Στις 12 Μαρτίου έρχεται το νέο Xiaomi Redmi Note 9!

Δεν είναι ψέμα πως μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές smartphones είναι η σειρά Redmi Note. Λόγω του παραπάνω η παρουσίαση της επόμενης συσκευής της σειράς αποκτά μεγάλο βάρος και ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που δημοσιοποίησε η Xiaomi μέσω ενός tweet, η αποκάλυψη του Redmi Note 9 Pro θα γίνει σύντομα, στις 12 Μαρτίου του τρέχοντος έτους.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πληροφορίες για την συσκευή, όμως το επίσημο τιτίβισμα αποκάλυψε πως αυτή θα φέρει μία διάταξη τεσσάρων καμερών στο πίσω μέρος μέσα σε ένα τετράγωνο πλαίσιο. Ταυτόχρονα μία καταχώρηση στο Amazon Ινδίας αναφέρει πως το νέο Redmi Note θα έχει ποιοτική κατασκευή, βελτιωμένη ταχύτητα φόρτισης και θα προσφέρει μία σπουδαία gaming εμπειρία.

Τέλος, μέσω μίας φωτογραφίας που δείχνει το πίσω μέρος της συσκευής, έγινε γνωστό πως αυτή θα διαθέτει θύρα φόρτισης USB Type-C και υποδοχή 3.5mm για ακουστικά. Όσο πλησιάζουμε στην αποκάλυψη της συσκευής αναμένεται να έχουμε περισσότερες “διαρροές” αλλά ίσως και επίσημες πληροφορίες για κάποια από τα χαρακτηριστικά της.

Όταν θα ανακοινωθεί το Redmi Note 9 φρόντισε να διαβάσεις τον απόλυτο οδηγό για αγορές από Κίνα και Banggood χωρίς τελωνείο ώστε να το αποκτήσεις στην τιμή που πρέπει!

OnePlus Nord Android