Το είπαμε και έγινε, η Realme μετά την δυσφήμιση κάνει κολοτούμπα!

Σας είχαμε ενημερώσει με ιδιαίτερο τρόπο εδώ στο TechValue για την ανακοίνωση της Realme πως το πρώτο της και καινούργιο Tablet που ανακοίνωσε πριν λίγους μήνες δεν θα αναβαθμιστεί. Όπως και ορθός σε εκείνο το άρθρο είχαμε αναφέρει πως είναι πιθανό η Realme να πάρει πίσω την απόφαση, διότι η δυσφήμιση που υπέστει ήταν μεγάλη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για την δυσφήμιση στην Ελλάδα μόνο το TechValue είπε τα πράγματα με το όνομα τους και το άρθρο μας είχε τίτλο: Ξεπέρασε κάθε όριο η Realme, δεν θα αναβαθμίσει σε Android 12 συσκευή τεσσάρων μηνών!

Realme Pad

Ευτυχώς όμως για όσους έχουν στην κατοχή τους Realme Pad, τελικά θα αναβαθμιστεί σε Android 12, αλλά τελευταίο και κατά ιδρωμένο αφού όπως ανακοινώθηκε θα φτάσει προς το τέλος του έτους. Υπενθυμίζω πως η Samsung προσφέρει πιο οικονομικά και αξιόλογα tablet και μάλιστα για τα πιο πολλά προσφέρει 2 μεγάλες αναβαθμίσεις και όχι μία μετά από πίεση και δυσφήμηση…

Όσο η Realme μεγαλώνει, με βάση τα στοιχεία που η ίδια δημοσιεύει… η υποστήριξη με ενημερώσεις λογισμικού φαίνεται να χειροτερεύει. Κάτι τέτοιο ενδεχομένως θα μπορούσε να μεταφραστεί σε κακή εσωτερική διαχείριση.