Ξεπέρασε κάθε όριο η Realme, δεν θα αναβαθμίσει σε Android 12 συσκευή τεσσάρων μηνών

Κατά καιρούς έχουμε δει εταιρίες να συμπεριφέρονται ακαταλόγιστα, όμως αυτή την φορά η Realme ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Το Realme Pad κυκλοφόρησε μόλις πριν 4 μήνες, όμως ήδη η κινεζική εταιρία αποφάσισε να το σκοτώσει. Η συσκευή σηματοδοτούσε την είσοδο της εταιρίας στην κατηγορία των tablet και τοποθετήθηκε τιμολογιακά στην μεσαία κατηγορία, θέλοντας να αποτελέσει μία VFM επιλογή.

Realme Pad

Δυστυχώς, όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος της εταιρίας στο forum της κοινότητάς της, το Realme Pad δεν θα λάβει καμία επόμενη έκδοση του λειτουργικού της Google. Έτσι θα παραμείνει σε Android 11, για όλη τη ζωή του, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε. Ο ίδιος ανέφερε πως η Realme θα αναβαθμίζει τη συσκευή με security patches ή βελτιώσεις απόδοσης, όμως η κατάσταση είναι απογοητευτική. Όπως δήλωσε, η εταιρία θα επικεντρωθεί στην υποστήριξη των smartphone της. Και τότε γιατί να κυκλοφορήσει tablet θα προσθέσουμε εμείς…

Το παραπάνω δεν μας παραξενεύει και τόσο, μιας και τα Android tablet είναι μία πολύ πονεμένη ιστορία και σε αυτό ευθύνες έχει και η ίδια η Google. Βέβαια, όταν μία εταιρία απροκάλυπτα αποκαλύπτει τέτοιου είδους σχεδιασμό και πολιτικές, δεν έχουμε παρά να την αφαιρέσουμε από τη λίστα των προτιμήσεών μας.