Το Realme GT Neo 5 θα έρθει με SnapDragon 8+Gen1 και κάμερα Sony IMX890

Εκτός από τη γρήγορη φόρτιση που θα φτάνει τα 240W, το Realme GT Neo 5 αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα με 3 κάμερες στο πίσω μέρος. Οι τελευταίες φήμες μάλιστα υποστηρίζουν ότι θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή SnapDragon 8+ Gen 1. Επιπρόσθετα αναφέρεται ότι η κάμερα θα έχει τον αισθητήρα Sony IMX890 στα 50 MP που θα υποστηρίζει και Οπτική Σταθεροποίηση Εικόνας, δηλαδή OIS.

Δυστυχώς όμως δεν πρόκειται για μία τυχαία διαρροή, αλλά όπως πλέον συνηθίζουν κάποια brand, πρόκειται για ένα “έμμεσο” δελτίο τύπου με σκοπό την διαφήμιση της εταιρείας, αλλά και την δημιουργία ντόρου γύρω από το αναμενόμενο Realme GT Neo 5.

Realme GT Neo 5

Παρόλα αυτά, όπως όλα δείχνουν το GT Neo 5 σίγουρα το περιμένουν αρκετοί και πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές συσκευές της εταιρείας και που θα προσπαθήσει να πείσει με φωτογραφικές δυνατότητες. Να θυμίσουμε όμως πως οι φωτογραφίες των Realme συσκευών παραμένουν το αδύναμο σημείο τους, οπότε είναι αναμενόμενο το παιχνίδι με τις συγκεκριμένες φήμες.

Η Realme δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει επίσημα εάν αυτή η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σύντομα, αλλά δεδομένης της αυξανόμενης συχνότητας των διαρροών, η κυκλοφορία είναι πιθανότατα κοντά. Οι φίλοι της Realme μείνετε συντονισμένοι, οι υπόλοιποι γενικότερα μιλώντας, δεν νομίζω να αξίζει η συσκευή αν η εταιρεία ρίχνει χρήμα σε τέτοιες ύπουλες marketing κινήσεις…

Αν δεν είσαι αντικειμενικός όταν έρχεται η ώρα να επιλέξεις κινητό, διάβασε την πιο αξιόπιστη λίστα στην Ελλάδα με τα καλύτερα κινητά.

Asus ZenFone 8 Android