Η πρώτη οθόνη της Redmi έχει κόστος $83 και 1080p IPS panel

Στα χνάρια της μαμάς εταιρίας Xiaomi φαίνεται πως βαδίζει και η Redmi, παρουσιάζοντας ολοένα και περισσότερες συσκευές σε διάφορες κατηγορίες. Αυτή την φορά δεν έχουμε να κάνουμε με smartphone, τηλεόραση ή λάπτοπ, αλλά με την πρώτη οθόνη της εταιρίας για υπολογιστές.

Redmi οθόνη οικονομική

Η Redmi Display 1A είναι μία οθόνη με τρομερά ανταγωνιστική τιμή και εντυπωσιακή εμφάνιση. Η πρώτη οθόνη της Redmi έχει IPS πάνελ και υποστηρίζει ανάλυση 1920×1080. Το μέγεθός της είναι 23.8″ ίντσες, κάνοντάς την κατάλληλη για τους περισσότερους χρήστες υπολογιστών. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της, έχουμε μέγιστη φωτεινότητα 250nits και λόγο αντίθεσης 1000:1.

Η εμφάνιση της νέας οθόνης της Redmi είναι ένας από τους δυνατούς της τομείς. Η Display 1A διαθέτει μία όμορφη βάση και ελάχιστα bezel (περιθώρια) στις πλευρές τις. Αυτό την κάνει ιδανική για setup με πολλαπλά monitor, αφού τα κενά ανάμεσα στις οθόνες είναι ελάχιστα. Όσον αφορά την συνδεσιμότητα, η οθόνη διαθέτει HDMI θύρα, αλλά και μία VGA για λόγους συμβατότητας με παλαιότερες συσκευές.

Οθόνη Redmi οικονομική

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, αφού η Redmi αποφάσισε να χτυπήσει δυνατά τον ανταγωνισμό μέσω της τιμής. Η Display 1A θα κοστίζει μόλις $83, κάτι που την κάνει ίσως την απόλυτη επιλογή για όσους έχουν περιορισμένο budget ή δεν χρειάζονται κάτι περισσότερο. Η πώληση της οθόνης θα ξεκινήσει σύντομα στην κινεζική αγορά, ενώ αυτή θα έρχεται με τριετή εγγύση.

OnePlus Nord Android