Το Realme X50 Pro Player θα έρθει με 90Hz Super AMOLED οθόνη

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένει αρκετός κόσμος το event της Realme που έχει προγραμματιστεί για τις 25 Μαϊου. Εκεί θα αποκαλυφθεί το X50 Pro Player, η gaming έκδοση της γνωστής συσκευής της εταιρίας. Όπως είναι λογικό η συσκευή θα διαθέτει αρκετές βελτιώσεις που θα βοηθήσουν στον τομέα του gaming. Το βάρος του gaming προσανατολισμού που θα φέρει η συσκευή πέφτει σε τομείς όπως η οθόνημ οι επιδόσεις, η συνδεσιμότητα, η ψύξη και ο ήχος.

post

Φυσικά ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης της οθόνης είναι ένα από τα πιο απαραίτητα χαρακτηριστικά, με την Realme να έχει ήδη ανακοινώσει πως η συσκευή θα έχει οθόνη στα 90Hz. Αυτή θα είναι Super AMOLED, θα έχει μέγεθος 6.44 ίντσες και θα αντιλαμβάνεται τα input από τον χρήστη στα 180Hz. Παράλληλα η οθόνη θα είναι συμβατή με την τεχνολογία HDR10+, αγγίζοντας φωτεινότητα έως 1.100nits. Η ειδική κατασκευή της θα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας κατά 7%.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως γνωρίζουμε πως αυτή θα έρθει με τον Snapdragon 865. Περισσότερες πληροφορίες για αυτή θα έχουμε στις 25 Μαΐου όταν και θα αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό. Την ίδια ημέρα θα έχουμε την ανακοίνωση 7 ακόμη συσκευών, κάποιες από τις οποίες θα ανήκουν στη νέα X3 σειρά της Realme.

OnePlus Nord Android