Η Realme αποκάλυψε το πρώτο της «μέτριο» Tablet

Μετά από αρκετές φήμες και διαρροές η Realme αποκάλυψε το πρώτο της tablet. Ο λόγος για το Realme Pad το οποίο θέλει να δώσει νέο αέρα, στην “πεσμένη” κατηγορία των tablet. Δυστυχώς το Realme Pad δεν ξεφεύγει από την πεπατημένη, με τις φθηνότερες εκδόσεις του να μην έχουν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης.

Realme Pad

Η οθόνη του έχει μέγεθος 10.4″, ανάλυση 2000×1200 και είναι τεχνολογίας IPS. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον Helio G80, ένα ικανό SoC για απλή χρήση και ελαφρύ gaming. Δυστυχώς, η φθηνότερη έκδοση έχει μόλις 3GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, κάτι που σημαίνει πως θα προτείναμε μόνο τη μεγαλύτερη έκδοση με 4/64GB. Τουλάχιστον, υπάρχει η θύρα επέκτασης MicroSD.

Realme Pad

Το Realme Pad διαθέτει δύο κάμερες 8MP, ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 7.100mAh και φορτίζει στα 17W. Στις τέσσερις γωνίες του βρίσκονται 4 ηχεία, υποστηρίζοντας Dolby Atmos adaptive surround. Η Realme υποστηρίζει πως βελτίωσε το Realme UI της για χρήση με tablet, με το Pad να κυκλοφορεί με Android 11. Βέβαια δεν μπορώ να κρύψω πως τα διάφορα bugs που προκύπτουν τώρα τελευταία, αλλά και οι αρκετά καθυστερημένες αναβαθμίσεις με έχουν προβληματήσει.

Οι πωλήσεις του Realme Pad θα ξεκινήσουν στις 16 Σεπτεμβρίου και οι τιμές του θα είναι €160 για την έκδοση με 3/32GB, €185 για την ίδια έκδοση με υποστήριξη LTE και τέλος €205 για την έκδοση με 4/64GB και LTE. Σίγουρα η τελευταία είναι αυτή που πρέπει να σας απασχολήσει αν για κάποιο λόγο σκέφτεστε την αγορά του.

I can only show you the door...