Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για το Realme X3 SuperΖoom από Amazon Ευρώπης!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους της Realme σε όλη την Ευρώπη, αφού πλέον έχουν την δυνατότητα να προπαραγγείλουν το Realme X3 SuperZoom μέσω Ισπανικού Amazon. Η συσκευή διατίθεται στην μοναδική έκδοσή της με 12GB μνήμης RAM και 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου, στην τιμή των €499, δηλαδή την επίσημη τιμή που είχε ανακοινωθεί για την συσκευή από την Realme.

Realme X3 SuperΖoom προπαραγγελίες amazon

Επισκεπτόμενοι την καταχώρηση της συσκευής στο Amazon έχουμε την δυνατότητα να αγοράσουμε την συσκευή στα δύο διαθέσιμα χρώματα, Arctic White και Glacier Blue. Σίγουρα αρκετοί θα έχετε απορία γιατί κάποιος να παραγγείλει την συσκευή από το Amazon και όχι από κάποιο εγχώριο κατάστημα ή ακόμη και από Κίνα. Η απάντηση είναι αρκετά απλή και φυσικά είναι λόγω της εγγύησης του συγκεκριμένου καταστήματος. Το Amazon δεν θα ταλαιπωρήσει οποιονδήποτε καταναλωτή έχει θέμα με την συσκευή του και θα προχωρήσει άμεσα σε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Βρες το Realme X3 SuperZoom εδώ

Θυμίζουμε πως το X3 SuperZoom είναι μία ενδιαφέρουσα πρόταση της Realme με Snapdragon 855+ chipset. Διαθέτει οθόνη 6.6″ ιντσών, με εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Φυσικά αυτό που κάνει την συσκευή να ξεχωρίζει και να φέρει και το όνομα SuperZoom είναι ο τηλεφακός της. Αυτός επιτρέπει στην συσκευή να φτάσει μέχρι και 60x υβριδικό zoom. Ταυτόχρονα συνοδεύεται από έναν 64MP αισθητήρα, μία ultrawide κάμερα 8MP και 2MP αισθητήρα για macro. Η Realme έδωσε αρκετή προσοχή και στον τομέα του software της κάμερας, με εντυπωσιακά αποτελέσματα να επιτυγχάνονται τόσο με χρήση ΑΙ, όσο και με χειροκίνητες ρυθμίσεις. Ιδιαίτερα δυνατή είναι και η διάταξη της selfie κάμερας, με δύο αισθητήρες 32MP και 8MP για ultrawide λήψεις. Το X3 SuperZoom έρχεται με μπαταρία 4.200mAh και προ-εγκατεστημένο Android 10.

OnePlus Nord Android