175€ το Xiaomi Redmi Note 12 με αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά

Το Xiaomi Redmi Note 12 που ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο για την αγορά της Κίνας ξεκινάει πλέον το Global ταξίδι του από την Ινδία με αρχική τιμή 175€ για την έκδοση 4GB RAM και 128GB ROM. Έρχεται με αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως SnapDragon 4Gen1, πιστοποίηση IP53, Gorilla Glass 3, οθόνη AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και όχι μόνο.

Ο λόγος που γράφουμε για την εν λόγο συσκευή είναι η έλλειψη του ανταγωνισμού που υπάρχει σε αυτή την χρηματική κατηγορία. Δυστυχώς στην Ελλάδα μέχρι τα 200€ οι συσκευές που υπάρχουν θα λέγαμε πως είναι αρκετά αδιάφορες και οι θυσίες που πρέπει να γίνουν είναι πολλές.

προσφορά xiaomi redmi note 12

Το 2022 ήταν γενικότερα πολύ απογοητευτικό για την “TechValue” κατηγορία, αλλά όπως όλα δείχνουν το 2023 θα είναι μία καλή χρονιά για να κάτσει επιτέλους μία καλή ευκαιρία.

Με την αποτυχία της Xiaomi γενικότερα να είναι γεγονός και τις πωλήσεις να πέφτουν καθημερινά, ελπίζουμε σε περίοδο προσφορών να δούμε το Xiaomi Redmi Note 12 στα 150€ για να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για όσους διαθέτουν αντίστοιχο budget.

Το Redmi Note 12 δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως θα το δούμε. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακολουθείστε στενά τις εξελίξεις σχετικά με τη συσκευή διότι τα Redmi τα τελευταία είναι προβληματικά.

Asus ZenFone 8 Android