Για πρώτη φορά το Xiaomi Redmi Note 9 εμφανίζεται!

Από ότι φαίνεται η Xiaomi ετοιμάζει αρκετές νέες Redmi συσκευές για κυκλοφορία. Θυμίζουμε πως το πιο πρόσφατα Redmi που ανακοινώθηκε είναι το Xiaomi Redmi Note 9S. Η πιο πρόσφατη από αυτές εμφανίστηκε στο 3C, με το κωδικό όνομα M2003J15SC.

Redmi Note 9

Σύμφωνα με την καταχώρηση η συσκευή είναι συμβατή με 4G δίκτυα αλλά όχι με 5G, όπως το M2002J9E που εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες. Οι δύο συσκευές όμως έχουν κάτι κοινό και συγκεκριμένα αυτό είναι η δυνατότητα fast charging στα 22.5W. Αυτό σημαίνει πως η πρώτη συσκευή ίσως είναι το φημολογούμενο Redmi Note 9 ή ακόμη και το Redmi 9.

Η συσκευή με υποστήριξη 5G ίσως τελικά καταλήξει να κυκλοφορήσει ως μία προσθήκη στην σειρά K30. Αντίθετα, η συσκευή που υποστηρίζει μόνο 4G δίκτυα μάλλον θα συμπληρώσει το κενό στην σειρά Redmi Note 9 και πιο συγκεκριμένα ίσως αποτελέσει το μη-Pro μοντέλο της.

Θυμίζουμε πως εδώ και λίγες ημέρες η εταιρία είχε αποκαλύψει τα Xiaomi Redmi Note 9 Pro και Redmi 9 Pro Max. Οι συσκευές φέραν τον 720G της Qualcomm και διέφεραν λόγω στον τομέα της κάμερας με την Max συσκευή να έχει κύριο αισθητήρα 64MP έναντι 48MP στο απλό μοντέλο. Εκτός αυτού υπήρχε διαφορά και στην selfie κάμερα με το Pro Max να έχει μία ανάλυσης 32MP, ενώ το Note 9 Pro διαθέτει 16MP.

OnePlus Nord Android