Xiaomi Redmi Note 5 | Διαρρέει μέσα από νέες εικόνες και είναι bezel-less

Το Xiaomi Redmi Note 5A δεν κατάφερε να συγκινήσει κανέναν, και είναι ίσως ένα από τα πιο αποτυχημένα οικονομικά κινητά που έχει ανακοινώσει. Έτσι λοιπόν, τους τελευταίους μήνες τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Redmi Note 5 που όλοι περιμένουμε.

Xiaomi Redmi Note 5

Αν οι παρακάτω διαρροές για τη σχεδίαση του Redmi Note 5 αποδειχθούν αληθινές, τότε η Xiaomi έχει ένα πολύ καλό λόγο για να καθυστερεί την ανακοίνωση του. Γιατί; Γιατί πολύ απλά θα προσπαθήσει να δημιουργήσει το πιο οικονομικό και αξιόλογο bezel-less κινητό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.Xiaomi Redmi Note 5

Η Xiaomi όμως ξέρει πως δεν έχει δημιουργήσει καλή φήμη για τις φωτογραφικές δυνατότητες της σειρά Redmi, και όπως φαίνεται σκοπεύει να το αλλάξει. Σύμφωνα με τις νέες διαρροές, θα έχει διπλή κάμερα στη πλάτη που θα βοηθάει σε διάφορα εφέ. Η κύρια κάμερα στη πλάτη θα είναι 16MP και η δεύτερη 5MP.

Xiaomi Redmi Note 5

Σύμφωνα πάλι με τις νέες διαρροές, η τιμή για το βασικό μοντέλο με τα 3GB RAM / 32GB ROM θα είναι μόλις 155 ευρώ. Tα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουν ήδη διαρρεύσει.

από | πηγή

Asus ZenFone 8 Android