Ματαιώνεται η κυκλοφορία του Galaxy S21 FE;

Μπορεί το Galaxy S21 FE να μην παρουσιάστηκε στο μεγάλο event της Samsung που διεξήχθη τον Αύγουστο, όμως όλοι περίμεναν πως αυτό θα παρουσιαστεί αργότερα στο κοινό. Τελικά τα σχέδια της εταιρίας άλλαξαν για ακόμη μία φορά, σύμφωνα με διαρροές από την Νότια Κορέα.

Galaxy S21 FE

Η παγκόσμια έλλειψη σε chip επηρέασε τόσο πολύ την Samsung που η εταιρία τώρα φαίνεται να ματαιώνει την κυκλοφορία του S21 FE. Μάλιστα ένας εκπρόσωπος της εταιρίας επιβεβαίωσε πως το σχετικό Unpacked event που αναμενόταν τον Οκτώβριο ματαιώθηκε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως το Galaxy Z Flip3 είναι επίσης εφοδιασμένο με τον S888 που θα βρίσκονταν και στο εσωτερικό του S21 FE. Οι πωλήσεις του είναι αρκετά περισσότερες από τις αναμενόμενες, σύμφωνα με τις διαρροές, και έτσι η Samsung πήρε την απόφαση να ματαιώσει την παρουσίαση του Galaxy S21 FE.

Ανάμεσα στην ακύρωση του εντυπωσιακού -και ίσως περιττού- Z Flip3, και την ακύρωση της κυκλοφορίας της VFM «ναυαρχίδας» S21 FE, δυστυχώς η Samsung επέλεξε το δεύτερο. Μία απόφαση καλή για το marketing τμήμα της εταιρίας, αλλά ακατανόητη για τον απλό καταναλωτή.

I can only show you the door...