Μάθαμε τα «πάντα» για το Galaxy S21 FE

Όλα φαίνονται πως το σίριαλ που αφορά την περίπτωση του Galaxy S21 FE θα ρίξει σύντομα την αυλαία του, αφού οι διαρροές έχουν πλέον γιγαντωθεί. Αυτήν την φορά, είχαμε την διαρροή διαφημιστικού υλικού της ίδιας της Samsung για την συσκευή, μέσα από τις οποίες βλέπουμε την τελική μορφή της συσκευής.

Ταυτόχρονα, η ίδια πηγή επιβεβαιώνει και τα χαρακτηριστικά της πολυαναμενόμενης συσκευής της Samsung. Το S21 Founders Edition θα έρθει με μία 6.4 ιντσών AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz. Στο εσωτερικό του, στην Ευρωπαϊκή αγορά, εκτός απροόπτου θα έχουμε τον Snapdragon 888, ο οποίος θα συνοδεύεται με 6GB μνήμης RAM. Στο πίσω μέρος της συσκευής θα έχουμε έναν κύριο αισθητήρα στα 64MP, μαζί με έναν ultrawide φακό και έναν αισθητήρα για βάθος. Εντύπωση βέβαια προκαλεί η αφαίρεση του τηλεφακού που υπήρχε στο αντίστοιχο S20 FE.

Η συσκευή θα φορτίζει στα 15W, δυστυχώς, ενώ η μπαταρία της θα έχει χωρητικότητα 4.500mAh. Όσον αφορά τα χρώματα έχουμε άσπρο, ανοιχτό μωβ, μαύρο και μία απόχρωση πράσινου. Μένει η ίδια η Samsung να παρουσιάσει και επίσημα την συσκευή, το μέλλον της οποίας θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την τιμή της.

I can only show you the door...