Η Realme θα λανσάρει το GT3 με γρήγορη φόρτιση 240W στο MWC 2023

Η Realme, η κινεζική κατασκευάστρια εταιρεία smartphone, πρόκειται να παρουσιάσει ένα νέο smartphone με γρήγορη φόρτιση 240W στις 28 Φεβρουαρίου στο MWC στη Βαρκελώνη. Η εταιρεία ανακοίνωσε την άφιξη του Realme GT3 σε πρόσφατη πρόσκληση για την επίσημη εκδήλωση παρουσίασης. Επιβεβαίωσε επίσης ότι το smartphone θα διαθέτει τον ίδιο αστραπιαίο ρυθμό φόρτισης με το πρόσφατα λανσαρισμένο Realme GT Neo 5.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν το Realme GT3 θα είναι ένα μετονομασμένο Realme GT Neo 5 για την παγκόσμια αγορά, καθώς η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει το ενδεχόμενο. Το GT Neo 5 με φόρτιση 240W είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στην Κίνα, αλλά έχουμε δει άλλες συσκευές GT Neo να βγαίνουν στη διεθνή σκηνή.

gt neo5 realme

Η Realme έχει ιστορικό στην αλλαγή της ονομασίας των smartphones της, με το GT Neo 3T να είναι το ίδιο με το Q5 Pro στην Κίνα, ενώ το GT Neo 2T πωλούνταν ως GT Neo στην Κίνα και το X7 Max 5G παγκοσμίως. Αν το GT Neo 5 όντως μετονομαστεί σε Realme GT3, δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Realme ακολουθεί αυτή την προσέγγιση.

Προς το παρόν, υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις σχετικά με το επερχόμενο Realme GT3. Αναμένουμε όμως να μάθουμε περισσότερα μέσα στις δύο εβδομάδες που προηγούνται της κυκλοφορίας.


Realme Κινητά


Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο blog μας για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με το Realme GT3, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών, της τιμής και της διαθεσιμότητάς του. Θα σας κρατάμε ενήμερους μόλις λάβουμε περισσότερες πληροφορίες.

I can only show you the door...