Διαρροή χαρακτηριστικών για το Realme X9 Pro

Ακόμη μία συσκευή ετοιμάζεται να διαθέσει στην αγορά η Realme. Ο λόγος για το Realme X9 Pro, το οποίο έκανε την εμφανισή του στην κινεζική αρχή πιστοποιήσεων TENAA. Από εκεί μάθαμε και τα χαρακτηριστικά της συσκευής, ενώ είδαμε και την εμφανισή της.

Realme X9 Pro Leak

Σύμφωνα με την διαρροή, η οποία θα πρέπει να θεωρείται πως κλειδώνει τα χαρακτηριστικά, το X9 Pro θα έχει οθόνη 6.5″ ανάλυσης FullHD+. Ταυτόχρονα, στο εσωτερικό του θα έχει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 2.4GHz, ενώ θα υπάρχουν εκδόσεις με 4/6/8GB μνήμης RAM. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα ξεκινά από τα 64GB και θα φτάνει έως και τα 256GB, όμως θα είναι και επεκτάσιμος με κάρτα μνήμης.

Όσον αφορά τις κάμερες, σύμφωνα με την διαρροή στο πίσω μέρος υπάρχει η κύρια κάμερα των 48MP, μαζί με δύο αισθητήρες 2MP. Η selfie κάμερα θα έχει μέγεθος 16MP! Τέλος, όπως βλέπουμε και στις εικόνες που διέρρευσαν η συσκευή θα γίνει διαθέσιμη σε μωβ και μπλε χρώμα, με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπομάτων να είναι στο πλαϊνό τμήμα της.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη αναφορά της Realme στο X9 Pro. Εφόσον όμως το είδαμε να περνάει από το πρόγραμμα πιστοποιήσεων της TENAA, η κυκλοφορία του δεν θα απέχει και πολύ.

I can only show you the door...