Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Realme GT2 σε Android 13 στην Ελλάδα

Ένα από τα πιο δημοφιλή Realme SmartPhones στην Ελλάδα ξεκίνησε την επίσημη stable αναβάθμιση του σε Android 13. Πρόκειται για το Realme GT2 το οποίο ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2022 με αξιόλογα χαρακτηριστικά σαν πρόταση “Flagship killer” με τον SnapDragon 888 της Qualcomm, μεγάλη μπαταρία 5000mAh, αλλά και οθόνη AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

realme gt2

Το GT2 κυκλοφόρησε με Android 12, ενώ η αναβάθμιση του σε Android 13 στην Ελλάδα φαίνεται να έχει ξεκινήσει από 02/12/2022, δηλαδή μόλις πριν μία βδομάδα. Αναγνώστης του TechValue μας έστειλε το σχετικό Print Screen που φαίνεται παρακάτω και που αναφέρει τον αριθμό έκδοσης, αλλά και το μεγάλο μέγεθος της αναβάθμισης.

Realme GT2 Android 13

Η αναβάθμιση ήρθε επίσημα σε Ελληνική συσκευή Realme GT2 και χωρίς την χρήση κάποιου VPN. Η αναβάθμιση σε Android 13 αποτελείται από αρχείο μεγέθους 4.92GB και όπως φαίνεται πρόκειται για επίσημη έκδοση (stable) και όχι για beta. Αυτό σημαίνει πως η Realme έδωσε νωρίτερα την επίσημη αναβάθμιση από ότι αρχικά είχε προγραμματίσει.

Μέχρι στιγμής ο χρήστης δεν μας έχει αναφέρει κανένα πρόβλημα με την αναβάθμιση, εκτός του ότι χρειάστηκε να απεγκαταστήσει και εγκαταστήσει ξανά κάποιες εφαρμογές για να λειτουργήσουν ξανά χωρίς πρόβλημα οι ειδοποιήσεις τους. Τέλος, αναφέρει πως το UI, αλλά και τα animations πως είναι πιο ομαλά. Πλέον είναι πολύ πιθανό να δούμε περισσότερα Realme να αναβαθμίζονται νωρίτερα.

Asus ZenFone 8 Android