Αυτές είναι οι πρώτες συσκευές που θα λάβουν Realme UI 3.0 και Android 12

Λίγο μετά την κυκλοφορία του Android 12 η Realme αποκάλυψε το Realme UI 3.0. Η νέα έκδοση του Android Skin της εταιρίας θα βασίζεται στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google και η Realme σκοπεύει να κινηθεί γρήγορα. Σύμφωνα με την εταιρία, θα είναι μία από τις πρώτες που θα ενημερώσει τις συσκευές της. Η αρχή θα γίνει στις 13 Οκτωβρίου, όταν και θα διατεθεί μέσω OTA ενημέρωσης το Realme UI 3.0 στο Realme GT 5G.

Εκτός από την 5G έκδοση του GT, το Realme UI 3.0 θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν και όσοι αγοράσουν το Realme GT Neo2 που κυκλοφορεί σύντομα στην Ευρώπη. Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τις υπόλοιπες συσκευές της εταιρίας. Σίγουρα κάποια στιγμή θα ακολουθήσει αναλυτικότερο πλάνο αναβαθμίσεων. Θυμίζουμε βέβαια πως πέρυσι η εταιρία δεν τήρησε το πλάνο των ενημερώσεών της, με αρκετούς κατόχους να εκνευρίζονται από την καθυστέρηση της αναβάθμισης σε Android 11.

Όσον αφορά τις νέες δυνατότητες που φέρνει το Realme UI 3.0, για την ώρα δεν έχουμε πολλές πληροφορίες. Πέρα από τις αλλαγές του Android 12, η νέα έκδοση του skin της Realme διαθέτει νέα εικονίδια, wallpaper, αλλαγές στον launcher και κάποιες αλλαγές που αφορούν την αναπαραγωγή πολυμέσων. Όχι και κάτι τρομερό…

I can only show you the door...