνες τα πράγματα είναι μπερδεμένα σε ότι αφορά το μέλλον της σειράς Galaxy Note της Samsung. Η εταιρία κατά καιρούς έχει δηλώσει πως η σειρά Note είναι για την ώρα στον πάγο, ωστόσο νέες φήμες υποδηλώνουν κάτι διαφορετικό.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν κάποια νέα render του Galaxy S22 Ultra, τα οποία βάζουν ακόμη περισσότερη «φωτιά» στην υπόθεση. Όπως φαίνεται σε αυτά, το S22 Ultra διαθέτει μία εσωτερική υποδοχή στην οποία αποθηκεύεται το S Pen. Το παραπάνω, μαζί φυσικά με την software υποστήριξη για S-Pen, καθιστά τη συσκευή σε ένα “Note 22 Ultra”.

Η παραπάνω εικασία, ταιριάζει και με τις υπόλοιπες φήμες που αφορούν το νέο lineup της Samsung. Σύμφωνα με αυτές θα ακολουθηθεί ένα νέο μοντέλο ονοματοδοσίας. Το Galaxy S22 θα παραμείνει ως έχει, όμως το S22+ μετονομάζεται σε S22 Pro. Όσον αφορά την κορυφαία συσκευή, δηλαδή το S22 Ultra, αυτό θα κυκλοφορήσει με το «ιστορικό» όνομα Note22 Ultra. Αν οι διαρροές ευσταθούν, η Samsung ακόμη εξετάζει το παραπάνω ενδεχόμενο, όμως η ύπαρξη υποδοχής για το S-Pen στο S22 Ultra μοιάζει βέβαιη.

Όλα τα παραπάνω θα διαλευκανθούν στην επόμενη μεγάλη παρουσίαση της εταιρίας, η οποία ήδη έχει αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον. Ίσως τελικά η ίδια η Samsung να επιδιώκει τις «διαρροές», θέλοντας να ξανατονώσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών, μετά την εμπορική αποτυχία της σειράς Galaxy S21.

I can only show you the door...