Την Τετάρτη το event ανακοίνωσης των Realme 7 και 7 Pro για την Ελληνική αγορά!

Όπως ανακοίνωσε η Realme στο Facebook αυτή την τετάρτη θα διεξαχθεί ειδικό event ενημέρωσης του κοινού για την επικείμενη κυκλοφορία των νέων της συσκευών στην Ελληνική αγορά. Ο λόγος για τα ήδη γνωστά Realme 7 και Realme 7 Pro που σύντομα θα είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα.

Το event θα διεξαχθεί στις 7 Οκτωβρίου 2020 στις 11:30 ώρα Ελλάδος και όλοι θα μπορούν να το παρακολουθήσουν μέσω των επίσημων λογαριασμών της εταιρίας σε Facebook και YouTube. Στο εν λόγω event θα μάθουμε επίσημα την ημερομηνία διάθεσης των δύο συσκευών στην ελληνική αγορά και όπως είναι λογικό και την τιμή τους.

Πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον event αφού οι δύο προηγούμενες συσκευές της εταιρίας τα Realme 6 και 6 Pro είχαν μία επιτυχημένη πορεία στην Ευρώπη. Αντίστοιχα τα Realme 7 και 7 Pro είναι δύο ισορροπημένες συσκευές, με αξιόλογα χαρακτηριστικά, δυνατή αυτονομία και έξυπνες πινελιές όπως τα stereo ηχεία και η ποιοτική κατασκευή. Το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι η επίσημη τιμή για την Ελληνική αγορά, αλλά η Realme μας έχει συνηθίσει σε ανταγωνιστικές τιμές.

OnePlus Nord Android