Redmi K30: Θα είναι 5G με διπλή “punch hole” selfie κάμερα

Το υπο-brand της Redmi δεν είναι πλέον μόνο για budget συσκευές και η Xiaomi φτιάχνει μία πλήρη γκάμα για αυτό. Ακόμα και flagship περιλαμβάνει η σειρά, το Redmi K20, που στην Ευρώπη κυκλοφόρησε ως Xiaomi Mi 9T Pro. Με την Xiaomi να μας έχει συνηθίσει σε συνεχή ανακοίνωση νέων μοντέλων κάθε άλλο παρά παράξενο είναι ότι αρχίσαμε από τώρα να μαθαίνουμε πληροφορίες για το Redmi K30 την επόμενη ναυαρχίδα του sub-brand της Xiaomi.

Xiaomi Redmi K30 leaks - 1

Οι πληροφορίες αυτές μάλιστα έρχονται από επίσημα “χείλη” καθώς ο General Manager της Redmi, κος Lu Weibing, είναι αυτός που πρώτος είχε αποκαλύψει τις πρώτες λεπτομέρειες. Τον Αύγουστο μάθαμε μέσα από ένα post του κου Weibing πως η Xiaomi σχεδιάζει να εξοπλίσει το Redmi K30 με 5G συνδεσιμότητα.

Τώρα, μία ακόμα πληροφορία έρχεται από το Weibo και έχει να κάνει με τον σχεδιασμό της οθόνης. Το Redmi K20 είχε pop-up selfie κάμερα και ήταν σχεδόν όλο οθόνη. Στο Xiaomi Redmi K30 η σχεδίαση πάει ένα βήμα πίσω (κατά τη γνώμη του γράφοντος) και τώρα η selfie κάμερα θα βρίσκεται σε μία οπή, ή punch hole, μέσα στην οθόνη. Η οπή για την μπροστινή κάμερα θα βρίσκεται επάνω δεξιά και δεν θα είναι κυκλική. Το Redmi K30 θα έχει διπλή κάμερα μπροστά οπότε το κόψιμο στην οθόνη θα έχει οβάλ σχήμα.

Xiaomi Redmi K30 leaks - 2

Αυτές είναι οι μόνες δύο πληροφορίες που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε μέχρι στιγμής. Δεν γνωρίζουμε κανένα άλλο χαρακτηριστικό, ούτε την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Xiaomi Redmi K20 κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019, αλλά η Xiaomi δεν είναι πάντα σταθερή στο πρόγραμμα ανακοινώσεών της. Οπότε μπορεί το Redmi K30 να ανακοινωθεί πριν το K20 συμπληρώσει ένα χρόνο στην αγορά. Βρες εδώ μαζεμένα τα καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά κουπόνια για κινητά από Κίνα.

Sony