Ένα βήμα πριν την αποκάλυψη η σειρά Redmi Note 11

Πριν λίγες ώρες, η Redmi ανακοίνωσε πως στις 28 Οκτωβρίου θα αποκαλυφθεί η νέα σειρά Note 11. Σίγουρα το ενδιαφέρον είναι αυξημένο, αφού πρόκειται για μία πάρα πολύ εμπορική σειρά που τα πηγαίνει πολύ καλά ακόμη και στην χώρα μας.

Redmi Note 11

Η Redmi δεν αποκάλυψε ακόμη τον αριθμό των συσκευών που θα διαθέτει η σειρά, όμως αν οι φήμες ευσταθούν, θα έχουμε δύο, τα Note 11 και Note 11 Pro. Μέσα από την ανάρτηση της εταιρίας στο Weibo, προέκυψαν οι πρώτες πληροφορίες για την εμφάνιση της συσκευής. Από τις φωτογραφίες προκύπτει πως η συσκευή διαθέτει κάμερα μέσα σε punch hole, αλλά και τρεις κάμερες στο πίσω τμήμα της. Το ηχείο της συσκευής είναι «ρυθμισμένο» από την JBL.

Όσον αφορά το εσωτερικό, θα πρέπει να βασιστούμε σε φήμες. Σύμφωνα με αυτές η Pro έκδοση θα φέρει το Dimensity 920 SoC, μαζί με μία OLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Εντυπωσιακή είναι και η μπαταρία της συσκευής με μέγεθος 5.000mAh, με τις φήμες να κάνουν λόγο για φόρτιστη στα 67W ή ακόμη και στα 120W.

Όσον αφορά το απλό μοντέλο, αυτό θα διαθέτει LCD οθόνη αντί για OLED, με τον ρυθμό ανανέωσης να παραμένει στα 120Hz. Εδώ έχει επιλεχθεί ο Dimensity 810, ενώ η μνήμη RAM είναι είτε στα 6GB είτε στα 8GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει μέχρι τα 128GB. Αντίθετα, το Redmi Note 11 Pro θα υποστηρίζει αποθηκευτικό χώρο έως και 256GB.

Για επίσημη επιβεβαίωση των παραπάνω, θα πρέπει να περιμένουμε έως τις 28 Οκτωβρίου!

I can only show you the door...