Τα Xiaomi Redmi Note 11 Pro και Pro 5G δεν έχουν λόγο ύπαρξης

Στις 26 Ιανουαρίου η Xiaomi ανακοίνωσε 4 Global εκδόσεις της σειράς Redmi Note 11 και στο TechValue είδαμε αρκετά θετικά το Xiaomi Remi Note 11 που όμως θα αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο. Σε αυτό θα δούμε γιατί τα Xiaomi Redmi Note 11 Pro και Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G δεν έχουν λόγο ύπαρξης με επιχειρήματα όπως πάντα και όχι με αερολογίες και κρυφές συνεργασίες στο παρασκήνιο.

Όταν πρόκειται να αξιολογήσουμε ένα προϊόν στο TechValue ξεκινάμε πρώτα από αυτά που προσφέρει, μετά από το κόστος και τέλος από τον ανταγωνισμό. Δυστυχώς για την Xiaomi τα 2 αυτά κινητά όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής είναι αποτυχημένα, τουλάχιστον έτσι δείχνουν τα πράγματα στην Ελλάδα.

Xiaomi Poco F3

Πόσο θα κοστίζουν;

  • Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G – 290€
  • Xiaomi Redmi Note 11 Pro – 270€

Αυτές είναι μόνο οι αρχικές τιμές για 2 υποτιθέμενα (πρώην) ανταγωνιστικά smartphones. Για όσους δεν θυμούνται η αρχική τιμή του Xiaomi Redmi Note 10 Pro ήταν 230€ και του Redmi Note 9 Pro 199€, αρκετά πιο λογικές τιμές έτσι δεν είναι; Τα πράγματα χειροτερεύουν ακόμα περισσότερο αν βάλουμε στη μέση τον ανταγωνισμό που η ίδια η Xiaomi έχει δημιουργήσει!

Υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ προτιμήσει κανείς (αν διαβάζει TechValue) το Poco F3 που αυτή την στιγμή κοστίζει περίπου 300€ και είναι πολύ ανώτερο και να πάει στα “κατώτερα” και με σχεδόν την ίδια τιμή Redmi Note 11 Pro και Pro 5G; Ελπίζω να μην υπάρξει ούτε ένας που θα κάνει αυτό το λάθος, εκτός και αν στο μέλλον από την χαμηλή ζήτηση οι τιμές τους πέσουν σε αρκετά πιο λογικά επίπεδα ώστε να διαφοροποιηθούν από το F3.


Εσύ δοκίμασες την πρώτη και καλύτερη Ελληνική μηχανή σύγκρισης κινητών του TechValue; Αν όχι γρήγορα στη σπηλιά σου! :D

Asus ZenFone 8 Android